Cool 'n' Quiet mno dnes jsem to chtel vyzkouset .... nastavil jsem v biosu zakaldni takty ,nahral driver ,ale CPU porad a porad stejna frekvence.. nechce se podtaktovat cim to je ? btw:v biosu to je zaple takze fakt nevim co s tim .. deska MSI K8N Neo4 F
GaGy píše:Cool 'n' Quiet mno dnes jsem to chtel vyzkouset .... nastavil jsem v biosu zakaldni takty ,nahral driver ,ale CPU porad a porad stejna frekvence.. nechce se podtaktovat cim to je ? btw:v biosu to je zaple takze fakt nevim co s tim .. deska MSI K8N Neo4 F
Neni moc dobrej napad to zapinat, kdyz mas pretaktovanej procesor.
Lidi tak jsem to dnes zkusil znova ..Vse jsem zapl atd ... Procak mam porad nataktovanej na 2.4Ghz FSB 240
Dal jsem to prez nizsi spotrebu jak pise ten nademnou a pretaktovany procesor se mi podtaktoval z 2.4Ghz na 1.2Ghz ... Respektivne Nasobic z 10x se snizil na 5x
a sakra, taky se mi to tak jevi... 754 jsem sel kvuli cene, za to samy na AM2 jsem mel navic 512 ramky a 160 disk, mno 3000+ ma polovicni L2 cache, ale tohle jsem tedy prehledl je nejaka moznost manualne snizit odber prociku? pouzivam to jako psaci stroj...
xmsi píše:a sakra, taky se mi to tak jevi... 754 jsem sel kvuli cene, za to samy na AM2 jsem mel navic 512 ramky a 160 disk, mno 3000+ ma polovicni L2 cache, ale tohle jsem tedy prehledl je nejaka moznost manualne snizit odber prociku? pouzivam to jako psaci stroj...
Jestli mas otevrejenej nasobic dolu tak staci Rmlock ..
hmmm, tak tomu vubec nerozumim, v BISOu se pise se s frekvenci ani nasobicem nemuzu hybat, asi se musi nastavit nak hardwarove ne? takovy ty mustky a tak ze... tak to nezvladam, ale diky za odpovedi, priste athlon, ja ho chtel i ted, ale uz se na 754 athlony neprodavaj
xmsi píše:hmmm, tak tomu vubec nerozumim, v BISOu se pise se s frekvenci ani nasobicem nemuzu hybat, asi se musi nastavit nak hardwarove ne? takovy ty mustky a tak ze... tak to nezvladam, ale diky za odpovedi, priste athlon, ja ho chtel i ted, ale uz se na 754 athlony neprodavaj
No hardwerove bych zrovna narekl .. Zkus ten RMlock .. To by ti mohlo pomoct ...
xmsi píše:hmmm, tak tomu vubec nerozumim, v BISOu se pise se s frekvenci ani nasobicem nemuzu hybat, asi se musi nastavit nak hardwarove ne? takovy ty mustky a tak ze... tak to nezvladam, ale diky za odpovedi, priste athlon, ja ho chtel i ted, ale uz se na 754 athlony neprodavaj
No hardwerove bych zrovna narekl .. Zkus ten RMlock .. To by ti mohlo pomoct ...
ne fungovat nebude nic ten procik to ma proste zakazany
proste ten duron 2800+ je tak dobrej, ze nepotrebuje nic nastavit jaj kdybych na strankach vyrobce neco k nemu nasel, kdyby na strankach prodejcu nebyl takovy zmatek, kdyby tam nepsali kecy, hned by se clovek mohl poradne rozhodnout...
2: xmsi Kdybysis precetl aspon prvni stranku tohoto threadu, hned bys vedel na co RMclock je.. Tvuj Sempron ma zamceny nasobic jak nahoru tak dolu takze jak uz tu bylo vyse receno pres nasobic svuj procak nepodtaktujes..
Gizmo_CZ píše:Díky, ale bez urážek by to snad šlo taky ne?? Vypovídá to o tvé osobě!
Kolikrát se zeptat je rychlejší.
Vis, ono by stacilo obcas nebyt linej a precist si tenhle thread, ma dve stranky, verim ze by ti to vic nez par minut nezabralo ho projit a zjistil bys ze ten odkaz tady uz je hned na prvni strance. Ale verim ze je pro lineho cloveka pohodlenjsi se zeptat nez procist thread nebo pouzit tlacitko Hledat