Asi zdroj poradte

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

kub1s píše:něják nemůžu najít ten drive cleaner :shock:
pardon moje chyba je to driver cleaner
Pouzivej tlacitko EDIT, je to http://www.drivercleaner.net/ :wink:
Nezapomen "korektne" pres pridat nebo odebrat programy odebrat vse od ATi, po restartu procistit manualne (spustit-regedit.exe)/automaticky (treba CCLeaner, RegCleaner) a nakonec pouzit program DriverCleaner 8)
Pokud ani to nepomuze, tak by asi bylo nejvhodnejsi naformatovat HDD a naistalovat WinXP vcetne vsech programu, to ale zabere spousty casu a nudy :(
//EDIT: Tak to je pekna zprostarna, dival jsem se na ty stranky driverclener a vsiml jsem si ze uz neexistuje free verze, jeste pred cca mesicem tam byla! :devil:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
kub1s
Nováček
Nováček

Příspěvek od kub1s »

kotas píše:
kub1s píše:něják nemůžu najít ten drive cleaner :shock:
pardon moje chyba je to driver cleaner
Pouzivej tlacitko EDIT, je to http://www.drivercleaner.net/ :wink:
Nezapomen "korektne" pres pridat nebo odebrat programy odebrat vse od ATi, po restartu procistit manualne (spustit-regedit.exe)/automaticky (treba CCLeaner, RegCleaner) a nakonec pouzit program DriverCleaner 8)
Pokud ani to nepomuze, tak by asi bylo nejvhodnejsi naformatovat HDD a naistalovat WinXP vcetne vsech programu, to ale zabere spousty casu a nudy :(
//EDIT: Tak to je pekna zprostarna, dival jsem se na ty stranky driverclener a vsiml jsem si ze uz neexistuje free verze, jeste pred cca mesicem tam byla! :devil:
takže to JEDEEEEEEEee :D zmínil sem to v tom biosu odstanil ovladače od NVIDIA a dal nový od ati verze 6.12 a Ok
díky všem
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“