Propojeni zvuku na domaci kino

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Marek Kovanda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: [b]Tak uz je to tady[/b]

Příspěvek od Marek Kovanda »

mack píše:
pierraque píše:Tak jsem to propojil a je to OK. Hlavne absolutne bez prace.... :D :-D :mrgreen:
a kolik ti hraje repro ?
vsech 6, nebo jen 2 ?
dik
podle tveho dotazu soudim ze ti hraji jen 2 repraky - me taky
nepodarilo se ti nahodou zjistit proc?

diky
messy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messy »

Niektore zvukovky maju opticky vystup len pre stereo :x
Takze tvoj problem bude asi tam.
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

TomV píše:
Slezman(CZE) píše: on asi myslí poškození oka, když se tam náhodou do kabelu mrkne..... :lol: :lol: dostane empétrojkou do oka
Vždyť je tam jen LED dioda... Tam není ani laser... :-) Ale tou empétrojkou by to asi bolelo... :roll:
Tak tou mp3 by to bolelo. Ale mnohem huř dopadne sítnice oka po zásahu laserovým světlem. To, že to svítí červeně dost málo neznamená, že tam není výkonná laserová dioda. Většina lidí ani netuší, že to červené světlo je "odpadní" světlo vznikající lomama v nestejnorodém - nekvalitním materiálu, nebo při ohýbání paprsku o stěny kabelu.
NOSNÉ SVĚTLO MÁ VLNOVOU DÉLKU KTEROU NEMŮŽEM VIDĚT. Využívají se tři vlnové délky. Bohužel z hlavy nevím jaké to jsou a hledat se mi to nechce.
Tak na to pamatuj, až se příště budeš příště čučet jak svítí optický kabel.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“