Project :STORM

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Docela se těším na výsledek :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

To já taky, jen jsem zvědav, jestli tam bude přidáno něco originálního nebo jestli půjde jen o obyč plexi case :?
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

budes lakovat celu case? bude podsvietena len vetrakmi? ci aj katody?

nastriekat celu case asi nebude najlepsi napad ... ked uz, tak aspon jednu bocnicu nechat priesvitnu a na druhu hodit gravir, nejake logo alebo slusny obrazok, pripadne aj na predok case ...
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

celá skříň bude černá a asi matná,proto jsem to plexi přejel smirkem.Kromě jedné bočnice,která bude otvíratelná a průhledná.Jestli tam bude nějakej obrázek nebo gravír nevím,ale moc si na to netroufám.
vnitřek skříně bude modrá metalíza

co se týče osvětlení tak katoda nebude,jen větráky a diody.Nechci kolotoč barev,tak jen modrá a mělo by to stačit,ventilátorů bude totiž 7 :)

mám toho ještě hodně na práci a taky dost nápadů v hlavě jak to vyřešit,když se mi to všechno podaří zrealizovat,tak budu spokojenej.Nějaký věci ani nejsou zakresleny v plánu co jsem dělal v autocadu :?
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

7 vetrakov? hmm to okrem chladica CPU bude vetrak na kazdej strane? :wink:
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

jsou tam dva procesory,dva ventilátory ve předu skříně,jeden vzadu skříně+jeden zdroj a jeden co bude odsávat teplo z elektroniky co plánuju ve předu skříně nahoře :wink:

když se podíváš na plánek na prvním obrázku,tak je tam zakresleno skoro všechno.Je to sice jen hrubý odhad,ale velké změny neplánuju.
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

Tak jsem dnes vybrousil díry po zatmelení.Zatím jen na hrubo smirkem 100.
Obrázek
Obrázek
no a tady mě nenapadalo nic jiného než vyzkoušet jak tam budou ventilátory:
Obrázek
Obrázek
detaily nejsou moc vidět,je to všechno foceno mobilem s 2M foťákem :sad:
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

Tento projekt ještě neskončil!!!!Ale momentálně nemám tolik času jako na začátku.Ale plánuju,že každý týden bych sem hodil nějaké foto jak pokračuju :wink:
Ukončení plánuju na červen,tak snad to všechno stihnu :roll:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

i kdyz je to rezdelany, tak se mi to zatim libi, ale ty fotky mohly byt lepsi :wink:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

Takže jsem trochu pracoval,vytvořil jsem box na mechaniky(trochu mi ujely míry a tak jsem už nemohl dát dovnitř gumové vložky na odhlučnění).Tak jsem to vymyslel tak,že ikdyž to bude napevno přiddělaný k přední části skříně,tak zadní část boxu bude viset na dvou nosníkách,které budou přes gumový pásy přidělaný k horní části skříně,aby to tolik nevibrovalo.(snad to trochu pomůže)
Obrázek
Kabely co jsou vidět jsou od ovládání mechanik a od diod.Všechno bude na ovládacím panelu s regulací otáček a elektronikou.
Obrázek
Předek mechanik jsem přestříkal černou barvou,ale jen lekce,protože přes ně bude ještě nalepeno plexi,aby byl povrch skříně hladký a neměla každá mechanika při vysunutí jinou barvu.
Obrázek
fotky bohužel lepší nebudou,mám jen foťák v mobilu :x
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

Tak přináším další fotky,sice jich není moc,ale pracuju a nemám tolik času na focení,některé jsou špatně vidět,tak omluvte kvalitu.To co bylo minule je zabroušené,mechaniky jsou už nainstalované.Stříknul jsem to jen základovkou,abych viděl,kde jsou ještě nerovnosti a kde je potřeba brousit a tmelit.

Tyhle fotky jsou před posledním nástřikem základovky.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ale můžu vám říct,že je to docela titěrná práce,pořád brousit,tmelit a stříkat.Pak zjistit,že to pořád není rovné.Už jsem si s tím předkem hrál víc jak 14dní :?
Čekám na kritiku :o
Odpovědět

Zpět na „Projekty“