Nestabilní PC při hraní her

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

Tak jsem si to stáhla, ale ono mi to píše..že intel core processor neexistuje...a že nebude aplikace spuštěna...já jsem z toho uplně jelen...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

panove panove.. Ona nenapise co ma za CPU a vy si myslite ze ma CPU co uz ma TCaseMax (nebo to IMHO musi mit aby byl duvod mit CoreTemp)..

Mozna speedfan dela logy
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

dyť jsem už psala co mam za CPU..nebo ne?? no je to síla...zase se mi to restartovalo a fifa už mi nejde ani spustit. Jeslti tohle někdo vyřešíte, tak jste normálně dobrý 8) ! Fakt nevim, ale docela mě to štve...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Stáhni si tohle http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/ a tam je v sekci počítač záložka teploty, tak koukni... napiš jaké je máš, když jsi normálně ve winu.. pokud se ti sám restartuje počítač, tak bych to tipoval buď na vysoké teploty, nebo nestíhající zdroj, případně vadnou paměť (ram). V tom programu se dá paměť otestovat, ale teď nevím jestli to testuje celou paměť a nebo jen rychlost... ale třeba ti to odhalí problém...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

no everest testuje iba rýchlosť a tiež by som to tipoval na zdroj aj keď gf4 nemôže mať nejakú veľkú spotrebu. :wink: napíš aký máš zdroj ak vieš :roll:
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

nemůžu tam ty teploty najít..kde by to mohlo být??
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

tak jsem to našla...a teplota CPU je 38°C +-1°C...ale vůbec nevim co to znamená :-)
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

no určitě bych to našla,kdybys mi řekl kde :-) co tim zdrojem myslíš...
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

masky píše:no určitě bych to našla,kdybys mi řekl kde :-) co tim zdrojem myslíš...
zdroj to je ta vec v skrinke(case) odkiaľ idú všetky káble s elektrikou :-D :roll: na nom je napísaní značka a typ

edit:a teplota cpu 38 není nejak velká
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

a v tom everestu to nejde zjistit? koukala jsem, že tam je snad úplně všechno :-) snad tam chybí jen údaje o vlastníkovi :-D
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

nie v tom everestu sa do zistiť nedá :sad:
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

teď to bohužel zjišťovat nemůžu, takže to necháme na jindy...ale dík za ochotu...fakt nechápu, proč mi nejde hrát žádná hra a počítač se mi sám restartuje...no fakt nechápu :?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mno ta teplota se zhruba dá... Takže bych to viděl buď na zdroj a nebo paměti... Ono s tím zdrojem to může být složitější, protože je možný, že jeho parametry jsou popsány někde na straně, která je schovaná ve skříni :) Ale pokud je to aspoň 300w, což určitě je, tak by to problémy dělat podle mě nemělo..
Kdyžtak seřvi známýho co ti to poskládal za nefunkční hromadu šroubků a součástek :-D A ještě se ho zeptej jak je tam dlouho nainstalovaný ten systém ...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

ten systém tam je nainstalovanej tak měsíc...víc určitě ne..ale nemam originál windows...nemůže to být tím??
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

a nepomůže vám, když vám napíšu, v tom everestu jsem se dozvěděla jaký jsou technický informace o CPU - max. příkon
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

no max príkon cpu veľmi nepomôže :-D ide o to či tam máš aj sp2 a ďalšie aktualizácie(vo windowse)
ale inak keď sa ty sam z ničoho nič reštartuje myslím že by ho mala dať tomu známemu nech sa na to pozrie a prípadne niečo vymení :wink:
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Masky skus preinstalovat cely Windows a potom sa uvidi .....
Myslim ze je zle nainstalovany . Netvrdim to naisto ale riskol by som to ...
XBOX360
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

To PC bych vratil tomu odbornikovy co ti to dodal, podle toho co pises se na nem neda hrat (co si budem namlouvat, ikdyby jel stabilne, tak s GeForce4 si toho uz moc nezahrajes, urcite ne NFS Carbon a dalsi hry co vysly 2006/2007 - spustit pujdou ale zazitek ze hry bude nekde uplne jinde), ale ani pracovat! Kazdopadne by to mel uvest do pouzitelnyho stavu... nedokazu si predstavit ze bych neco psal ve wordu/excelu a po nekolika hodinach prace by se me to reslo, tesne pred autosavem...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

Ale FIFA 2007 mi jde skvěle...až na ot, že se mi to teda občas samo vypne no...ale to mi nepřijde, že by to bylo grafárnou..nebo i to je možný??
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

určite sa ty nevypína kvôli grafickej to by sa ty hra nespustila keby bola slabá alebo pustla na min. detailoch :wink:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“