pomalé vypalování

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

neox píše:Ten Master nejde zmenit a Slave de
A stalo by se neco kdybych zmenil PIO ze 2 treba na 4? Nebo jak zjistim jakej mam kabel :old9:

mfg... ve widlich nastavis aby byla "dma jeli k dispozici" a paklize je stav pio, prohazej ten master se slavem ne jumperove, ale na kabelu.

mozna by nebylo na skodu napsat co mas za widle a co mas za ten disk. nicmene ti muzu rict, ze jestli mas 256M pameti, tak se u vypalovani DVD ani nedivim....

btw prehozeni na pio shit udelala nejaka uzasna aktualizace ve widlich na nekterych kompech...
neox
Nováček
Nováček

Příspěvek od neox »

Tak sem tu zase :)
Sehnal sem si kabel 80 a prepnul sem mechaniku zvlast do desky a Jumper sem prehodil na master a porat mi to vypaluje pomalu...
Ve spravci zarizeni na sekundarnim kanalu mam Ultra DMA 2 a na primarnim mam DMA (jeli k dispozici) a Rezim PIO :stern: takze sem furt tam kde sem byl
A v biosu na Secondary Master mam PIO 4 a Ultra DMA 2 a kdyz prepnu tu dvoju tak se zase vrati :?
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

neox píše:Tak sem tu zase :)
Sehnal sem si kabel 80 a prepnul sem mechaniku zvlast do desky a Jumper sem prehodil na master a porat mi to vypaluje pomalu...
Ve spravci zarizeni na sekundarnim kanalu mam Ultra DMA 2 a na primarnim mam DMA (jeli k dispozici) a Rezim PIO :stern: takze sem furt tam kde sem byl
A v biosu na Secondary Master mam PIO 4 a Ultra DMA 2 a kdyz prepnu tu dvoju tak se zase vrati :?
co mas na primary? paklize to porad je v piu, musis to prohazet na kabelech dokud nebude dma.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
neox
Nováček
Nováček

Příspěvek od neox »

oyza-myslim urcite harddisk
neox
Nováček
Nováček

Příspěvek od neox »

Uz mi to de tak diky vsem :lock:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“