Project: Lipsak easy mod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal kule »

neboj taky mám taky kolotoč doma... se koukni na muj mod.... :)
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Tak jsem predelaval ten horejsek pc, jeste to neni nastrikany,dneska budu mit pistoli na strikani. Dal uz jenom fotky:::

Nica delal crash

Obrázek

Obrázek

Tady je to bez toho nastavce a plexa
Obrázek

Tak to je nase profesionalni zatezovani :lol:
Obrázek

Kit
Obrázek

:oops:
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

aky git pouzivas? uz som cosi gitoval, ale stalo to zaprt, slaby git, nejaky shit :(
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

ferooo píše:aky git pouzivas? uz som cosi gitoval, ale stalo to zaprt, slaby git, nejaky shit :(

znacku ted nevim ale je to takovej zelenej a drzi vic jak obyc a je chlupatej kdyz uschne

edit: tady mas fotku toho kitu

Obrázek

:wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Je to tmel se skelnými vlákny od firmy Body....tady je přehled tmelů od firmy Body

Já s těmito tmely osobní zkušenosti nemám, ale můžu říct, že jsou jedny z nejkvalitnějších.....osobně používám tmely Rapid. :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

oki, diky moc, skusim sa po niecom takom poobzerat, dufam ze nieco zozenem :)
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Cau chlapci, potrebuju radu. Mam case nastrikanou modrou barvou ze spreje a kdyz jsem si na to chtel neco nastrikat, tak to udela takovej kozovitej povrch na vselijakejch mistech, kdyz to obrousim pod vodou atd tak nic nepomuze furt je to stejny, tak jsem dneska zkousel udelat nastrik strikaci pistoli a furt to samy. Je mozny ze by reagovaly ty zbytky modryho spreje, je nakej divnej z naky priskyrice. Myslite ze by pomohlo to nastrikat plnicem poradnou vrstvu a vybrousit?:evil:
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Tak jsem dodelal tu treti zaslepku aby byli stejny, budu davat jinej tahokov,stejnej jako bude na predku case 8-)

Obrázek
:oops:
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Vcera jsem trochu rozkuchal predni dvirka a dokitoval horejsek

To jsou ty dvirka,bude pres celou diru tahokov:

Obrázek

Tady je rovnej horejsek :wink:

Obrázek

Pokracovani priste 8)
Naposledy upravil(a) Lipsak dne čtv 22. úno 2007, 14:02, celkem upraveno 1 x.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Alan Wake píše:Je to tmel se skelnými vlákny od firmy Body....tady je přehled tmelů od firmy Body

Já s těmito tmely osobní zkušenosti nemám, ale můžu říct, že jsou jedny z nejkvalitnějších.....osobně používám tmely Rapid. :wink:
Rozhodně můžu potvrdit Alanova slova. Tmely Body jsou špičkou v kateogorii finálních úprav tmelení. Jsou o něco málo dražší než jiné tmely, ale kvalita jde poznat. Sám pracuji pouze s nimi. Začal jsem s nimi v době kdy jsem dělal auta na doporučení karosářů a ještě nikdy jsem s nimi neměl sebemenší problém. Nejčastěji využívám právě zobrazený Body se skelnými vlákny (akorát já je kupuju v krapet větších baleních), a na dokončování potom finiš (ten má bílou plechovku). Vychází to tak zhruba že se na 750-1000g skelného spotřebuje 250g finálu při dolaďování.

Jinak psal jsem o tom už i tady http://modding.cz/?p=21
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

asi blba otazka, ale...
nestacil by len ten body? bez toho jemneho? a ako sa to potom zahladi? trebars jemnym smirglom? :oops:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tmel s vlakny ma v sobe vzdy nejake jemne dirky. Jeho struktura neumoznuje udelat uplne jemny povrch. Vzdy kdyz vybrousis jedny nerovnosti, tak se ti objevi dalsi porovitost. Takze bez finalniho jemneho to vazne nejde.
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Dneska jsem nastrikal vsechni plechy a plasty pc strikacim kitem, dal jsem tam asi 5 malich vrstev. Jeste dneska to prebrousim pod vodou a nedostatky znovu nastrikam :wink: Jo a jinak case bude bila s cervenym tahokovem vpredu a nakejma cervenejma doplnkama. :oops:

Obrázek
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Cus moderi, tak tady vam predstavuju dalsi barevny provedeni meho case. Doufam ze je to lepsi nez predtim. Jeste tam nemam vepredu fan a na prednich dvirkach tahokov,musim se zeptat mistra jestli mi kus da :)

Ted uz fotky

FDD zaslepka (nic neni lesteny,strikal jsem to pistoli)

Obrázek

Celek

Obrázek

Celek s bleskem,ta dvd je v zaruce tak jsem ji nestrikal

Obrázek

Predek prijde tam ten tahokov a cudlik

Obrázek

Zaslepky

Obrázek

Hornice (na ten mobil nekoukejte,ja ho tam dal kvuli odlesku)

Obrázek

Zatim vse, cusik. :oops:
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Docela pěkný tuhle case mají teď rodiče možná s ní něco provedu ale až bude po záruce :oops: , mám takovej dotaz jak jsi vyřešil to otvírání předku? když jsi vyřízl ten vnitřek tak to nemůže držet ty dvířka :o
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

yupee píše:Docela pěkný tuhle case mají teď rodiče možná s ní něco provedu ale až bude po záruce :oops: , mám takovej dotaz jak jsi vyřešil to otvírání předku? když jsi vyřízl ten vnitřek tak to nemůže držet ty dvířka :o

No moc pevny to neni,ale tomu pomuze ocelovej tahokov se stejnym vzorem ale s mensima dirama nez mam na zaslepkach a asi udelam pak za ten tahokov dolu vystuhu. :oops:
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Aha tak to jo, jsemsi myslel že teď to nemůže bejt nějak extra pevný 8-)
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Takovej nápad - což dát do těch dvířek červený plexi jakoby přes ty záslepky? Myslim, že by to vzhledu neuškodilo a mně by se to s tim líbilo víc :) Osobně bych ještě case něčim oživil, třeba nějaký červený motivy. Ale jinak je to mnohem lepší než na začátku.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Sir_-_Death píše: Ale jinak je to mnohem lepší než na začátku.
To souhlasim na 100% :D
---> --- <---
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Sir_-_Death píše:Takovej nápad - což dát do těch dvířek červený plexi jakoby přes ty záslepky? Myslim, že by to vzhledu neuškodilo a mně by se to s tim líbilo víc :) Osobně bych ještě case něčim oživil, třeba nějaký červený motivy. Ale jinak je to mnohem lepší než na začátku.
Ja tam budu davat cervene nastrikany tahokov,snad to nebude spatny. :D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“