vadna 9800pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

mOOder píše:...ale tim ze to opaluje molexy nekolika lidem naraz uplne stejne tak to bude nejaka vada vyrobu popr. sme si to nejak zavinili sami no .
Vezmi šupleru a změř průřez vodiče na tom levným zdroji ;-)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

mno supleru nemam ale skusim porovnat s ostatnimy zdrojemi co mam doma vali se mi jich tu asi 3 tak to omrknu , ja vim ze to je odpor navic ale zas tak razantni to nebude .
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
koudy42
Nováček
Nováček

Příspěvek od koudy42 »

Dnes jsem koupil Radeon9500pro flashnuty na Radeon9700pro a ma pridavne napajeni stejne jako napajeni disketovky a ten samy problem kdyz jsem zapl PC a priadvne napajeni bylo pripojene tak i presto svitil napis at zapojim pridavne napajeni.mam zdroj 350W nejaky podelany neznackovy a i kdyz jsme odpojil naprosto vsechno HDD ap tak mi to nenabehlo a nekdy zase jo. Nakonec jsme to napajel z napajeni pro disketovku ze zapleho stareho pocitace a rozjel se bez problemu cili vidim chybu ve zdroji, i kdyz se mi nezda, ze by tolik zrala tak stara grafika. Nakonec jsem si rekl, ze vsechno zapojim jeste jednou primo v kompu jak ma byt a komp se rozjel bez toho stareho pocitace tak nevim.DOufam ,zem i casem neodjede jak to tu popisovali nekteri.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“