Rychlost v neru.

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to máš smůlu. :(
Bathory
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rychlost kopirovani z DVD+RW 4x na DVD-R 16x?

Příspěvek od pavel77 »

Ja mam podobny problem ale jen pri kopirovani DVD. Kdyz potrebuju udelat kopii datoveho DVD+RW ktere je ctyrrychlostni a chci to vypalit na DVD-R 16x, tak mi nero 6.6.1.15 buring rom kdyz dam kopirovat DVD nabizi vypalovaci rychlost maximalni (to si pak zvoli podle rychlosti media), nebo jen 2x a 4x (coz ma to DVD+RW) . Nevite nekdo jak mam zkopirovat to DVD+RW ktere je ctyrrychlostni na medium DVD-R 16x treba osmirychlostne? On nastavuje rychlost vypalovani podle toho DVDRW disku nebo pak uz jenom maximum :x . Mechaniku mam Lite-on LH-18A1H. Nebo poradte soft ve kteren to tak jde udelat. Skuste to nekdo. THX.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A co nastavení rychlosti vypalování, máš ho na max.?
Bathory
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel77 »

Kdyz ho dam na max tak vypaluje max, ale ja to chci zpomalit. O to mne jde. Takze ted kdyz dam do mechaniky DVD+RW a dam kopirovat disc, tam ve volbach rychlosti zapisu tam mam jen tri volby. 2x, 4x, a max. rychlost. Tato situace nastava pouze pokud pouziju v neru volbu kopirovat DVD u nizkorychlostnich DVD. Pokud to vypaluju primo z PC, tak si to muzu nastavit libovolne 6x, 8, 10, 12, 16, 18x, protoze nero zjisti ze je tam rychle medium. Pokud tam dam ctyrrychlostni DVD+RW a dam kopirovat disc, tak mi nero i na vysledne DVD-R nabizi rychlost vypalovani pouze 2x, 4x, a max. Pochopitelne ze nero nevi, jaky disc tam pak vlozim, tak nabizi rychlosi stejne co ma to DVD+RW a pak uz jen maximum. Kdybych kopiroval DVD ktere je sestnactirychlostni, tak mi nero nabidne vice voleb rychlosti paleni. Skousel sem to ve dvou ruznych programech a je to stejne. Jeste skusim Alcohol 120.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nj, tohle Nero dělá co ho znám :) Leda pálit přes image...
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“