Nejede mi PCTuning

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Potvrzuji problém ... :sad:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
H.o.X.b.O.x.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.X.b.O.x. »

Kašpec píše:Potvrzuji problém ... :sad:
mně jede
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nejel a teď jede..všiml jsem si, že se mi to v poslední době stává častěji, že prostě přestane fungovat buď pctuning.cz nebo fórum a v nejhorším případě oboje..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Romanius
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Romanius »

kazdopadne porad se strasne pomalu nacita
consider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od consider »

Tak se dneska jako vzdy chci podivat na PCT a co nevidim:

Kód: Vybrat vše

mossession::store failed 
DB function failed with error number 1062
Duplicate entry '1-' for key 2 SQL=INSERT INTO session ( `session_id`,`time`,`name`,`email`,`username`,`gid`,`guest` ) VALUES ( '16851333504267a6bd259bb7ab8628d8','1208768041','','','','0','1' )
:?
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ještě tak 20 minut zpět to jelo, akorát jsem si všiml, že ten boxík s novinkama z týdne.cz tam měl nějakou chybovou hlášku. A jak je vidět, tak se to rozšířilo na celej magazín :)
Goldnoob team proud member!
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Za vypadek se omlouvam, prave to resime a behem kratke doby by mel byt opet funkcni. Jinak snad behem 14 dni budou nove servery a novy hosting, takze by uz PCT mel fungovat korektne a hlavne stabilne.

EDIT Nove servery nasazene tipuju tak do mesice, preci jenom schvalovani a porizeni a presun, budme realiste :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nejede to ...

Kód: Vybrat vše

DB function failed with error number 1016
Can't open file: 'session.MYI'. (errno: 145) SQL=SELECT session_id FROM session WHERE session_id=MD5('290b4cf01a34d2397826b61f77a7eea7')
SQL =

SELECT session_id FROM session WHERE session_id=MD5('290b4cf01a34d2397826b61f77a7eea7')
Goldnoob team proud member!
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Re: Nejede mi PCTuning

Příspěvek od Ctibor »

Nějak nám to nejede...
No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ctibor píše:Nějak nám to nejede...
Nj, dneska to padá, jak listí napodzim, je potřeba zavést monitoring apod., ale nejprve musíme přemigrovat na finální server :evil:
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Omlouváme se za výpadek od 20:00, bohužel, se serverem se něco stalo a webhoster ho neresetoval, neboť stále dával HTTP response, nasazujeme vlastní monitoring a hledáme příčinu problému.

V kombinaci s tím, že je léto a ani nám se nechce stále sedět u počítače, nebyla reakční doba nijak příjemná.
Burn in hell.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Mno to je pěkné vysvětlení,hlavně že už to jede,ale zrovna včera když jsem se sem potřeboval na něco mrknout tak to nešlo :sad:
OsirisII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OsirisII »

Dnes je to hrozne :( :huh: :huh:
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Kolem 10. hodiny se naforkovalo poněkud mnoho MySQL procesů, komunikuji se správcem našeho serveru a pracujeme na řešení situace.
Burn in hell.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Od rána je tohle misto PCT magazínu :

PCTuning
Chyba: služba je mimo provoz.
Prosím, zkuste to za chvliku!
2

co to je ?

ža by došlo na má slova že týden zatne tipec PCT :evil:
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ty výpadky databáze jsou průběžné, občas to jede, bohužel po tisíci a jednom potvrzení nejsem u provozovatele dedikovaného serveru autorizován k restartu serveru, takže s tím nemůžu nic dělat.

A nikdo nikomu tipec nezatnul, už se nedívej na pohádky.
Burn in hell.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

viky58 píše:ža by došlo na má slova že týden zatne tipec PCT :evil:
Přesně tak, došlo na tvá slova. Děkujeme za tvůj hodnotný názor, ten jsme tady všichni potřebovali. PS: Možná by nebylo na škodu zopakovat si základy češtiny ;)
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Kamikadze : inteligentní ! opravdu misto toho abys řekl co se vlastně děje z PCT magazínem !

PCTuning
Chyba: služba je mimo provoz.
Prosím, zkuste to za chvliku!
2

A pokud já dobře chápu , tak chvíle znamená par minut , a ne sakra pár hodin a ani pár dní !!!!!
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Kdyby sis přečetl i můj příspěvek, tak to víš.
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Takže jsme se snad prokousali papírováním a lidskými firewally a je restartováno...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“