Nazor na sestavu z Ukrajiny

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Jan Machalík píše:
PachezZ píše:No pokud se nepletu tak tohle je vicemene bezny rozlozeni komponentu v takejchto skrinich - byvaj jako desktop , a aby se zachovaly maly rozmery a zaroven podpora pro full atx tak je to reseny takhle, ostatne stejny rozvrzeni pouziva treba GMC...
Aha, tak mi vysvetli, v cem spociva ono zvlastni umisteni zdroje vetrakem primo do bocnice :wink:
GMC C/G rada je fakt nepovedena, s timhle slapli pekne vedle.

je to udelany na 8cm vetraky zdroje. skrin je v tyhle koncepci dost mala, ale das do ni plnou ATX desku a to je ucel.

jinak:
CPU - OK
Deska je levna, neda se na ni taktovat, ale jinak asi staci... jak moc spatny jsou na ni kondiky ukaze az cas
RAM - zbytecne pomaly, ale dulezitejsi je kapacita a to ma 1GB, takze to staci.
GPU - v klidu... sice je stara, ale neco jeste utahne...
HDD - to je normalni hitachi, takze nevidim zadny duvod pro vymenu.
DVD - benQ moc nemusim

Zdroj je evidentne slabej.

Mnohem zajimavejsi ovsem je, na kolik ho ta sestava prisla.

2 Mr. Dirk - tvoje komentare jsou opravdu prinosne, pripadas mi jak lojza z vesnice.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

ICE píše: ...
No mě spíš připadá, že tam prostě nacpali C2D za každou cenu na úkor ostatních komponent. ;-)

//Jinak záleží kolik to stojí, ale myslím, že za tu cenu se dá poskládat něco lepšího.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Souhlasim s Vami, ale kdyz jsem to znamemu rikal tak odvetil : ,,Darovanemu koni na zuby nehled" :-D
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“