Ale já nevím jak.verntom píše: Nemáš recovery CD? I když jsi jej nedostal k notebooku, tak musí jít přeci vytvořit.
NB - Nejde reinstal woken
Moderátor: Don
- ČIKO
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
U HP máš v laptopu předinstalovaný software, kterej Recovery CD stvoří. Nemáš náhodou nějakou podobnou věci i na Aceru (popř. na nějakém CD, co k tomu přiložili)?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Budulman
- Začátečník
-
- Budulman
- Začátečník
-
tady je ten program
Acer eRecovery Management
Kód: Vybrat vše
http://support.acer-euro.com/empowering_technology/utility2.html
ASUS A6T AP017
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník
-
ACER nedodává CD s Win, je to na HDD a pomocí eRecovery si to vytvoříš sámDzin píše:U Aceru je Recovery Partition, tu tam má a pak většínou recovery CD ....Don Martinez píše:U HP máš v laptopu předinstalovaný software, kterej Recovery CD stvoří. Nemáš náhodou nějakou podobnou věci i na Aceru (popř. na nějakém CD, co k tomu přiložili)?
žádný soft na vytvoření tam nebejvá...
Předinstalovaný originální Windows Vista + pečeť pravosti. Recovery cd nejsou součástí balení, Zálohu systému nutno vytvořit pomocí přiloženého programu na pevném disku.
ASUS A6T AP017
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mam rcovery partition na Aceru a recovery CD, kdej jsou předinstalovane XP totéž co hide partiton..Budulman píše:ACER nedodává CD s Win, je to na HDD a pomocí eRecovery si to vytvoříš sámDzin píše: U Aceru je Recovery Partition, tu tam má a pak většínou recovery CD ....
žádný soft na vytvoření tam nebejvá...
Předinstalovaný originální Windows Vista + pečeť pravosti. Recovery cd nejsou součástí balení, Zálohu systému nutno vytvořit pomocí přiloženého programu na pevném disku.
- Budulman
- Začátečník
-
dneska už ale ACER nedává nic ani záruční list, objednával jsem za poslední 3 měsíce asi 6Ks ACERu a ani u jednoho není vůbec nic vše je na HDD a místo záručáku je doklad o nákupu, já mám ASUS a tam je vše,Dzin píše:Já mam rcovery partition na Aceru a recovery CD, kdej jsou předinstalovane XP totéž co hide partiton..Budulman píše: ACER nedodává CD s Win, je to na HDD a pomocí eRecovery si to vytvoříš sám
ASUS A6T AP017
- ČIKO
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ty Cd našel ,a NB zasejede jak má.
Ale stále nechápu,proč stále nejde ta zkratka.Teď budu muset dělat obnovu přes ty Cd.
Zkusil jsem si udělat zálohu přes Acronis True Image 10,dal jsem ho na D
a když jsem ho chtěl otevřít,tak to po mě chtělo heslo,které jsem tam
žádné nedával.Nevíte jaké heslo to chce?
Ale stále nechápu,proč stále nejde ta zkratka.Teď budu muset dělat obnovu přes ty Cd.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heslo přihlašovací do win? Nebo to jen stornuj nebo nech prázdný ne?ČIKO píše:Tak jsem ty Cd našel ,a NB zasejede jak má.