Už mě začíná nějak štvát.
(moje CPU X2 3800+ s ní nedostanu ani o 100Mhz výš

Moderátor: Eddward
honzanun píše:Hmm, tak mám další problém s touto deskou - nejde mi obraz přes DVi - jde jen přes d-sub
Už mě začíná nějak štvát.
(moje CPU X2 3800+ s ní nedostanu ani o 100Mhz výš))
zombux píše:nojo, cos čekal od desky za pár šupů která je jasně deklarovaná jako "non-overclockable"
no ale šak 65nm je jenom velikost nějakých těch částeček(tranzistorů?), od čehož se akorát odvíjí voltáž cpu(65 min a 90vic),a né to jestli je cpu dobre taktovatelne. proste nemuzes rict ze se 65nm cpu taktujou hur/lip nez 90nm.richie08 píše:Myslím, že ne každý procák dá 3GHz. Zvlášť 65nm jádra. Zítra zkusím co vymáčknu z mojí TA690G a A64 X2 3800+ 35W, ale nedělám si iluze o 3GHz. Bude zajímavé vědět kde je strop, ale stejně mi to pak poběží o dost níž kvůli stabilitě a teplu páč to nebude herní stroj.
a tech 295 si dal bez zvysovani napeti jo? a kolik si mel prosimta HT Mhz a DDR2 Mhz?richie08 píše:Zkousel jsem na me Biostarce TA690G FSB a da 295MHz, takze pro low heat taktovace je rezerva dostatecna. Me staci 2.4GHz.
Integrovana grafika me take dost prekvapila. Behaji na ni stare hry lepe nez na me stare GF4200Ti. Spokojenost.