vyžaduje to shadery trojky, což mi přijde trapný-tudíž na X850 smolík
no nic, zůstanu u cs...
Moderátor: Baneshee

Pokud bys měl grafiku co má dx10 a stáhl si dx10 demo, tak tam bys možná nějaký next gen efekty vidělfreemem píše:tak jsem to chtěl taky zkusit, zajímalo mě, co že to má bejt za "next-gen" hru...ale vono prd
no nic, zůstanu u cs...

ono ale u hry né vždy jde o "efekty" ... kupovat si dx10 kartu jen kuli tomu abych někdě zahlíd nákej mega efekt je podlě mě padlý na hlavu, joo nebranim se vzadnym pripade vyvoji, ale ne timhle stylemhypnotic666 píše:Pokud bys měl grafiku co má dx10 a stáhl si dx10 demo, tak tam bys možná nějaký next gen efekty vidělfreemem píše:tak jsem to chtěl taky zkusit, zajímalo mě, co že to má bejt za "next-gen" hru...ale vono prd
no nic, zůstanu u cs...

Jo sice je tato hra hlavne o efektech ale ukazuje jak budou vypadat hry v hodne blizke budoucnosti a ty uz nebudou pouze o grafice jen proste budou tak nadherne vypadat napr. Crysis , unreal tournament atd.freemem píše:ono ale u hry né vždy jde o "efekty" ... kupovat si dx10 kartu jen kuli tomu abych někdě zahlíd nákej mega efekt je podlě mě padlý na hlavu, joo nebranim se vzadnym pripade vyvoji, ale ne timhle stylemhypnotic666 píše: Pokud bys měl grafiku co má dx10 a stáhl si dx10 demo, tak tam bys možná nějaký next gen efekty viděl

jo me to taky vcera hodilo tak sem musel jeste vcera vecer stahovat nejnovejsi directy nekde to psali ze to bez nich nepovali...HEAD píše:Me to nejde ani spustit.Hlasi to nakou chybu s Dx9...Nevite co stim?

JJ je to dost CPU limitoaneHEAD píše:Takze limitace cpu.Je uz asi cas prejit na dualcore.

No no jo joSnorgrind píše:tak sem stahl ty novy ovladace od nVidie pro 6 a 7 rady grafik ..... jede to o hodne lip navic sem trosku pretocil i grafiku a je to vpohode hratelny a i kdyz je to na low tak to vypada graficky hodne dobre..... pokud to trosku lip optimalizujou tak to na me sestave povali krasne....

Ved je to uplne jednoducheDejv Rok 99FPS píše:No no jo johrat se to daja jedu s 15FPS na medium aje to pěkníííí.
Jem mě štve že se nemužu dostat přes ty potvory co se vali po tom sněhu za tim hangarem kruciš, programatoři jim nadělili nějak moc životy