G4 Ti - TV-out nejede

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

ICE píše:
milosh píše: Normu mam nastavenou PAL a daval jsem tusim PAL-B (nemecko) nebo coto bylo..

Na predchozi karte G2 TI to jelo v pohode presne na toto nastaveni i stejnej kabel k televizi :huh:
pro CR je norma PAL-D... no... zkus ten cinch... neni na te redukci co mas ve scartu prepinac?
jo na to se taky mrkni, abys to neměl přepnuto naopak. Grafika musí vysílat a né příjmat. Taky jsem si toho jednou nevšimnul a hladal chybu v PC a pak to vyřešilo jedno přepnutí :oops:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

ICE píše: pro CR je norma PAL-D... no... zkus ten cinch... neni na te redukci co mas ve scartu prepinac?
No PAL-D jsem fakt nezkousel, zkusim, dik za tip. Jinak mam rovnou udelany kabel s-video - scart. je to 15 metru, ale v pohode to chodilo a ten kabel uz ma aspon 5 lidi, co znam a kterym jsem to doma pripojoval a vsem to chodi jen me ne, damn :x
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“