Black X-Fi mod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ale jo pěkný a jednoduchý :) ten nástřik se ti povedl, jediný co se mi nelíbí jsou ty šroubky vepředu, já bych tam teda nedával žádný a ten fan přichytil nějak zevnitř aby to neničilo ten kráter... a ještě s tou dírou vzadu si nějak pohraj ;)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

heh tuhle case jsem měl možnost upravit,ale jak jsem viděl co je to za křáp,tak jsem se na to vys*al,protože je tam dost málo prostoru a už ze základu se napolo rozpadá :lol: jinak to máš docela pěkně udělané,ale na ty koše bych dal nějaký plech a nastříkal ho a do té díry v zadku bych napůl navařil nebo nějak přidělal nějaký plech a potom to zatmelil a zůstala by tam díra jenom pro ten fan(tu bych možná rozšířil do boků) :wink:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

tenhle mod mě docela i překvapil...je to hodně velkej decent, ale přitom povedenej, předek se opravdu vydařill, barva sedne, jen bych to doplnil třeba kusama lesklýho hliníkovýho nebo nerezovýho plechu, to by k sobě skvěle pasovalo...např. právě o té šílenosti vzadu, kdyby jsi z venku na 4 šroubky hodil kus nerezovýho plechu s otvorem na fan, tak by to vypadalo velice luxusně a zbavil by ses problému...:)
mrazil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazil »

dík Stoobi spíš bych to viděl jak už tu někdo říkal na pásovinu nastříkanou na černo nechci tam nic lesklýho když je to celý matný...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak stříbrnou nelesklou, něco jako hliník :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sir_-_Death píše:Tak stříbrnou nelesklou, něco jako hliník :)
jj, to by šlo...chce to nějakej kontrast prostě...a dal bych to na více míst... :oops:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

přesně tak.... :) trochu to doplň tím leštěným nebo neleštěným hliníkem. Můžeš to dát na koše (tam to bude vypadat hezky) a pak na ten zadek, každopádně to bude vypadat líp, než když tam bude ta díra.... :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
mrazil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazil »

dírka jak do prcky no :-D ..ty koše mě vůbec netrápí , nevím co stím furt máte :razz:
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Nádherný decent ;)
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

fotky nejsou :(
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

SpeedyJ píše:fotky nejsou :(
protoze nebezi galerie
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

omfg uploadni ich na imageshack.com 8-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“