ale jo pěkný a jednoduchý ten nástřik se ti povedl, jediný co se mi nelíbí jsou ty šroubky vepředu, já bych tam teda nedával žádný a ten fan přichytil nějak zevnitř aby to neničilo ten kráter... a ještě s tou dírou vzadu si nějak pohraj
heh tuhle case jsem měl možnost upravit,ale jak jsem viděl co je to za křáp,tak jsem se na to vys*al,protože je tam dost málo prostoru a už ze základu se napolo rozpadá jinak to máš docela pěkně udělané,ale na ty koše bych dal nějaký plech a nastříkal ho a do té díry v zadku bych napůl navařil nebo nějak přidělal nějaký plech a potom to zatmelil a zůstala by tam díra jenom pro ten fan(tu bych možná rozšířil do boků)
tenhle mod mě docela i překvapil...je to hodně velkej decent, ale přitom povedenej, předek se opravdu vydařill, barva sedne, jen bych to doplnil třeba kusama lesklýho hliníkovýho nebo nerezovýho plechu, to by k sobě skvěle pasovalo...např. právě o té šílenosti vzadu, kdyby jsi z venku na 4 šroubky hodil kus nerezovýho plechu s otvorem na fan, tak by to vypadalo velice luxusně a zbavil by ses problému...
přesně tak.... trochu to doplň tím leštěným nebo neleštěným hliníkem. Můžeš to dát na koše (tam to bude vypadat hezky) a pak na ten zadek, každopádně to bude vypadat líp, než když tam bude ta díra....
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"