Audio v HD 2900XT

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

zombux píše:no jasně, grafickou kartu za 10 tisíc jo, ale pořádný repra, to né :-D
Moje řeč - nejběžnější výmluva by měla být "Není to moje priorita.", ale je "Nemám na to prachy." :-D

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

je tady dost ot tak snad nebude vadit když jedno přídám.souhlas s tim ,že použivat zvuk z grafiky,pokud to je na ukor 3d vykonu je nesmysl.Hlavně v případě když nabídne integrovana zvukovka na desce(dělaj se vubec nějaky co ji nemaj?) stejně kvalitní zvuk.ja nemam repráky za deset tisíc,mam k pc připojenou hifi a přijde mě to jako dobré a levné řešení(zabiju dvě mouchy jednou ranou:-) ) a rozdíl mezi integrovanou a opravdickou zvukouvkou určitě poznám i na tomhle a to mám pomalu deset let starej vortex 1.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“