průser sestava

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

Godzzila píše: A na tehle MB se ani taktovat neda takze to taky odpada..
Já bych zkusil nějakou lepší MB, takerá je více stabilní i při oc.
Stejně je to poslední nevyměněná věc. Pokud to nebudu tím, tak už nevim čím. Disky nemaj vliv.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Říkám MB a CPU je jediný co nevyměnim..

Takže už je to opravdu jedině na servis?
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Stalo se mi to taky a na vině byl špatně usazenej procesor v patici. Prostě tam asi nebyl kontakt někde. A přišel jsem na to po docela dlouhé době. :-) Jestli jsi to vysával vysavačem, tak je také možné, že přeskočila jiskra a tím pádem se mohlo něco podělat.... nebo se mohl nafoukat prach do patice. Jako poslední možnost bych možná skusil nějakej sprej na obnovení spojů (kontox nebo tak nějak) . šplíchnout do patice. Po chvíli vyprchá a nezbyde tam nic. No a možná ještě jestli máš monitor napojenej přes DVI tak bych to skusil přes analog.

Hodně zdaru
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Thomas2425 píše:Stalo se mi to taky a na vině byl špatně usazenej procesor v patici. Prostě tam asi nebyl kontakt někde. A přišel jsem na to po docela dlouhé době. :-) Jestli jsi to vysával vysavačem, tak je také možné, že přeskočila jiskra a tím pádem se mohlo něco podělat.... nebo se mohl nafoukat prach do patice. Jako poslední možnost bych možná skusil nějakej sprej na obnovení spojů (kontox nebo tak nějak) . šplíchnout do patice. Po chvíli vyprchá a nezbyde tam nic. No a možná ještě jestli máš monitor napojenej přes DVI tak bych to skusil přes analog.

Hodně zdaru
Monitor mám přez analog..
A procesor sem z patice vyndal az když to na poprvé nenajelo..
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“