Jinak nyní jsem userem Trillianu a spokojenost. Z funkcí teda toho moc nepoužívam, stači mi psani a odesilani, ale mam ho hlavně kvůli designu (T3 Blue Rider)
alternativní ICQ klient
Moderátor: Don
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Koukám že hafo lidi má QIP, asi ho budu muset taky vyzkoušet
Jinak nyní jsem userem Trillianu a spokojenost. Z funkcí teda toho moc nepoužívam, stači mi psani a odesilani, ale mam ho hlavně kvůli designu (T3 Blue Rider)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Barty777
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Reklama na ICQ a viry
Jo taky mě na ICQ štve ta reklama.Je to fakt hrozný když ti tam něco furt běhá....Zlatej QIP.....A taky na ICQ ty viry...Je pravda že mi na QIP choděj odkazy od těch co maj ICQ....Ale sou to je odkazy a myslim že na to málokdo kliká...

Miditower COLORSIT 8029 B34 černostříbný, AMD Athlon 64 3800+AM2 2400 MHz (12 x 200), Asus M2NPV-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN), NVIDIA GeForce 6150 (128 MB),AOC LM729 [17" LCD],2 * Kingston (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) Dual Channel, Seagate barracuda 7200.10 250Gb S-ATA II, LG GSA H-22L, Win XP Professional Service Pack 2
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok tak jsem postupne vyzkousel trillian - skvely design ale nepodporuje prenos souboru
potom qip - tam soubory jedou ale nic moc design a jen ICQ
a ted sem na mirandě a asi na ní zůstanu
vsechny možný skiny, plug-iny, ani moc nezatěžuje systém...
jinak asi lock at z toho neni flame
jinak asi lock at z toho neni flame
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
- ChrastyII
- Začátečník

- kul1k
- Mírně pokročilý

- myom
- Středně pokročilý

hehe, zkuste nove qip infium a nebudete chtit nic jineho. zatim vyslo jen par beta verzi, ale momentalne je uz funkcni i s prekladem do cz.
novy osobity vzhled a byla stale zachovana puvodni jednoduchost + podpora jabberu a XIMSS. pro me stale cislo jedna. dost jsem zvedav, az bude plna verze a budou na ni vychazet pluginy...
novy osobity vzhled a byla stale zachovana puvodni jednoduchost + podpora jabberu a XIMSS. pro me stale cislo jedna. dost jsem zvedav, az bude plna verze a budou na ni vychazet pluginy...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- RenoVatio
- Nováček

- tnema
- Začátečník

- kybrex
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Miranda rulezz
Měl jsem dlouhou dobu ICQ 5.0 a pak 5.1 a nechtěl jsem se ho vzdát, ale abych řekl pravdu, škoda, že jsem se ho vzdal teprve před pár měsíci. Poslední kapkou byla pakárna, kterou ICQ začalo dělat. Z ničeho nic vytížení procesoru na 100% asi po 3 až 5 sekund a to se opakovalo asi 4 krát do minuty! Navíc to žralo o dost víc RAM než Miranda. Prošel jsem si články o mirandě, stáhnul pluginy, nastavil a chrochtám si!
Už bych jí za nic nevyměnil.
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
- jamaica
-
Když ho tak vřele doporučuješ tak bys taky měl napsat že Infium je pěknej šmírákmyom píše:hehe, zkuste nove qip infium a nebudete chtit nic jineho. zatim vyslo jen par beta verzi, ale momentalne je uz funkcni i s prekladem do cz.
Článek o šmírování v PC Infiem
Momentálně jasně vede miranda a můj osobní pack.
- Elektron
- Začátečník

-
- myom
- Středně pokročilý

muchee mi infium nepada, takze o tom nevim... to, ze tam je antivir, zaplaty, atd se da pochopit, protoze to je sitova aplikace a tyhle znminovane veci s nim muzou kolidovat, ale souhlaasim, ze je to snadno zneuzitelne a neni to dobre.jamaica píše:Když ho tak vřele doporučuješ tak bys taky měl napsat že Infium je pěknej šmírákUž si viděl bugreport kterej Infium vytváří a odesílá???
Článek o šmírování v PC Infiem
Momentálně jasně vede miranda a můj osobní pack.
- vit_n
- Nováček

-