alternativní ICQ klient

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Koukám že hafo lidi má QIP, asi ho budu muset taky vyzkoušet :)

Jinak nyní jsem userem Trillianu a spokojenost. Z funkcí teda toho moc nepoužívam, stači mi psani a odesilani, ale mam ho hlavně kvůli designu (T3 Blue Rider) :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Barty777
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Reklama na ICQ a viry

Příspěvek od Barty777 »

Jo taky mě na ICQ štve ta reklama.Je to fakt hrozný když ti tam něco furt běhá....Zlatej QIP.....A taky na ICQ ty viry...Je pravda že mi na QIP choděj odkazy od těch co maj ICQ....Ale sou to je odkazy a myslim že na to málokdo kliká... 8-) :lol:
Miditower COLORSIT 8029 B34 černostříbný, AMD Athlon 64 3800+AM2 2400 MHz (12 x 200), Asus M2NPV-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN), NVIDIA GeForce 6150 (128 MB),AOC LM729 [17" LCD],2 * Kingston (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) Dual Channel, Seagate barracuda 7200.10 250Gb S-ATA II, LG GSA H-22L, Win XP Professional Service Pack 2
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

ok tak jsem postupne vyzkousel trillian - skvely design ale nepodporuje prenos souboru :-( potom qip - tam soubory jedou ale nic moc design a jen ICQ :-( a ted sem na mirandě a asi na ní zůstanu :twisted: vsechny možný skiny, plug-iny, ani moc nezatěžuje systém...
jinak asi lock at z toho neni flame :-)
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

momentálně alfa verze Trilliana Astry...funguje tam už i přenos souborů,celé je to hezčí a svižnější než trill 3.1... předtim jsem používal 3.1,před nim mirandu a "když jsem začínal" jsem měl icq 2003b :)
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

upgrade :) prevzata miranda
NB:Acer Aspire V3 571G
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

hehe, zkuste nove qip infium a nebudete chtit nic jineho. zatim vyslo jen par beta verzi, ale momentalne je uz funkcni i s prekladem do cz.

novy osobity vzhled a byla stale zachovana puvodni jednoduchost + podpora jabberu a XIMSS. pro me stale cislo jedna. dost jsem zvedav, az bude plna verze a budou na ni vychazet pluginy... :roll:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
pitrzpatyevenju
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pitrzpatyevenju »

QUIP=JASNÁ volba :)
RenoVatio
Nováček
Nováček

Příspěvek od RenoVatio »

Mě třeba Miranda žere stejně bo někdy i víc paměti naž ICQ... Používám pack od Big Muscela... :)
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Doma miranda+Yaho's Miranda Pack
V práci kvůli bloklý proxyně nejde ani miranda, qip apod klienti čili zde meebo.com (nepší než nic).
GB A16 i7-13620H, RTX™ 5060
kybrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Miranda rulezz

Příspěvek od kybrex »

Měl jsem dlouhou dobu ICQ 5.0 a pak 5.1 a nechtěl jsem se ho vzdát, ale abych řekl pravdu, škoda, že jsem se ho vzdal teprve před pár měsíci. Poslední kapkou byla pakárna, kterou ICQ začalo dělat. Z ničeho nic vytížení procesoru na 100% asi po 3 až 5 sekund a to se opakovalo asi 4 krát do minuty! Navíc to žralo o dost víc RAM než Miranda. Prošel jsem si články o mirandě, stáhnul pluginy, nastavil a chrochtám si! :lol: Už bych jí za nic nevyměnil.

CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250

NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
jamaica

Příspěvek od jamaica »

myom píše:hehe, zkuste nove qip infium a nebudete chtit nic jineho. zatim vyslo jen par beta verzi, ale momentalne je uz funkcni i s prekladem do cz.

novy osobity vzhled a byla stale zachovana puvodni jednoduchost + podpora jabberu a XIMSS. pro me stale cislo jedna. dost jsem zvedav, az bude plna verze a budou na ni vychazet pluginy... :roll:
Když ho tak vřele doporučuješ tak bys taky měl napsat že Infium je pěknej šmírák :twisted: Už si viděl bugreport kterej Infium vytváří a odesílá???
Článek o šmírování v PC Infiem
Momentálně jasně vede miranda a můj osobní pack.
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

myshob píše:
btw. da se pres trillian rozjet jabber a IRC? nemam ho zas tak dlouho ještě sem si ho pořádně "neošahal".
Ano, da.
Jinak ja pouzivam Trillian a PSI(na druhem kompu)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jamaica píše:Když ho tak vřele doporučuješ tak bys taky měl napsat že Infium je pěknej šmírák :twisted: Už si viděl bugreport kterej Infium vytváří a odesílá???
Článek o šmírování v PC Infiem
Momentálně jasně vede miranda a můj osobní pack.
muchee mi infium nepada, takze o tom nevim... to, ze tam je antivir, zaplaty, atd se da pochopit, protoze to je sitova aplikace a tyhle znminovane veci s nim muzou kolidovat, ale souhlaasim, ze je to snadno zneuzitelne a neni to dobre.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
vit_n
Nováček
Nováček

Příspěvek od vit_n »

Mam QIP a nemuzu si ho vynachvalit 8-) hlavne se mi libi ze na mym prehistorickym kompu nezere moc pameti jak ICQ :roll:
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

To co zere orig ICQ, snad nezere zadny jiny alternativni klient a hlavne taky nejsou tak deravy.... (skromny odhad/nazor)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“