NOTEBOOK DO 50 000,- Kč

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Mazutant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mazutant »

Pred tejdnem sem objednal Asus G1s v USA, takze od te doby + jeste cca tejden sem jak na trni... cena "sevsimvsudy" cca 45000 Kc... ale jak jsem ho objednal tak ho zlevnili o 50$... grrr, tak ted to vyhde levneji... akorat si budu muset zaridit jinou zastrcku jinak vse v pohode... zaruka je 2 roky celosvetova a reklamovat se da primo u asusu v CR... jsou k tomu i wondows vista a batoh... nemuzu si stezovat... snad az jedine kdyz mi domu v krabici misto notebooku prijde cokolada a omluvny dopis "tak jsi prohral chlapce" :-D
Laciii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laciii »

chcem sa spytat ze ci ti ten uz notebook dosiel a ak hej tak sa cem spytat ze jaky je?ASUS G1S sa mi straaasne paci a myslim ze akonahle sa u nas v SR dostane na trh tak si ho kupim. Neviete nahodou ze kedy uz konecne bude u nas alebo v CR v predaji? vopred dik za odpovede
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

To jsem taky chtěl takto objednat, ale ty windows budou asi nejspíš v anglištině ne ? A ta zástrčka je opravdu jiná než u nás. Když ji předěláš, neztratíš záruku ?
Jinak máš ověřeno, že budeš mít 2letou záruku u nás v ČR i když je notebook zakoupen v zahraničí ? Klávesnice bude taky anglická ... což mi moc nevyhovuje, ale přežil bych to .
Zajimá mně to, neboť se pořád rozhoduju, jestli si ASUSE zakoupit v USA .... pokud bude příznivější cena než u nás, nebo jít např. do VBI a nakonfigurovat si jej tady u nás v ČR.

Dej vědět, až ti dojde .....
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

Ta zaruka je mezinarodni,maj to napsany na ofiko strankach a na tu zastrcku se da koupit redukce
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

harleymaster píše:Ta zaruka je mezinarodni,maj to napsany na ofiko strankach a na tu zastrcku se da koupit redukce
Tak potom je to v pohodě ... tedy až na tu klávesnici.
Ještě vyčkám, jak mi bylo doporučeno a pak už snad konečně něco koupím ... čekání mně ubíjí :wink:
Laciii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laciii »

pocuj tak si si objednal ten notebook z USA ci nie? a k tej cene co je uvedena na americkych strankach sa nepripocitava cena za clo? ale dalsie poplatky?
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

Laciii píše:pocuj tak si si objednal ten notebook z USA ci nie? a k tej cene co je uvedena na americkych strankach sa nepripocitava cena za clo? ale dalsie poplatky?
Má to být dotaz na mně ... tak ještě ne.
Ta cena co napsal Mazutant by měla být konečná tzn. i s dopravou a poštovným .... aspoń mně to tak vycházelo.
Laciii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laciii »

jj dotaz na tebe. tak uz sa fakt neviem dockat na to ze kedy to pride k nam do obchodov a ze aku to bude mat cenuu nas.ale je to podla mna pecka medzi hernymi notebookmi

a nahodou dakto ste nevideli hodnotenie 3Dmark na ASUS G1S ? AK hej tak mi sem please hodte odkaz
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

Laciii:
mrkni třeba sem http://www.notebookreview.com/default.a ... w=Asus+G1S

Taky čekám, ale mám vážné obavy, že bude u nás v ČR jako novinka drahej, proto pokukuju i na notebooky od VBI.
U VBI je veliká výhoda v tom, že si jej můžeš poskládat na míru a později upgradovat za podstatně měnší finanční náklady než je to např u ASUSE.
Je fakt, že se mi ASUS G1S-A1 moc líbí, ale zase nechci platit přemrštěnou cenu jen za vzhled, když mi VBI za ty peníze poskládají výkonnější notebook s lepšími parametry.
Mno ... počkám tak 2 - 3 týdny a uvidí se. Dle informací od VBI by měli přijít na trh nové komponenty pro konfiguaci notebooku.... tak pak se rozhodnu.
Laciii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laciii »

Paluš:
Myslim ze najrozumnejsia kupa toho ASUS-u bude mozno az tak o take 2mesiace ked cena klesne a bude mat rozumnu cenu.Aspon ja si asi este pockam bo 1.mesiac bude jeho cena az priliz vyoka len zato ze je novinkou.

Uz dlhsiu dobu som pokukoval i po starom modely ASUS G1 ale teraz sa straaasne tesim ze do noveho modelu dali novu grafiku i santa rosu.
Mazutant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mazutant »

Takze tohle uz n ekdo posilal ale nevadi... je tam 3DMark 06 http://www.notebookreview.com/default.a ... w=Asus+G1S
a pak jeste http://www.notebookforums.com/showthrea ... ost2643326
Asus G1s bych mel mit nejpozdeji do konce tydne... co se tyce zastrky tak jako u vetsiny adapteru se da proste a jednoduse primo z adapteru vyndat a ceskou neni problem koupit... delaj se ruzny (2pinovy 3 pinovy nebo identicky s tim co leze ze zdroje u normalnich desktopovejch pocitacu) Asus G1s ma ten 3pinovej do trojuhelniku, jestli sem to zjistil spravne, na klavesnici si zvyknu a haleluja parbe zdar... stoji ted myslim 1899$ + postovny a pokud platite prevodem penez tak vas skasne jeste o prevod z korun na dolary a za prevod asi 1000... to sem cumel ale celkem jak sem psal 45000 a ted uz to je min jak to zlevnili.... no uz se nemuzu dockat... :) asi me chapete...
Mazutant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mazutant »

Jo a co se tyce ceny u nas tak nektere weby uvadeji cenu i 50000 za Asus G1s a za G2s jeste o neco vic... cena Asus G1 se u nas pohabuje myslim okolo 48000 tak jsem si rekl "povaz to", dyt jsem koupil G1s a vyslo me to levnejs nez G1... u nas G1s jen tak hned levnejs nez takhle nebude... myslim ze ani za dva meisice ne... ale nejsem zadny statistik, treba ano...
Laciii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laciii »

Pocujte ake su hlavne rozdiely ak si kupite tento notebook u nas a v USA?
viem ze v USA to vide lacnejsie.Ake su rizika ak si kupujete komp zo zahranicia?Nenestavaju nijake zbytocne komplikacia???Asi kolko trva kym dojde ten book z ameriky k nam.Okrem klavesnice ktore je anglicka je este nejaky zasadny rozdiel??
Mazutant
Nováček
Nováček

ceska poste e nejhorsi

Příspěvek od Mazutant »

Posta mi ted zasilku zaszavila na celnim urade ze nevedej co s tim maj delat svine jedny... jelikoz je to obchodni zbozi tak budu muset zaplatit clo nebo neco... jinak kdyby to bylo poslane jako darek tak bych asi nic platit nemusel... sakra zivot je krutej
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

Tak toho jsem se taky bál a nakonec se obavy potvrdili.
Jen mi je divné, že pokud jsi to objednával na internetu a je tam možnost zasílat i do ČR, tak by tam mělo být v ceně zahrnuto i CLO ne ?

U mně je to taky nalevačku. Přemýšlel jsem i o notebooku od VBI, ale bylo mi oznámeno, že grafiky 8600M GT budou k mání až po prázdninách :x ... zatím mají v nabídce jen ořezané GSka.
Já už fakt nevím :sad:
Má ještě někdo nějaký tip ? Tolik notebooků, ale nic výkonného :?
Paluš
Nováček
Nováček

Re: ceska poste e nejhorsi

Příspěvek od Paluš »

Mazutant píše:Posta mi ted zasilku zaszavila na celnim urade ze nevedej co s tim maj delat svine jedny... jelikoz je to obchodni zbozi tak budu muset zaplatit clo nebo neco... jinak kdyby to bylo poslane jako darek tak bych asi nic platit nemusel... sakra zivot je krutej
Jak jsi tedy dopadl na celňáku ?
Zajímá mně to, protože pokud bych se rozhodl stejně, tak bych nerad dopadl stejně :sad: .
Odkud jsi ho konkrétně objednával a jak jsi platil ?
Není jedno, jestli ti notebook pošle někdo ze zahraničí jako dárek nebo ti to pošlou z internetového obchodu ?
Celnice bude asi kontrolovat obojí ne ? Ví to tady prosím někdo ?
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

Nicméně pokud by bylo nejhůř co říkáte na tento:
http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... UMNK,6800W

zdá se mi slušný
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Nevím, do Umaxu bych asi nešel...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Paluš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paluš »

Don Martinez píše:Nevím, do Umaxu bych asi nešel...
Proč ... špatné zkušenosti ... nebo jsou nekvalitní ?
Osobně s nimi nemám zkušenost.
To co bych chtěl, tak dle informací bude ,, možná´´ až někdy po prázdninách :sad:
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Paluš píše:Proč ... špatné zkušenosti ... nebo jsou nekvalitní ?
Osobně s nimi nemám zkušenost.
Já taky ne, ale nikdy jsem o nich neslyšel nic dobrýho... Bejt tebou bych fakt počkal - o prázdniny se toho přece dá dělat dost jinýho než hrát na PC ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“