/ .. pro jistotu jsem si udelal modylek - na jinych deskach je to rozlozeny jinak ale princip je stejny - 'hodi se to i pro priste

Moderátor: morke

me to vyjde na 1000kc...Flegy píše:uz vis na kolik te vyjde 1 kus?

jak rika myom vyrobni cena bude 1000,- Kc /ksFlegy píše:uz vis na kolik te vyjde 1 kus?

mel by jit - pro 939 jsou ty 2 otvory v ose - na jakou desku to bude konkretne ?keraM píše:Já bych měl taky zájem, pokud je možný a půjde blok na s939

1 vstup je uprostret (primo nad cipem) a po krajich jsou 2 vystupy - ktere se opet spoji externi Y spojkou - tohle reseni ma mensi odpor a je ucinejsi nes veze s 1 vystupem ...Maddogg píše:Vypadá to moc dobře , těším se na nějaký test , samozřejmě až to bude vyrobené. Jinak sem asi noob ale nepostřehl jsem proč jsou na bloku 3 vstupy pro připojení hadic . Muže mi to někdo objasnit?

no jestli v tomhle nevidis naprosto zadnej rozdil jak pises - tak to se asi neshodnemHighlander píše:Hm no widim,že si to neumíš asi moc predstavit s tlustejma hadicema.
Jako kdyby to mělo nejakej vyznam,tak bych to dokazal "pochopit" ,ale kdyz to bude naprosto k nicemu>>>odpor to nesnizi ani o 5l/h,tak nechapu k cemu to je dobry...akorat z toho budou vznikat tyhle problemy...
Zeptej se Cathara,delal presne to stejny na WW bloku,a došel k závěru,že to nemá naprosto žadnej smysl.

kuli tomu bylo plexi zesileno z 10 mm na 12 mm a samozrejme to vybrani bude mit v rozizh radius po nastroji ~ R 0.5 takze zadne praskani nehrozi - tez bude pouzito kvalitni lite plexi a ne zadnej levnej ksunt -dymONE píše:NO ja neviem .. tiez mi to nepride ako stastne riesenie. Ani nie tak kvoli ohybu hadic .. ale skor kvoli tomu, ze to odobranie oslabi plexi .. a to pri velkom pritlaku moze vtom mieste prasknut prtoze je v ose s montaznymi srubami.
Nestacilo by spravit ten vyvod v plexi na zaciatku sikmo a potom pri zavite to vyrovnat ?

no hele ja mam taky znamiho co mi to udela za 20-kuFlegy píše:to xxx: k tomu poslednimu obrazku, kapaliny maji jednu zvlastni vlastnost. jejich molekuly se snadno o sebe trou. takze ty zpetny turbulence vody u prvni casti obrazku by nehrozily. ostra hrana se "zacpe" vodou a ostatni molekuly budou narazet a zklouzavat skoro tak, jako kdyby tam byl radius...![]()
jinak, poptal sem se znamiho a rekl, ze by to udelal (prace + matros) za 600,-, takze pokud chces...