Notebook do 25 000.- Poraďte prosím!

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

japko33 píše:4 Nizdo tak to je good, ale máš ty jsis prece taky obednal tudle verzi? kdy to budes mit doma? at muzes poreferovat???
Samozřejmě i já budu mít 8600M GS. V pondělí by mi měl přijít, takže určitě napíšu první dojmy a posléze recenzi. :)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
japko33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od japko33 »

takze ted uz je to da se rict jasna volba ta GF 8600M GS uz je slusna , mno :P
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

taky teď sháním noťas a ta nabídka na vbi mě dost zaujala. může tady někdo poreferovat o kvalitě těch notebooků? šel bych nejspíš do toho šasi s ati x1600
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

Nevim jak ta sasi s X1600,ale kamos ma s go7600,kvalita neni nijak extra(rekl bych tak jako asus zhruba),ale jinak notas je to dobrej,ani neni moc hlucnej
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

no tak mě jde o to hlavně aby mi třeba hned po záruce nepraskly klouby nebo tak něco :roll: a taky ještě by mě zajímal display. já totiž moc zkušeností s notebookama nemám. tohle je první co budu kupovat :oops:
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
japko33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od japko33 »

No taky to bude prvni notas:) ale myslim ze je to naprosto stejna sai jako u znackovejch asusu.. a ty ju nemaj nejhorsi, se zbytkem sasi nemam moc zkusenosti a navic se me ani nelibi..
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

No s tema kloubama to ma v pohode,ale ma ho zatim jenom pul roku,displej maj docela dobrej,ale porovnal jsem to s 1,5 roku starym hp,tak to berte trochu s rezervou :-D
Alo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alo »

čau, taky jsem se díval na tu sestavu, nešlo by nějak zařídit aby se tam daly ramky s frekvencí 800MHz jako má ten procesor? protože pomalejší ramky než procák, to není ono. :(
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Alo píše:čau, taky jsem se díval na tu sestavu, nešlo by nějak zařídit aby se tam daly ramky s frekvencí 800MHz jako má ten procesor? protože pomalejší ramky než procák, to není ono. :(
IMHO rychlejší (800 MHz) RAM nepodporuje čipset i965 (tj. součást Santa Rosy)... Intel asi 800 MHz DDR2 úplně vynechá - pod Montevinou už by měly šlapat DDR3...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Alo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alo »

díky, kamarád už mi to taky napsal, takže v nejbližší době jdu do toho taky :wink:
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

dobrý fórum se zkušenostma s vbi notebookama je http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0

podle všeho to nejsou špatný stroje určitě do toho půjdu. zjistil jsem že ta gf7600 co do toho dávaj je dost podtaktovaná na 350/350. normálně má mít 450/500 takže šasi s radeonem je pro mě jediná volba :roll:
Alo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alo »

už jsme si taky objednal v tomto složení, prý bude do konce týdne, tak už se strašně moc těším! :D

Asmobile S96S 15.4'', S-ATA, SuperMulti, VGA GeForce Go8600 256MB
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7100, BOX 1.80GHz, 800MHz FSB, 2MB L2
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
SEAGATE Momentus 120GB, 5400ot., S-ATA, 8MB, 2.5"
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“