Třeba ten druhý kit nezvládá takové nastavení. Dej všechno na základní hodnoty a teprve zkus taktovat.Sobo píše:...
Jaksou jiné? Máš nějaké foto?

Třeba ten druhý kit nezvládá takové nastavení. Dej všechno na základní hodnoty a teprve zkus taktovat.Sobo píše:...

Určitě to napětí zvedni na těch 2,0 předpokládám že ti jedou na 800MHz.., mělo by to být stabilní... když nepomůže můžeš zkusit ještě trochu až na 2,1 dál už ani ťuk raději.fourbalus píše:Taky mám tyhle paměti (A-DATA DDR2 800+ Extreme Edition vitesta, 2GB kit) a systém se tváří dost nestabilně. Desku mám novou ASUS P5K. V bios setupu byl zapnut defaultně remapping, tak jsem jej vypnul a časování jsem nastavil na 4-4-4-12. Bohužel to moc nepomohlo. Některé hry občas spadnou, někdy se systém zakousne. Teploty jsou všude ok.
Paměti jsem pouštěl na testy, Goldmem neukázal po ~12ti hodinách žádnou chybu, Memtest po 2 hodinách taky ne.
Nemělo by se pro tenhle typ zvednout i napětí? A na jaký hodnoty nastavit ostatní položky, jako RAS TO RAS a jiné?

Rovnako ako ty, mám ich na 2,15V na 4-4-4-12 a po memteste som na ne šiahol a boli horúce dosť, prst som tam udržal, ale nič moc teda ...skúsim teraz taký štadndardný denný provoz (štandardné aplikácie + pár hodiniek bioshocku) a uvidíme...Walker píše:Mam tyto pameti..a zdaj se me docela horky ....jako ruku an tom udrzim ale i tak sou horky....mam je nastavene na 4-4-4-12 2,0V....jak je mate horky vy?!
edit: tak ted je testuju v Memtestu...mam skoro 100% a pameti me docela dost palej do prstu kdyz je na ne dam....