Rušenie obrazu

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Lojza píše:Může za to analogový konektor D-Sub, který není určený pro LCD a nemá tam co dělat. Monitory LCD kupujte VŽDY jen a pouze s DVI. Když jsem měl LCDčko před 2 rokama bez DVI řešil jsem něco podobného. V zásadě jsem zjistil, že rušení se dá potlačit kvalitnější grafikou. Např. GF6600GT rušila, ale 6800 Ultra už ne. Každopádně ti to nezávidím a nevím jak to vyřešit. Jedině monitor s DVI by to vyřešil.
¨
Blbost... dnes je jiz technika dal nez pred nejakyma dvema rokama a i d-sub vystup dnes na beznou praci pro cloveka co nezkouma kazdej pixel naprosto dostacuje...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Lemures
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lemures »

Nastavením frekvencie to nemôže byť, keďže keď bolo rušenie najsilnejšie, skúsil som nastaviť 75 Hz namiesto 65 Hz, tak sa iba zoslabilo, keďže keď bolo rušenie najsilnejšie, mal som pocit že monitor o chvíľu vybuchne. S-Video výstupom to asi nebude, lebo tento problém začal len nedávno, predtým bolo všetko v poriadku. Odvtedy som menil grafickú kartu aj zdroj. Vyskúšam si ešte niekde požičať DVI kábel.

CPU: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz, MB: Gigabyte EP45-DS3L, RAM: A-DATA 4 GB 800 Mhz DDR2, GPU: Saphire ATi Radeon HD4670 512MB DDR3, HDD: WD Caviar Blue 500GB, Mechanika: Samsung SH-S203F
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“