To je nVidia vážně tak neschopná?!

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

IQLogic píše:...mal som "Hlístu" tak jeden deň... 5krat mi spadol a tom som sa len hral a k tomu to bola 32bit ...
To ze ti "Hlista" spadla ma pricinu, ale URCITE nie v operacnom systeme.
Najvacsiu chybu hladaj medzi klavesnicou a stolickou.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

IQLogic píše:......mal som "Hlístu" tak jeden deň... 5krat mi spadol a tom som sa len hral a k tomu to bola 32bit ... aj to mi hry sekali ... mno ...
Ja se tomu vubec nedivim, protoze mas opradu prehistorickou sestavu, na kterou se lepe hodi spise windows 2000/xp

Ze to byl 32-bit je jasne, nemas 64-bit procesor.. Vista se hodi na novy pocitac ( nemusi to byt zakonite nejakej super rychlik ) standart pc (E6600/X2 5200+ a ktomu 2-4GB RAM...)

Ale na 5 let stareho AthlonaXP se kterym sotva splnujes minimalni pozadavky na system, trosku masochizmus...

Jen tak mimochodem si asi celkem prodelal, kdyz jsi si jiste poctive zakoupil Vista u prodejce, ze ano :wink:

Mozna ze ten pravy clanek pro tebe je tady: http://radekhulan.cz/item/vrrr-haf-vista-baf
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Ujo WuuDuu chyba urcite nie je vo mne ako si to tam pekne basnicky napisal ... padlo to hned po instalacii a dost pochybujem ze je to kvoli mojmu masochistickemu CPU (alebo masochistickemu cinu, ako napisal Palcek) na ktorom ma "Hlistu" aj sused (ma sice Bartona 2500+ ale to rolu nehra) :roll: a ide mu ... a jasne ze som si ju nekupil ... nevidim dovod na co si kupovat nieco co aj tak ESTE nefunguje .... :wink: a v lete kupujem novsiu zostavu tak si dam pripomienku do mobilu ze vam mam dat vediet ako mi to pojde :P ... mna len zaraza doba ktoru bola "Hlista" vyvyjana a nic z toho ... vznikol len system ktory zere pol giga ram ... co fakt nie je predzvest k vysokemu vykonu ... a par mesiacov vydani bol ohlaseny SP ... takze asi to fakt nebude nejaky super OS ... je sice pekna ale na Ubuntu nema ... ani co sa funkcii tyka ani co sa vyzoru tyka ... sorry ze porovnavam s Linuxom (keby sa tu nasiel zas nejaky basnik), ale iny system "adekvatny" k "Hliste" nie je .... :roll: ... tolko moj nazor ... a tu je video porovnavajuce Ubuntu a "Hlistu" aby zas niekoho nenapadlo hovorit ze trepem do vetra ... :roll: http://www.youtube.com/watch?v=xC5uEe5OzNQ a este super rychla instalacia na pobavenie http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno ... este k tomu clanku tuto od Palceka ... velmi pekne citanie ... ale ja s "Hlistou" viem narabat ... a tiez nezavidim lebo nemam co ... aj keby som mal neviem aku zostavu tak na XP alebo Linuxe pojde lepsie :oops:
Koval
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od Koval »

Jak tak vidím tak si asi ani ty Visty radši instalovat nebudu, zlate XPčka, normálně se naser, zformátuj disk a nahraj tam XP. Jo a dík za tu češtinu do Tiberium Wars
Naposledy upravil(a) Koval dne pon 11. čer 2007, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: hmm

Příspěvek od Palec123 »

Koval píše:Jak tak vidím tak si asi ani ty Visty radši instalovat nebudu
A ja zase vidim ze je to tu samej "odbornik"... No comment :razz:

//edit
IQLogic píše:a jasne ze som si ju nekupil ... nevidim dovod na co si kupovat nieco co aj tak ESTE nefunguje ....
obdivuju lidi, kteri se umi verejne priznat ke kradezi.. A dokonce jeste kradenou vec pomlouvaji :stupid:
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

ja s tym problem nemam priznam sa dobrovolne ze som si nic origos (co sa SW tyka) nekupil v zivote .... :wink: ... okrem HW samozrejme ... :oops: ... a aj XP mam nelogos a slape ... :wink: ... a ty velky odbornik ... vyries problem s tymi ovladacmi ked uz tak nakladas :roll: som zvedavy teda ake bude tvoje riesenie
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

IQLogic píše:ja s tym problem nemam priznam sa dobrovolne ze som si nic origos (co sa SW tyka) nekupil v zivote .... :wink: ... okrem HW samozrejme ...
To se mas cim chlubit.. Udivujeme, ze lide dokazi vyvalit desitky tisic korun za hardware, koupit si system za 2000,- uz je ale obrovsky problem... :stupid:
IQLogic píše:a ty velky odbornik ... vyries problem s tymi ovladacmi ked uz tak nakladas :roll: som zvedavy teda ake bude tvoje riesenie
Moje reseni by bylo, ze bych si nekoupil produkt, ktery ma problemove ovladace a nespolehal na to, ze to snad nekdy v budoucnu opravi..

A nebo bych taky nikdy nepouzival system, na kterem bych nemohl pracovat..

Sorry ale tvuj problem stale vezi mezi zidli a klavesnici... Nemuzu si pomoct jinde chybu nevidim..
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Tak tych 2000 dam radsej do dalsej RAM napr ... este nezarabam a nemam chut si kupovat SW ani ked budem zarabat ... ak budem mat plat ktory mi dovoli kupit SW original kupim ho ... som rad ze naskrabem na ten HW :roll: ... a ty mi povedz ze mas vsetko origos kupene :twisted: ... a este mi objasni tu metaforu ... nejak mi nevyplyva z kontextu jej vyznam ... chapem akoze ju myslis na mna (nieze by som si to ja o sebe myslel) ... :wink: ... a ponukol si v skutku riesenie hodne "odbornika" naozaj ty macher ... a neviem ci ja som zaostaly ako mi to tu naznacujete ale pytal som sa preco pouzivate Visty ???
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

IQLogic píše:Ujo WuuDuu chyba urcite nie je vo mne ako si to tam pekne basnicky napisal ... padlo to hned po instalacii a dost pochybujem ze je to kvoli mojmu masochistickemu CPU (alebo masochistickemu cinu, ako napisal Palcek) na ktorom ma "Hlistu" aj sused
Takže ty si Vistu nejenom ukradeš, ale ještě ukradneš špatně "opatchovanou" verzi a nadáváš že ti padá ...
IQLogic píše:mna len zaraza doba ktoru bola "Hlista" vyvyjana a nic z toho ... vznikol len system ktory zere pol giga ram ... co fakt nie je predzvest k vysokemu vykonu
Pokud by sis o tom něco vyhledal, tak by jsi zjistil že Vista si nahrává do RAM často spouštěné programy, tak aby se spouštěly rychleji ... ovšem tuto paměť je schopna kdykoliv uvolnit, když je potřeba. Dále mě zaráží že když vyšly Windows XP, tak antiwindows fanatici nadávali že moc swapuje, ale když vyjde Vista, kterou MS udělal tak aby neswapovala a snažila se nejdříve využít všechnu RAM, tak najednou swapování vem čert, ale zabírá to moc RAM :roll:

Potom taky ve Vistě je defaultně dost věcí, které se dají do windows xp doinstalovat ... a to by ses taky dostal minimálně k tomu půl giga ... namátkou .NET Framework, Windows Desktop Search ...
IQLogic píše:takze asi to fakt nebude nejaky super OS ... je sice pekna ale na Ubuntu nema ... ani co sa funkcii tyka ani co sa vyzoru tyka
Tomu sám nevěříš, že Ubuntu má víc funkcí než Vista :lol:
Jinak slovo "výzor" není v mém slovníku ... můžeš mi ho prosím přeložit ? :oops:
IQLogic píše:ale iny system "adekvatny" k "Hliste" nie je
Souhlasím, konkurence pro Windows Vista je jedině Windows XP :P
IQLogic píše:Tak tych 2000 dam radsej do dalsej RAM napr ... este nezarabam a nemam chut si kupovat SW ani ked budem zarabat
Super, takže spousta lidí může strávit kupu času s psaním a odlazováním určitého softwaru a najednou přijde nějaký IQLogic a prostě si to zadarmo vezme. To je úžasné ... předpokládám že taky normálně kradeš v obchodech :P
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

najviac sa mi paci ze najviac kritizuju vistu ti ktori ju bud nevedia pouzivat (zabera vela ram a poodbne kecy...), alebo nemaju dostatocne silny stroj aby ju rozbehali

btw vyzor = ako to vyzera (vypada) = vzhlad
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

IQLogic píše:Tak tych 2000 dam radsej do dalsej RAM napr ...
Vis k cemu by ti byl vsechen ten hardware bez operacniho systemu a programu.. K nicemu, takze nechapu tvou logiku, ze to radeji koupis vic ram, nez-li software... Naprosta analogie je taky to, ze si nakoupis software a pujdes vykrast obchod s hardwarem.. Neni v tom rozdil..
IQLogic píše:este nezarabam a nemam chut si kupovat SW ani ked budem zarabat ... ak budem mat plat ktory mi dovoli kupit SW original kupim ho ...
Ale ty si s takovym pristupem nikdy nic nekoupis.. Co znamena "az budu mit plat, ktery me dovoli si koupit software" ( jinymi slovy az budu mit plat, ktery mi dovoli prestat krast)??

Taky kvuli podobnym lidem jako jsi ty nemusis vydelat nikdy nic.. Protoze oni tvou produktivni praci budou opovrhovat, pripadne budou vyuzivat tvych sluzeb, nebo pracovat s tebou vyrobenym zbozim aniz by to za to zaplatili!! Kde ty penize vezmes?

IQLogic píše:a ty mi povedz ze mas vsetko origos kupene
Operacni system je legalni, stejne tak jako kancelarsky balik, ktery denne pouzivam.. Nepouzivam vsak Microsoft Office, protoze myslim ze je pro me skoda tak vykonneho reseni.. Jeho cena je pro me taky dosti vysoka, a myslim ze mi za to tento jinak vyborny software nestoji..
( neznamena to ale, ze kdyz mi za to nestoji automaticky ho ukradnu )

Vystacim si s Openoffice, ktere je pro me vhodnejsi. Je jednoduche a plne dostacujici..

//edit http://www.openoffice.cz/

Stejne tak i hry ktere mam v soucasne dobe nainstalovane jsou legalni, krome jedne..

A hned osvetlim proc.. Jedna se o hru FlatOut2. Nanestesti evropska distribuce obsahuje ochranu Starforce, ktera muze nekdy zpusobovat problemy dokonce i s chodem operacniho systemu.. Tu hru jsem si ale presto chtel zahrat, a tak jsem si sehnal cracknutou americkou distribuci abych se vyhnul temto problemum..

Jsem ale presto majitelem originalky.. A za toto reseni vlastne muzu podekovat tobe.. Kdyby nebylo takovych zlodejicku jako jsi ty, nemuseli by hry dnes obsahovat tolik protipiratskych reseni a ochran, ktere v mnoha pripadech obtezuji uzivatele originalnich verzi..
IQLogic píše:a ponukol si v skutku riesenie hodne "odbornika" naozaj ty macher
Vim co za svoje penize kupuju, ty ani nevis co krades, to je ten nejvetsi problem ty "macher"

Velmi se omlouvam za OT, vim ze to sem nepatri, ale prispevky s timto pristupem jako ma nonIQLogic me opravdu serou!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ZLODEJSKA SOCKA ma problem s ukradnutym SW a este vykrikuje...

2IQLogic: ked raz vyrasties, zalozis si firmu a budes chciet uzivit seba, svoje konicky a rodinu, pochopis, ze KRADNUT sa nema a je to nemoralne. KEd niekto ukradne vysledky tvojej prace, rodinku ani seba neuzivis.
Tak si odpusti svoje debilne pripomienky, kde sa priznavas k zlodejstvu, alebo si najdi forum, kde si 12 rocne deti pisu podobne hrdinske skutky.

LOCK
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Zamčeno

Zpět na „Ovladače a BIOSy“