To ze ti "Hlista" spadla ma pricinu, ale URCITE nie v operacnom systeme.IQLogic píše:...mal som "Hlístu" tak jeden deň... 5krat mi spadol a tom som sa len hral a k tomu to bola 32bit ...
Najvacsiu chybu hladaj medzi klavesnicou a stolickou.
Moderátoři: morke, Walker1134

To ze ti "Hlista" spadla ma pricinu, ale URCITE nie v operacnom systeme.IQLogic píše:...mal som "Hlístu" tak jeden deň... 5krat mi spadol a tom som sa len hral a k tomu to bola 32bit ...

Ja se tomu vubec nedivim, protoze mas opradu prehistorickou sestavu, na kterou se lepe hodi spise windows 2000/xpIQLogic píše:......mal som "Hlístu" tak jeden deň... 5krat mi spadol a tom som sa len hral a k tomu to bola 32bit ... aj to mi hry sekali ... mno ...

A ja zase vidim ze je to tu samej "odbornik"... No commentKoval píše:Jak tak vidím tak si asi ani ty Visty radši instalovat nebudu
obdivuju lidi, kteri se umi verejne priznat ke kradezi.. A dokonce jeste kradenou vec pomlouvajiIQLogic píše:a jasne ze som si ju nekupil ... nevidim dovod na co si kupovat nieco co aj tak ESTE nefunguje ....

To se mas cim chlubit.. Udivujeme, ze lide dokazi vyvalit desitky tisic korun za hardware, koupit si system za 2000,- uz je ale obrovsky problem...IQLogic píše:ja s tym problem nemam priznam sa dobrovolne ze som si nic origos (co sa SW tyka) nekupil v zivote ....... okrem HW samozrejme ...
Moje reseni by bylo, ze bych si nekoupil produkt, ktery ma problemove ovladace a nespolehal na to, ze to snad nekdy v budoucnu opravi..IQLogic píše:a ty velky odbornik ... vyries problem s tymi ovladacmi ked uz tak nakladassom zvedavy teda ake bude tvoje riesenie

Takže ty si Vistu nejenom ukradeš, ale ještě ukradneš špatně "opatchovanou" verzi a nadáváš že ti padá ...IQLogic píše:Ujo WuuDuu chyba urcite nie je vo mne ako si to tam pekne basnicky napisal ... padlo to hned po instalacii a dost pochybujem ze je to kvoli mojmu masochistickemu CPU (alebo masochistickemu cinu, ako napisal Palcek) na ktorom ma "Hlistu" aj sused
Pokud by sis o tom něco vyhledal, tak by jsi zjistil že Vista si nahrává do RAM často spouštěné programy, tak aby se spouštěly rychleji ... ovšem tuto paměť je schopna kdykoliv uvolnit, když je potřeba. Dále mě zaráží že když vyšly Windows XP, tak antiwindows fanatici nadávali že moc swapuje, ale když vyjde Vista, kterou MS udělal tak aby neswapovala a snažila se nejdříve využít všechnu RAM, tak najednou swapování vem čert, ale zabírá to moc RAMIQLogic píše:mna len zaraza doba ktoru bola "Hlista" vyvyjana a nic z toho ... vznikol len system ktory zere pol giga ram ... co fakt nie je predzvest k vysokemu vykonu
Tomu sám nevěříš, že Ubuntu má víc funkcí než VistaIQLogic píše:takze asi to fakt nebude nejaky super OS ... je sice pekna ale na Ubuntu nema ... ani co sa funkcii tyka ani co sa vyzoru tyka
Souhlasím, konkurence pro Windows Vista je jedině Windows XPIQLogic píše:ale iny system "adekvatny" k "Hliste" nie je
Super, takže spousta lidí může strávit kupu času s psaním a odlazováním určitého softwaru a najednou přijde nějaký IQLogic a prostě si to zadarmo vezme. To je úžasné ... předpokládám že taky normálně kradeš v obchodechIQLogic píše:Tak tych 2000 dam radsej do dalsej RAM napr ... este nezarabam a nemam chut si kupovat SW ani ked budem zarabat

Vis k cemu by ti byl vsechen ten hardware bez operacniho systemu a programu.. K nicemu, takze nechapu tvou logiku, ze to radeji koupis vic ram, nez-li software... Naprosta analogie je taky to, ze si nakoupis software a pujdes vykrast obchod s hardwarem.. Neni v tom rozdil..IQLogic píše:Tak tych 2000 dam radsej do dalsej RAM napr ...
Ale ty si s takovym pristupem nikdy nic nekoupis.. Co znamena "az budu mit plat, ktery me dovoli si koupit software" ( jinymi slovy az budu mit plat, ktery mi dovoli prestat krast)??IQLogic píše:este nezarabam a nemam chut si kupovat SW ani ked budem zarabat ... ak budem mat plat ktory mi dovoli kupit SW original kupim ho ...
Operacni system je legalni, stejne tak jako kancelarsky balik, ktery denne pouzivam.. Nepouzivam vsak Microsoft Office, protoze myslim ze je pro me skoda tak vykonneho reseni.. Jeho cena je pro me taky dosti vysoka, a myslim ze mi za to tento jinak vyborny software nestoji..IQLogic píše:a ty mi povedz ze mas vsetko origos kupene
Vim co za svoje penize kupuju, ty ani nevis co krades, to je ten nejvetsi problem ty "macher"IQLogic píše:a ponukol si v skutku riesenie hodne "odbornika" naozaj ty macher