u tebe bude problém někde jinde... kdyby to byla chyba procesoru tak se na to za ten rok už dávno přišlo...Jarko01 píše:za to ja ich mam na rozdavanie, ak mas zaujem
Kritický update Microsoftu pro procesory Intel
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SWE
- Začátečník

To, ze to je procesorem bych nechal az na uplne poslednim miste a i tak bych tomu jen tak neuveril.
Na druhou stranu je pravda, ze jsem se jednou setkal s CPU od AMD (nejaky ten Athlon), ktery byl velice zajimave poskozeny. Sla spustit instalace Windows, ale pri te to vzdycky na stejnem miste hodilo nejaky error. Metodou pokus/omyl jsme prisli po vymene vsech komponent na to, ze to fakt byly spatny kousek CPU - dodneska nechapu, jaktoze ten komp bezel a chybu to udelalo az nejspise pri nejake konkretni intrukci...
Ale byl to vadny kousek...ne rada.
Na druhou stranu je pravda, ze jsem se jednou setkal s CPU od AMD (nejaky ten Athlon), ktery byl velice zajimave poskozeny. Sla spustit instalace Windows, ale pri te to vzdycky na stejnem miste hodilo nejaky error. Metodou pokus/omyl jsme prisli po vymene vsech komponent na to, ze to fakt byly spatny kousek CPU - dodneska nechapu, jaktoze ten komp bezel a chybu to udelalo az nejspise pri nejake konkretni intrukci...
Ale byl to vadny kousek...ne rada.
- Jarko01
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.rage3d.com/board/showthread. ... d=33889730
takze CPU to nebude. OK, ako ja tie BSOD nemam kazdu xvilu, PC bezi 10hodin uplne v pohode a zrazu len chcem restart a uz bum nahodne (nie vzdy) hodi BSOD z obycajneho restartu. A potom ked nabehnu okna, tak mi nenabehne (opat nie vzdy) KB. ako som spominal, skusim reklamovat. Ale ani Intel nie je bezchybny a je tam pravdepodobnost.While the implications of the issue are difficult to quantify, any of the following symptoms can occur:
The system may stop responding to keyboard or mouse input.
A system operating in a Microsoft Windows environment may generate a blue screen.
A system operating in a Linux environment may generate a kernel panic.
Gigabyte EP35-DS3 rev. 2.1, iC2D E8400 @ 3.6GHz, Corsair XMS2 4GB RAM, ATi HD2400Pro, 24" Samsung 245B
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: