upnuti cpu do klestiny sveraku

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

u D9xx je vyska jadra 1.2mm
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

m.Pták píše:stejne je mnohem jednodusi,snad rychlejsi a bezpecnejsi to sundat odrezanim...a nezustal ti tam kus toho ihs ?jesli se to odfrezovalo tak presne...
Odfrézuješ orkaje a zbytek po nahřátí odloupneš. Za studena bych ho rozhodně nedával dolů, jak jsem psla výše, IHS je připájeno k jádru nízkotavitelným cínem, jenzě ono by to chtělo číst všechny posty, víď ? :roll:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
AmOc!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AmOc! »

sadisti :-D pochopil sem dobre ze ted das chladic primo na jadro :?

// Trinom: Nebyl by první ani poslední...
CPU:i7 6700K@4,6+Aquaduct 720 XT Mark V Ceramic MB:Asus MAXIMUS VIII FORMULA RAM:G.Skill RAM 2x8GB DDR4 3200 15-15-15-35, TridentZ Red Series GK:Asus STRIX-GTX1070-O8G-GAMING OS HDD:Intel SSD 750 PCIe - 400GB SSDPEDMW400G4R5 HDD:SSD SanDisk 480GB, SSD OCZ vertex 4 2x256GB raid0, Seagate 4x3TB raid10 Zdroj:Antec HCP PLATINUM 850W Case:Zalman GS1200 LCD:ASUS 27 "LCD VG278HE 144Hz 2ms
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

AmOc! píše:pochopil sem dobre ze ted das chladic primo na jadro :?
A co se ti na tom nelíbí? To nevíš, co je pro procesor dobrý...

btw:
http://www.xtremesystems.org/forums/att ... 1160787851
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... 834&page=5

převzato z oc4a

POUZE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ, NIKDO Z FÓRA ZA NEZVRATNÉ POŠKOZENÍ A ZTRÁTU ZÁRUKY PROCESORU NENESE ŽÁDNOU ZODPOVĚDNOST

// Trinom: Spojil jsem ti ty 2 posty do jednoho :)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“