S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, u tyhle hry by už asi pomohlo jediny - rychlý vydání a čekání na milost ze strany hráčů. Takhle to smeřuje k jedny velky tragediiThellwin píše:Imho se z toho stává další DNF ... vyvojáři si toho na sebe vzali asi trochu moc a nestíhali. Krom toho ten engine už dneska žádná špička nebude a obrázky nad kterým jsme "slintali" před dvěma roky patří dneska k průměru.
Já to říkám pořád, že těšit se 2 roky na hru, kterou pak človek hraje (když se jo zadaří) jeden víkend neni moc moudrý
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Smolda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
jsem taky nasranej čekal jsem že to letos vyjde a nic jsou fakt divny to by mohla bejt super pařba taky se mi to moc líbí 
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- Rajče
- Mírně pokročilý

- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No len aby to vobec vyslo.Tesim sa na to uz peknych par mesiacov
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Krátkostí hry bych se tu neoháněl, víceméně kazda (novejsi) fps se dá dohrat za víkend...Walker píše:trosku mi to zavani Hafl-lifem 2 a DN Forever......HL2 byl tak vychvalovanej atd.....byl a je super HL2 ale je kratkej...za vikend dohrany![]()
No a s tim Stalkerem to taky vypada blbe.......snad to dopachtej
Spíš jde o to, že vyvoj v oblasti FPS jde tak rychle dopredu, ze kdyz nevydaj hru pul roku, tak aby ji celou překopali (alespon po graficky strance, pač na to se dneska u FPS kouká nejvíc).
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ace
- Začátečník

a vyzera to tak, ze sa zacne ppracovat na dvojke (www.level.cz)
- Thellwin
- Administrátor

Taky jse mto už četl ... nevím co to je poslední dobou za módu ohlašovat druhé díly sotva se ten první dostane na pulty a nebo ještě než první díl vůbec vyjde.ace píše:a vyzera to tak, ze sa zacne ppracovat na dvojke (www.level.cz)
A Stalker 2 je dost dobrej vtip ... musím uznat, že ukrajinští vývojáři mají rozhodně smysl pro humor.
Goldnoob team proud member!
- Mirkana
- Začátečník

-
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- B@st Hunter
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
STALKER BETA MP
uz ji mam celkem good
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: STALKER BETA MP
Též ji mám, ale nechce mi to šlapat mrcha jednaB@st Hunter píše:uz ji mam celkem good
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Víme ... hra by mela bejt hotová, zbývá vychytat bugy a dodělat nějaký in-game videa. Předpokládané vydání za 6-8 měsíců (takže když to bude ještě letos tak budeme rádi.
http://www.stalker-world.com.ua/eng/
http://www.stalker-world.com.ua/eng/
Goldnoob team proud member!