Call of Duty 4: Modern Warfare MP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

sejvy jsou vázané na key....takže pokud si budu chtít zapařit na svym kompu co mam u našich tak to nepujde s tim profilem co mam doma?Pokud ano tak jak?
a ještě pls poradte nějakou gut myšku do 600 na cod mp.(mělo by to byt v jiné sekci by se dalo říct,ale ja tu myšku chci hlavně a jen kvuli cod 4 mp tak proč to nedat sem že)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

L!po píše:
slaava píše:jop, mne se stalo neco podobneho na levelu 32... jsem se radoval, ze uz konecne budu mit vice zasobniku, pak prisel nutny reinstal OS a pry error pri nahravani profilu :x nemel jsem na to sily, tak jsem si nekde z netu stahl nejakej radoby crack na lvl 55 :oops:
staci si to zazalohovat a nesmaze seto... tedka jsem to taky delal... ale crck je asi taky moznost no.... :) jinac mate nejaky luxusni cfg? kdyby j tak dejte odkaz nebo poslete sz :)
cod hraju uz od dob jednicky... takze zalohovani profilu, cfgu je jasna vec. a jak jsem psal, tak me se to nesmazalo, ale hodilo to error pri nacitani;)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
golin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROBLEm

Příspěvek od golin »

cus pls reknete mi nekdo jak v cod 4 prehraju jakekoli demo na viste mi to ani nahodou nejde ..... uz je to pomalu posledni kapka ktera prispela k navratu na XP?????
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

jestli chces prehravat dema treba z offico zapasu, kde se hraje na pamu, tak musis mit ten pam v slozce mods a pri spusteni multiplayeru ho nahrat. pak das do konzole jen playdemo ci jak to je:) druha moznost je, ze si stahnes cod4player a spustis to prez nej, ale zase musis mit ten pam...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jinak nevite, kde by se nejaka hezka dema nasla ?
---
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

dema z matche CZ vs. FIN

http://united-games.cz/?q=node/9746
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, ale tam je jen jeden zapas, navic ani nebyl moc vyrovnany ... o dalsich by jsi nevedel ?

presto i tak dekuju
---
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dá se nějak zjistit seriove čislo které bylo použito při instalaci?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, melo by byt shodne s tim v krabici, jake jine taky, ze :-). pripadne ho staci v MP zadat znovu. to take jde.
---
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

to je mě jasny,ale když se mě doma těch krabic sešlo několik......
prostě jde nějak zjistit?je někde uloženy v nějakym souboru ?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Je na světě patch 1.5 (10,65MB). xfire už mi ho dnes nabídl ke stažení.... :wink:

Official release notes vč. linků na stažení - zde

Ovšem zase 1.5 není kompatibilní na 1.4 serverech....

Kód: Vybrat vše

Fixed server browser not showing all of the servers
The "hold [ ] to steady" sniper scope hint will only appear if you can use it
Fixed game not recognizing IWDs existing if they are all in fs_basepath and none are in the main/ folder
Made mod scripts able to change stats
Allow developer_script for mulitiplayer modding
Fixed map rotation errors with usermaps
Fix for reloading several times after connecting to a modded server
Fixed minimap not showing up in the menu for usermaps
Fixed an issue with Http redirect downloads.
Mod tools will now work with other languages
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

ja vul jsem ho hned nainstaloval a ted zjistuju ze si pres vejkend asi nezahraju :) reinstall se mi nechce
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

gmn píše:ja vul jsem ho hned nainstaloval a ted zjistuju ze si pres vejkend asi nezahraju :) reinstall se mi nechce
SpeedyGT píše:Ovšem zase 1.5 není kompatibilní na 1.4 serverech....
Eště že to pišu :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
-Pet-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Pet- »

Dex_Holland píše:to je mě jasny,ale když se mě doma těch krabic sešlo několik......
prostě jde nějak zjistit?je někde uloženy v nějakym souboru ?

Cau, jde to, ale neni to v souboru ale v registru.

takze spustis regedit a najdes si tuto cestu HKEY_LOCAL_MACHINE -> Activision -> Call of Duty 4

Dvakrat kliknes na codkey a mel by se ti zobrazit stavajici klic bez pomlcek ;-)
CPU : Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 1066MHz 2,40GHz@3.2GHz + Scytche Ninja+1100P // MB: Asus Rampage Formula - Intel X48,2PCI-E16 // RAM: 4 x 2GB DualChanel DDR2 // VGA: ATI Sapphire HD6850 // HDD: 1x WD 1TB, 3 x WD 640GB // CASE: Chieftec LCX-01SL-SL-B + PowerSupply Corsair HX620 W // SOUND: Creative SB Xfi ExtremeGamer Fatal1ty + Speakers GENIUS SW-HF5.1 5000 Home Theatre + Headphones KOSS SB/45 // MONITOR: LCD Dell 2408WF + // KEYBOARD: Logitech G15 NEW // volant Logitech Formula Force EX // Razer Lachesis Banshee Blue // Razer eXactMat + eXactRest // Operating System: RW4Z - Rucni Widle 4 Zuby, proste Windows 7 x64
PROJEKTOR EPSON EH-TW3200 + HECO Victa 2x300 + 2x200 + 1xCEN + AVR Yamaha RX-V365
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

gmn píše:ja vul jsem ho hned nainstaloval a ted zjistuju ze si pres vejkend asi nezahraju :) reinstall se mi nechce
pokud mas originalku, tak 1.5 je uz jak nas.... :) a ty znamejsi (od tech lepsich klanu) jsou defacto opatchovany ihned.
udu
Nováček
Nováček

hamachi a COD4

Příspěvek od udu »

slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

uz to, ze se hraje na verzi 1.2 je smesne :?
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

rozjel to někdo po hamachi?pokud ano tak v jaké verzi + návod.děkuji
marcelusXX
Nováček
Nováček

Příspěvek od marcelusXX »

Dex_Holland píše:rozjel to někdo po hamachi?pokud ano tak v jaké verzi + návod.děkuji
po hamachi se to da rozjet bez problemu staci kdyz si pri prihlaseni nebudes zadavat sourse:internet ale favorites a musis znat neci nazev site kde se zrovna hraje pak tam jenom zadas jeho IP a pripojis se.My to budeme brzy hrat na tyhle hamachi siti: -cod-4 a heslo:ltmsl uz to mame odzkouseny ale chcem aby nas bylo vic tak tu adresu muzes preposlat dal.A co je hlavni,vsichni musi mit stejnou verzi my mame 1.4 patch.CUS
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

uz je davno 1.5
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“