9800GTX- informace, spekulace

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

1-4fps za to slozity PCB opravdu stoji kdyz skoro na ty samy takty se dostanes s 8800GTS taky :)
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Walpeerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Walpeerr »

Ach jo stratos myslim ze gigabyte 9800GTX za 6800kc s DPH je lepsi volba jak naka 8800GTS fakt par stovek uz tady nehraje roli ... zase spatne porovnavas :(

Prober se dik :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Walpeerr píše:Ach jo stratos myslim ze gigabyte 9800GTX za 6800kc s DPH je lepsi volba jak naka 8800GTS fakt par stovek uz tady nehraje roli ... zase spatne porovnavas :(

8800GTS uz koupis za 5500-5700Kc s DPH takze je to vic nez par stovek :)
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Walpeerr píše:Ach jo stratos myslim ze gigabyte 9800GTX za 6800kc s DPH je lepsi volba jak naka 8800GTS fakt par stovek uz tady nehraje roli ... zase spatne porovnavas :(
A ty špatně porovnáváš, že laciné karty jsou nedostupné a standardní cena je přes 8000,-
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

tak tu naozaj neviem v čom sa ti to vyplatí? :(. pokiaľ nebude rozdiel v cene 100-200KC tak sa to neoplatí. Ten istý výkon, to iste OC (možno pár MHz vyššie), to isté chladenie, je väčšia, potrebuješ 2x6pin na napájanie. Jediná výhoda je Tri Way sli ktoré využije naozaj len veľmi málo ľudí. Pokiaľ teda nebude cena rovnaká alebo sa 8800GTS 512 neprestane predávať, nemá zmysel ísť do 9800GTX.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Walpeerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Walpeerr »

na CZC maj 3 kusy za 6800....kazdopadne uz par dni mam 9800GTX a proste vim ze se to oplati koupit 98gtx misto 88gts i kdyz sou ty karty teoreticky stejne...ale tak vono to chce si tu kartu odzkouset prakticky nez se vsude ohanet nakejma testama co kde najdete.
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

Kto si kupuje dnes kartu, tak jasne ze je lepsie kupit 9800GTX ako 8800-GTS, uz len pre lepsi pocit a lahsieho neskorsieho predaja karty za vacsie peniaze. Len blbec si vybere 8800GTS, kedze moze mat takmer za rovnake prachy kartu s podstatne zvucnejsim nazvom.
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Walpeerr píše:na CZC maj 3 kusy za 6800....
A které máš na mysli ? - Lze předpokládat, že tyto dvě - Dodací lhůta neznámá
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54235
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54235

ps. To je jako před časem s Gigabyte 8800GT za 5600,- a nikdo ji 1/4 roku od zahájení prodeje neviděl.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

dit je a bylo známo že ač je 9800 GTX tak nahradí spíše než 8800 GTX 8800 GTS 512MB.
ja osobne bych si koupil radeji levnejsi 88GTS nez tuhle 98GTX. kdyz je vykon stejny a ceny pujdou u GTS jeste dolu nez se doprodaj. a na nejakej pocit na ten ja nedavam. to raci za ty usetreny penize udelam vikendovej nakup domu a pozvu mladou do kina :)
a kdo uz jednu GTSku ma tak ji za nejakej cas za par kacek dokoupi segru a bude zase na nejaky cas vysmatej.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

Walpeerr: ak ti robí dobre pocit že si naozaj úžastne nakúpil tak ťa sklamem. Proste sa to oplatí jedine ak sú za rovnakú cenu ako v USA, kde naozaj 8800GTS bola vymenená za 9800GTX nielen tým istým výkonom ale aj cenou. Chceš ma snaď presviedčať o tom že keď tu kartu držíš vo vlastných rukách tak má iný výkon?

mirkee: ale vo VO je ten cenový rozdiel zatiaľ dosť veľký a myslím že ti nenahradí ani budúci predaj. Pri bazarovom predaji sa hľadí najviac na výkon a ten je u týchto kariet rovnaký, čiže počítaj s tým že v bazaroch budú ceny rovnaké.

chlupatej zub: ceny u 8800GTS už dole nepôjdu. Tieto karty budú nahradené 9800GTX a jej cena sa ustáli na dnešnej cene 88GTS.
Walpeerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Walpeerr »

tu kartu jsem kupoval za necelich 6000kc takze naozaj se mi vyplatila :)

Dawe 11 ja tam porad vidim ...
Skladem: 3
Dodací lhůta: ihned
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

Walpeerr píše:tu kartu jsem kupoval za necelich 6000kc takze naozaj se mi vyplatila :)
ale to nič nezmenilo na tom že normálne stoja inú cenu. Ja tiež nakupujem za iné ceny ale neprezentujem tu potom, že ako veľmi sa ten produkt oplatí.
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Walpeerr píše:tu kartu jsem kupoval za necelich 6000kc takze naozaj se mi vyplatila :)

Dawe 11 ja tam porad vidim ...
Skladem: 3
Dodací lhůta: ihned
Tak mi ji ukaž, je zde pouze tato za 8152,-
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54316 - 3ks
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ja tam take vidim 3 kusy skladem ... je 14:24 2.4.2008

Obrázek
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

ja tam tedy taky nevidim ani jednu skladem kazdopadne se do toho nechci michat jen je divny ze nekdo tam vidi 3 kusy a nekdo 0. cislo produktu je stejne..
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

cena stale o litr horsi nez u levnejsich 8800GTS tj radsi koupit 8800GTS a usetrenej litr dat do neceho jinyho treba pasivniho chlazeni :)
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

u CZC záleží na tom jaký máte zvolený způsob dopravy.Já mám standartně osobka Praha a vidím jiný počty než kolega co má DPD..
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Weslo píše:u CZC záleží na tom jaký máte zvolený způsob dopravy.Já mám standartně osobka Praha a vidím jiný počty než kolega co má DPD..
ja tam tak i tak vidim 0.

ceny 88GTS pujdou dolu. kdyz se budou vyprodavat sklady
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

busy píše:Jediná výhoda je Tri Way sli....
Ještě je jedna výhoda, Hybrid SLI..... a to už imho za uvážení a nějakej ten příplatek stojí :wink:
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“