Tak hru som dokoncil na nightmare. A skvele som sa bavil po cely cas. Hlavne v druhej polovici ked mi najnovsi ovladac od Ati vyriesil padanie pri loadingoch.
Zabralo mi to cca(podla hry) 18 hodin, s tym, ze som popreliezal co sa len dalo. Niektore lokacie som navstivil niekolkokrat a hladal som kvetiny na zvysenie zivota. Celkovo hra je podla mna aj na nightmare prilis lahka. Zomrel som asi 8 krat pocas celej hry(a s toho raz som skocil zo skaly).
Vatsina tu nadava na koridorovost. Mne to proste k ID hram sedi. Necakal som sandbox ala Crysis 1 alebo Far Cry, takze u mna bez problemov. Mne sa doom pacil velmi takze...
Zbrane su dostatocne silne a variabilne. Zabit mutanta/cloveka neda vela namahy. Plus wingstick/santry gun/ a droidi to istia. Taktiez variabilita municii sa tiez da velmi dobre uplatnit. Tam kde normalne naboje nemaju sancu, tam to riesia vybusne broky alebo ocelove naboje.
Co ku grafike? Podla mna paradna. Nie nejde mi o polygony ci high res textury ale celkovo o design. Kazda lokacia ma svoj styl a nadych. Plusom je tiez variabilita nasvieteni. A to, ze sa da malovat na textury v hre je hned vydno. V podstate sa tam nerecikluju ako v inych hrach.
A ten level design
A zase nadavat na to, ze sa to podoba na fallout... no neviem ale vela moznosti na post-apo prostredie ani velmi nie je. A ked pocitam s tym, ze do zeme narazi asteroid, tak celkovo klima sa zmeni skor na pustnu.
Mna ale zase nebavili tie zavody. A hral som ich jedine kvoli nutnemu upgradu vozoveho parku.
Story tiez mohlo byt lepsie. A hlavne koniec. A styri roky vyvoja na 10-12 hodinovu hru? To je fakt malo. Ale kvalita..
No trochu som sa tu aj rozpisal. Snad to nevadi..