GTA 4 - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: GTA 4 - o hře jako takové
nie
Mapa v GTA IV je mesto Liberty City
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na 100% či len hlavný príbeh?Keanu píše:Tak GTA IV dohráno.. Můžu říct že takhle náramně sem se nebavil hodně dlouho
Jinak lituju toho kdo psal ty titulky ptze maj takejch 15-20 minut![]()
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jen hlavní příběh
.. na 100% se teprv vrhnu 
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kde sa tam da najst infernus okrem missie u gaya bernieho ?
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
- spike18
- Černá karta

-
Že by se chystalo Vice City 2? Tady, na oficiálním kanálu R* jsou na pozadí vidět palmy. Není to z prvního Vice City, ani San Andreas, působí to jako by to renderoval GTA IV engine.
- RiCK
- Začátečník

Žeby to bol screen z Midnight Club - Los Angeles ?
Keby sa Vice City 2 potvrdilo, bolo by to božské
Keby sa Vice City 2 potvrdilo, bolo by to božské
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- spike18
- Černá karta

-
Vidis, to mne nenapadlo, ale myslim, ze neporusi tradici a vydaji ho, stejne jako San Andreas 2
A pak GTA 5, Vice City 3, San Andras 3, GTA 6 .....
:D
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám problém..
Přeinstalovával jsem systém, takže GTA jsem instaloval znova..
Ale teď když dám staré savy do té složky kde mají být, a ve hře dám start najede mi prostě nová hra..
Jak mám udělat abych rozehrál tu starou ??
Díky
Přeinstalovával jsem systém, takže GTA jsem instaloval znova..
Ale teď když dám staré savy do té složky kde mají být, a ve hře dám start najede mi prostě nová hra..
Jak mám udělat abych rozehrál tu starou ??
Díky
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
- spike18
- Černá karta

-
Savy jsou tuším někde v "Data aplikací\Rockstar games"... takže, pokud sis je už smazal (což jsi zjevně udělal), můžes hrát od začátku
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, zkopíroval jsem si je na flashku (ty staré savy) ...
Ale když je dám zpět na místo kde maj být tj. "Data aplikací\Rockstar games" tak nemůžu hrát tu rozehranou hru a když dám "Load" napíše mi to že žádne savy se nenašly ..
Ale když je dám zpět na místo kde maj být tj. "Data aplikací\Rockstar games" tak nemůžu hrát tu rozehranou hru a když dám "Load" napíše mi to že žádne savy se nenašly ..
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
- Frostys
- Začátečník

-
Jsi přihlášený do Windows Live?Chang píše:Ne, zkopíroval jsem si je na flashku (ty staré savy) ...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tuhle otazku sem chtel taky resit.....je problem se zalohou ulozenych her nebo ne....chystam reinstal winu tak by me to zajimalo........jinak probiha odinstalace v poradku neni potreba kuli tomu delat nejaky veci jako odhlasovani z Social CLubu nebo tak?! Mozna to je napsany v manualu ale sem linej cist manual 
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podle všeho docela jsou problémy se zazálohovanými sejvy.. Buď to to hra nenajde anebo když je najde tak prej nejdou načíst.. píše to nějakou chybu.. podle všecho za to může GFW

GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ, jsem tam přihlášený ...Frostys píše:Jsi přihlášený do Windows Live?Chang píše:Ne, zkopíroval jsem si je na flashku (ty staré savy) ...
- spike18
- Černá karta

-
Tak jsem si trosku hral s editorem, je to perfektní hračka
s trochou snahy by v nem sel udelat i zajimavy film. Akorat jsem dost dobre nepochopil system ukladani klipu, daji se nejak ulozit delsi videa?
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

nn, jakmile to ve hře uložíš, tak se automaticky veme něco kolem posledních 30sec a to se uloží. Mě celkem vadí, že si předem to video nemůžu prohlédnout, než to uložím. Nebo že tam není prostě klasický replay, protože občas se na to chci jenom tak znova podívat...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak jsme se dostal na ten prostřední ostrov. Tam mi to příde co se týče HW ještě náročnější ale uchvátili mě v noci ty obrovský svítící tabule
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dneska sem došel na haluz. Mám uhraných 25% hry a na mejl mi došla zpráva od Brucie Kibbutz s telefoním číslem na který když zavoláte a hraje kolem vás někde hudba, tak vám obratem příde smska s názvem hudby =) a určitě v týhle hře máte oblíbený rádio, kde hrajou váš oblíbenej song. teď už si ho můžete najít na netu
to tel číslo je 948 555 0100
to tel číslo je 948 555 0100
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
- Battlefield
- Začátečník

-
Prosím o radu, už si fakt nevím rady, čím se dělá to automatický míření, jak jenom posunujete a on Vám zaměřuje.
Už jsem zkoušel snad všechno, ale furt nic.
Už jsem zkoušel snad všechno, ale furt nic.
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- RiCK
- Začátečník

To je tak ťažke zamieriť "manuálne" ?