Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lucas622
Nováček
Nováček

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od lucas622 »

zdravim sla by mi tato hra no tomto nb http://www.alza.sk/msi-gx630x-006cz-d129234.htm chcem vediet na ake detaily a ci by sa to dalo v poho hrat aj s peknou grafikou :wink: nechcem nadarmo kupovat hruak by mi to nefachcilo
predom diky
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Dá se ve hře ještě vylepšovat McLaren F1? Třeba v NFS Hot Pursuit 2 byla dva McLareny - F1 a skoro závodní F1 LM, a tak jsem se chtěl zeptat, zda-li lze z McLarenu F1 v Shiftu udělat pomocí úprav třeba F1 LM/GTR?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Leda ze by si mel stesti ja sem to zkousel na svem GX720 to same je nvykonejsi Intel procesor a 17" LCD a viz muj prispevek vyse

Ne ovladci to neni zkousel jsem jich uz nekolik .... divne mi je spise to ze hra jede clovek si odjede najky 1-2 zavody a pak hra padne.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
davkoz
Nováček
Nováček

Příspěvek od davkoz »

CyberDeath píše:Leda ze by si mel stesti ja sem to zkousel na svem GX720 to same je nvykonejsi Intel procesor a 17" LCD a viz muj prispevek vyse

Ne ovladci to neni zkousel jsem jich uz nekolik .... divne mi je spise to ze hra jede clovek si odjede najky 1-2 zavody a pak hra padne.
zkus dat kompatibilitu s windows 98 me to pomohlo ze to prestalo padat,ale jede to naprd pac mam ATI a tam je problEm s plynulostí.
CPU AMD ATHLON X2 @3,3Ghz , Noctua NF-U12P SE 1366 , GIGABYTE M55plus , RAM OCZ 2x1GB Gold 1600mhz , GPU Sapphire HD 4850@740/2250 , STORAGE Seagate 320GB 7200.12 + Silentmaxx
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Thellwin píše:Nebude to třeba v ovladačích ? Mě se hra zatím jeví naopak po technické stránce vlmi dobře udělaná, nepadá, nic.
Taky mne nic nepada smazim treba 3h v tahu a zadne skubani nebo pad hry.
Jedu jen pres klavesnici a kdyz si clovek natuni karu tak ani nepotrebuje volant.
Jezdim teda tu nisi obtiznost a pro zabavu a to mi ta hra nabizi.I po zvukove strance to staci.
Hlavne sem mnel obavy ze to nebude hratelny pres klavesnici ale jde to krasne a fizika prostredi je take znat.No nic jdu tunit karu...
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

zda se mi to nebo to dělá jenom u mě? ten strašně pomalej load ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To djstudio - přesně tak, tak mím obtížnost spíš v té nižší úrovni a bavím se dobře :)

To phz^ - co je podle tebe strašně pomalej load ? I když je fakt, že svižnější by to být mohlo.
Goldnoob team proud member!
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Koukam ze nejsem sam , kdo ma problemy s plynulosti , mam vse na high , akorat stiny low , AA 2x a jde to vetsinou v pohode ale jak se neco zacne strkat atd tak se to seka , nevim jestli to je problem fyziky nebo proste nedoladenost pro Ati, chjo

Pritom jsem to dneska videl u kamarada , co ma podstatne horsi PC : C2D 3,2GHz , 4Gb Ram , Nv 8800gt a jelo mu to naprosto v pohode :o
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

barco píše:
Syntex píše:Indikátor dráhy je dle mého názoru naprosto mimo je více naškodu než k užitku.
No a podľa môjho názoru je to úplne geniálna vecička. V traileroch to vyzeralo ako zbytočnosť, no v hre je to úplne iné. Takýto dynamický pomocník je vstup do sveta simulácie pre neskúsených, prípadne arkádových jazdcov. Naozaj veľmi pomáha a tým otvára hru širokému spektru hráčov. :-)
Ale to ano, já to nemyslim obecně, ale konkrétně tenhle případ.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Heh, tak jsem se rozhodl poctivě si trenovat tratě sám před tím, než je pojedu s ostatními naostro v kariéře a koukám, že se mi normálně přičítají za ty rychlé závody jak zkušenosti, tak peníze za ty "první místa"... :) S takovou si může každý úplně bez problému nafarmit peníze na co chce... :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

hypnotic666 píše:Tak já docházím pomalu k názoru, že ta hra stojí za houby a pravděpodobně, kdyby tam nebyl ten pěkný pohled za volantem, tak bych o ni ani nezavadil... Čekal jsem že to budou pěkné okruhové závody se špetkou simulace, ale teď co jsem ve 4. tieru je to těžký flatout/burnout smíchaný s bojem se vůbec udržet na trati. Jel jsem ten závod reventonů a prostě jediný způsob jak vyhrát je všechny vyházet mimo trať a doufat, že se ze smyku nedostanou jako z nějakýho ulítlýho filmu.
Tohle nfs přece neměly být nelegální závody ne? Teda ještě jsem neviděl, aby někdo v normálním závodě ve 200km/h úmyslně vybourávál ostatní ze silnice... Předjíždět se na těch úzkých tratích absolutně nedá, protože, když si teda vyjedu z ideální stopy, abych někoho předjel, tak AI volí jednu ze dvou možností 1. vyjede si taky a blokne mě. Nabourat do něj nesmím, protože mu nic neudělám a poletím ven ze silnice... 2. nechá mě se dostat na jeho úroveň a pak to do mě napálí = letím ven, AI tank pokračuje dál... Nehledě na to, že pořád mám co dělat, abych to auto držel na cestě.
Občas se mi povedlo někoho roztočit a získat tím třeba 3 sec náskoku (v tieru 2-3, ve 4. letím z cesty pokaždé taky), které comp během 3 zatáček bravurně dohnal ať hraju na medium nebo easy.
A co mě dožírá úplně je fakt, že pokaždé teda auto na konci závodu vypadá jako vrak a přitom jsem vždy jel podle toho hodnocení slušně...
Začínám pomalu litovat těch peněz, co jsem do toho vrazil :/
Mam stejnej nazor.
Ona by to byla super hra, ale ma opravdu stasnou AI.
Za 1-AI strasne cheatuje
Za 2-Jedina starost AI je do tebe narazit/vytlacit te ven z trate a nebo jakymkoliv zpusobem ti zabranit v predjeti i za cenu absolutni destrukce auta.Jinou funkci v tyhle hre AI nema.Jakmile se k AI priblizis okamzite te napadne.
Nejhorsi na tom je, ze v tech pokrocilich zavodech staci kdyz te AI jen lehce strci a ty letis ven z trate a na 99.99% muzes zavod restartovat, protoze je proste nedojedes(cheatujou).
Pripada mi jako by tam dali AI z destrukcich derby.Opravdu obrovska skoda.Mohla to byt perfektni hra.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Na EHW fore som cital, ze na volatne sa hra ovlada uplne normalne(to co zazivam na klavesnici za normalne nepovazujem), mozte to niekto potvrdit/vyvratit? Ak je to pravda, tak skoda, mohla to byt dobra hra, ale takto sa mozem vratit spat ku GRIDu...

Zo zaciatku sa to este dalo ovladat, ale teraz mam nejake Tier 2 BMW a vobec ho neviem ovladnut, nie to este stihat predbiehat superov.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Tak Moznost kompatibility s Vin Vista ... hra padne hned pri nacitani profilu , Kompatibilita s Win XP SP3 hra padne pri pripojovani na EA , Win 98 stejny pad jako s Win 7 navic se musi potvrdit spusteni a nejak divne se to posekava :-(

EDIT : Tak sem to zkousel spustit z crackem jestli neni treba nejaky problem v ochrane ... ale problemy sou naprosto stejne jako bez neho
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

riXo píše:Na EHW fore som cital, ze na volatne sa hra ovlada uplne normalne(to co zazivam na klavesnici za normalne nepovazujem), mozte to niekto potvrdit/vyvratit? Ak je to pravda, tak skoda, mohla to byt dobra hra, ale takto sa mozem vratit spat ku GRIDu...

Zo zaciatku sa to este dalo ovladat, ale teraz mam nejake Tier 2 BMW a vobec ho neviem ovladnut, nie to este stihat predbiehat superov.
Tak si to trochu natun.Sirsi pneumatiky,vylepsi podvozek,nastav treba vetsi tlak v pneu,
polad rizeni.Mne kdyz auto skace nebo nedotaci tak si to pak rucne natunim nejsu automechanik ale tech nastaveni je tam pozdeji hodne a zatim se mne to vzdy povedlo prenastavyt jak potrebuji.
Nekupuji casto nova auta spis dovybavuji ted teprve druhe Chevrolet Camaro 2010 a to teda chtelo postelovat aby se s nim dalo zavodit.Je potreba nasetryt nake prasule a i s rozvahou utracet.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

HEAD píše: Za 2-Jedina starost AI je do tebe narazit/vytlacit te ven z trate a nebo jakymkoliv zpusobem ti zabranit v predjeti i za cenu absolutni destrukce auta.Jinou funkci v tyhle hre AI nema.Jakmile se k AI priblizis okamzite
Můžu se zeptat na tvůj styl jízdy, hlavně ze začátku? Ono v demu se mluví o tom, že můžeš jezdit jako tank, bourat do všech a celkově jezdit jako pirát nebo volit cestu hledání ideální stopy a stylu jízdy bez kolizí a být respektován ostatními. Toto se analyzuje a zaznamenává do profilu.

Může mi někdo potvrdit, jestli styl jízdy ovlivňuje chování protivníků?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

No ja to vzdavam... Jazdim na natunenej E3ke, skusam doladit auto a stale nic. Vlnkovat na rovinkach pri superpowered AI na to aby som skoncil 5. to fakt nemusim. A to ked som skusal este vykonnejsie auta... Ako som spominal, asi je chyba vo mne.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

riXo píše:No ja to vzdavam... Jazdim na natunenej E3ke, skusam doladit auto a stale nic. Vlnkovat na rovinkach pri superpowered AI na to aby som skoncil 5. to fakt nemusim. A to ked som skusal este vykonnejsie auta... Ako som spominal, asi je chyba vo mne.

Ja s tim nemam zadny problem, ano, AI obcas bouraji, ale neni to nic hroznyho, jezdi tak, aby te nedostali.Hraju na Logitech Momo , obtiznost prostredni.Po par hodinach jsem si celkem pekne zvyknul a ted si nemuzu stezovat, na klavesnici jsem to jeste nezkousel a pravdepodobne to ani zkouset nebudu :-) Zrovna jsem postoupil do 4ky a koupl jsem Pagani Zonda R, to je auticko, krasne se s nim jezdi...Jinak celou dobu jsem jezdil s Audi S3 , kterou jsem postupne tunil.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Hraje někdo s volantem? Mám Logitech Driving Force a mám problém s řazením. Mám nastavenou automatickou převodovku, ale hra za mně řadí jen občas (např. od 1-3) a navíc pozdě. Nechápu, čím to může být v jiných hrách jsem podobný problém nikdy neměl.
Když hraju na klávesnici, tak hra řadí normálně.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

username píše:Hraje někdo s volantem? Mám Logitech Driving Force a mám problém s řazením. Mám nastavenou automatickou převodovku, ale hra za mně řadí jen občas (např. od 1-3) a navíc pozdě. Nechápu, čím to může být v jiných hrách jsem podobný problém nikdy neměl.
Když hraju na klávesnici, tak hra řadí normálně.

Ja hraju na Logitech Momo Force, razeni bez problemu.To bude chyba nastaveni, popr. si stahni novy driver od Logitechu, ktery muze resit kompatibilitu se hrou, nicmene volanty od Logitechu jsou touhle hrou oficialne podporovany, takze bych hledal chybu nekde v nastaveni...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Nastavení jsem celé prošel a netuším, kde by mohla být chyba. Řazení i spojka jsou nastavené automatiku, ono to vypadá dost podivně, protože jak píšu, někdy hra řadí, ale pozdě a někdy vůbec. Myslím, že kdybych měl něco špatně nastavené, tak by hra nemohla řadit vůbec. A drivery mám nejnovější.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“