Kde nejčastěji kupujete HW?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jelikoz u nas v ostrave ma monopol alfacomp ( www.alfacomp.cz ), takze nejcasteji nakupuji tam, protoze to je jeden z nejlevnejsich obchodu v CR vubec... Jinak taky nakupuju na CZC
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

myom píše:jelikoz u nas v ostrave ma monopol alfacomp ( www.alfacomp.cz ), takze nejcasteji nakupuji tam, protoze to je jeden z nejlevnejsich obchodu v CR vubec... Jinak taky nakupuju na CZC
A podle me nejkazovejsi vubec :lol:
Vetsinu veci co jsem kdy v Alfe koupil jsem reklamoval, byl jsi nekdy na reklamacnim? Je to vzdy plne lidi, radi radsi vymeni za novy kus bez reci namisto vraceni penez.. Od te doby co kupuji v softcompu, nemam absolutne zadny problem a navic maji mnohem nizsi ceny, vetsi vyber a kvalitnejsi zbozi 8) A to jsem jim tam nechal radove uz pres 90 000,- (3x ruzne PC a cekaji dve do vanoc dalsi na slozeni..)!
Alfa uz me nikdy nepresvedci.. :wink: Naposledy to byla DVD-RW mechanika a mys :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Já teď budu nakupovat u raději nejmenované firmy v Praze, páč tam asi 2 měsíce pracuju. Takže nákup za dealerské ceny :wink: a hlavně možnost zjistit % reklamací u jednotlivých typů komponent. V některých případech dosahuje neuvěřitelných hodnot :?
Jinak mám dobrou zkušenost s CzC, např. při druhé reklamaci Enermaxu 400W kvůli hlučnosti mi sami nabídli dobropis a možnost výběru jiného typu.
Drobnosti jsem dříve nakupoval v kamenných ochodech v okolí bývalého bydliště.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

$luk píše:Já teď budu nakupovat u raději nejmenované firmy v Praze, páč tam asi 2 měsíce pracuju. Takže nákup za dealerské ceny :wink: a hlavně možnost zjistit % reklamací u jednotlivých typů komponent. V některých případech dosahuje neuvěřitelných hodnot :?
Jinak mám dobrou zkušenost s CzC, např. při druhé reklamaci Enermaxu 400W kvůli hlučnosti mi sami nabídli dobropis a možnost výběru jiného typu.
Drobnosti jsem dříve nakupoval v kamenných ochodech v okolí bývalého bydliště.

postni pls ty procenta reklamaci...docela by me to zajimalo
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kotas píše:A podle me nejkazovejsi vubec :lol:
Vetsinu veci co jsem kdy v Alfe koupil jsem reklamoval, byl jsi nekdy na reklamacnim? Je to vzdy plne lidi, radi radsi vymeni za novy kus bez reci namisto vraceni penez.. Od te doby co kupuji v softcompu, nemam absolutne zadny problem a navic maji mnohem nizsi ceny, vetsi vyber a kvalitnejsi zbozi 8) A to jsem jim tam nechal radove uz pres 90 000,- (3x ruzne PC a cekaji dve do vanoc dalsi na slozeni..)!
Alfa uz me nikdy nepresvedci.. :wink: Naposledy to byla DVD-RW mechanika a mys :)
ne jeste jsem nic nereklamoval... ja tam jeste nekupoval cely comp, komponenty beru na CZC, ale spise takove ptakoviny... kupoval jsem tam Audigi 4 pro, mys, klavesnici, sitovku, atd., atd. spise teda spotrebni matros..
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

myom píše:ne jeste jsem nic nereklamoval... ja tam jeste nekupoval cely comp, komponenty beru na CZC, ale spise takove ptakoviny... kupoval jsem tam Audigi 4 pro, mys, klavesnici, sitovku, atd., atd. spise teda spotrebni matros..
Takové věci z ALFy většinou fungují normálně bez problémů - není tam skoro co zkazit.. :lol: :-D 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

www.computershop.cz dobry jednani, vyborna rychlost vyrizeni objednavek a doruceni zbozi.

www.alfacomp.cz rychle resene reklamace-velice kladný vztah k zakaznikum.
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kupodivu.... JSC computers ( http://www.jsccomputers.cz )
:oops: :) [/url]
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

ja teda zatim nakupoval jenom na CZC v e-shopu pac to mam do Prahy daleko, kdyz sem objednaval GPU ATI radeon X1600 tak sem dostal asi nejakyho zmetka nebo co??? Dojel sem i pres velkou namahu do Prahy a v obchode mi ji ihned vzali a vratili penize... (byl jsem ve 14 deni lhute na vraceni penez) jediny co mi vadilo bylo to ze sem strasne dlouho cekal az se na me dostane rada... jinak se zbozim na sklade sem zatim problem nemel. takze pro me zatim jedine CZC a obcas kamenak u nas v meste.
Zornicka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zornicka »

kotas píše:
myom píše:jelikoz u nas v ostrave ma monopol alfacomp ( www.alfacomp.cz ), takze nejcasteji nakupuji tam, protoze to je jeden z nejlevnejsich obchodu v CR vubec... Jinak taky nakupuju na CZC
A podle me nejkazovejsi vubec :lol:
V Softcomu, jsem nakupoval jako zakaznik.

Sem tam nyni nakupuju jako obchodnik jedne firmy, jejich ochota a reklamace des a hruza, to jsou zlaty CzC.
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6
Zornicka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zornicka »

Flegy píše:kupodivu.... JSC computers ( http://www.jsccomputers.cz )
:oops: :) [/url]
zde jsem take nakupoval, a dobry :D
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Nejlepší se mi jeví http://optima.cz :-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Luke - C2D t.e.a.m.
Začátečník
Začátečník

Obchod.cz

Příspěvek od Luke - C2D t.e.a.m. »

Jen a pouze www.obchod.cz 8)
Morfer
Nováček
Nováček

já kupuju u sebe

Příspěvek od Morfer »

Já kupuju u sebe www.bzcomp.cz
a nemám nikdy problem s reklamací dokonce sem vracel 3x tu samou desku ale pohoda.
nothing4ume
Nováček
Nováček

Příspěvek od nothing4ume »

ja kupuju na www.computershop.cz
pripadne www.agen.cz ale tam je draz
newCPU: 8700k@5000+, RAM: 16GB DDR4, VGA: Gainward 1070GTX
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

computershop.cz-je to v ostrave je tam skoro uplne vse co si muze PC maniak jako já přát :-D :-D
nekdy jdu do alfy ale spíš už ne nextcomp je taky dobry jsou tam super prodavači na pokec :)
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

Pkud se dostanu do Praglu tak zajdu do CZC, jinak v Brne TS Bohemia, Cybex, Alfacomp, obcas FoxPC.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ja sem byl v CZC a v Alze. V Alze mi vydali fotak s otevrenou krabici a zapomneli mi pri vydeji vydat SD kartu, vsim sem si toho az nez sem odchazel z arealu, tak mi ji dodali, ale ten fotak jim nezapomenu.. A taky to, ze kdyz sem bral 2x IDE 80zil tak mi dali jeden kratkej a druhej dlouhej :P

v CZC sem byl jen pro chladic CPU a vetrak.. Maj to tam docela pekny, akorat je nelogicky postup.. Nejdriv sem sel k vydeji, kdyz na me dosla rada tak mi rekli ze mam jit nahoru. Tak cekam frontu na pokladne a tam mi rikaji, ze mam jit vedle na "pohovor".. Tak sem to nejak zvladl, ale rychlost vydeje na to, kolik jich tam je byla docela vysoka :oops:

kdyby radsi dali sklad nahoru a nebo aspon dali sipky :lol:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

CzC
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

OndraSter píše:v CZC sem byl jen pro chladic CPU a vetrak.. Maj to tam docela pekny, akorat je nelogicky postup.. Nejdriv sem sel k vydeji, kdyz na me dosla rada tak mi rekli ze mam jit nahoru. Tak cekam frontu na pokladne a tam mi rikaji, ze mam jit vedle na "pohovor".. Tak sem to nejak zvladl, ale rychlost vydeje na to, kolik jich tam je byla docela vysoka :oops:

kdyby radsi dali sklad nahoru a nebo aspon dali sipky :lol:
naco sipky? dyt to mas nadepsany nade dverma co je kde...staci trochu myslet...nehlede nato ze na pohovor nemusis a fakturu si muzes vyjet u nich na kompu(maj tam nato 4-5 PC s laserovkou-ve "spicce" tim usetris spoustu casu) a pak jdes rovnou k pokladne kde zaplatis,da ti razitko zaplaceno a jdes dolu na vydej a pak ven :wink:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“