Tom Clancy’s The Division

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Tom Clancy’s The Division

Příspěvek od H2SO4 »

jo to skalovani ano,ale ta dps zbrane se ti nemeni,to cislo je pevne a pokud nekdo ma planek kde je rozsah 8000 - 9000 , a nekdo jinej ma stejny planek s rozsahem 10000 - 11000.tak je to divne,nebo mela byt moznost koupit planek vickrat stim ze je sance na vetsi roll rozsahu.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Ale mění, podle FA.

Plánek kupuješ sám o sobě, když jsi pak u craftu a máš rozdílné staty, máš i rozdílné staty u zbraně, jak u plánku tak u craftu.

Prostě ve všech případech máš jak u craftu tak i u special vendora s plánkama staty dle toho, kolik máš FA.

To, co píšeš se odvíjí od toho, kolik má daný člověk FA.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Si nerozumime.

Priklad,mam FA 1000 a na planku je rozsah 8-9k dps.Kdyz si ted zmenim veci,vzroste mi FA na 2000,porad muzu craftit zbran jen s rozsahem 8-9K.

A co se stane kdyz budu mit FA 3000 a teprve pak si koupim planek? bude tam rozsah 12-14k dps?Jestli ano tak je to blbost.Planek ma mit staty pevne bez ohledu na tvuj momentalni equip.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Je fakt, že sem tam to ukazuje kraviny. Mě teda hlavně u módu na zbraně. Mám je obě osázený hi-endama a u spousty z nioch, třeba od DZ vendora mi to ukazuje zvýšenou DPS, přitom je to blbost.

Plánek už nevím, kolik ukazuje, ale v crft okně se mi DMG pořád zvedá. Původně jsem prvního Liberátora craftil s 7500DMG, teď s 3600 FA mám rozsah 8366-9182DMG.

Takže ti to poprvý imho u plánku u VENDORA ukazuje taky dle FA, pak už to nemáš jak porovnat. Leda bys měl člověka se stejnou FA a oba jste to neměli koupený.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

To znamena ze muzes craftit zbran pri kazdem zvednuti FA.
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Ne, base DMG tý původní zbraně, kterou si ucraftil při 1000 FA se ti zvedne, když máš 3000FA ale stejně tak se zvedá i rozsah, takže nemusíš craftit při zvednutí FA ale můžeš, protože máš (můžeš mít) větší rozsah. Já to párkrát zkoušel a nikdy jsem se nedostal nad base stávající DMG stávající zbraně, i když se navýšil i rozsah.

Prostě, při cca 1800FA jsem měl base DMG Liberátoru cca 7000, s 3600FA mám base DMG 8600 a rozsah u craftu 8366-9182, z dvou craftů mi padla zbraň pod mou stávající base DMG. Je to dost RNG. Už jsem projel asi 200 Pheonixů při rekalibraci na +1 gear mod slot a prostě mi ho to nedá.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No ono to hlavně fakt často ukazuje dost blbosti, hlavně co se týče dmg a zdraví při nakupování a craftění věcí..
PS5 Pro | LG OLED CX55
hanysek
Nováček
Nováček

Příspěvek od hanysek »

No upřímně řečeno, jsem z těch stats taky dost mimo. Ukazuje to občas nějaké divné věci. ASi bych na to potřeboval nějáký workshop :-)
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

perfektne vystizna recenze, pak jeste na hrej http://www.hrej.cz/recenze/tom-clancys- ... enze-5377/

ta hra je pri nejlepsim prumerna a kdyz to nemas s kym hrat, klidne by to mohlo dostat 4/10 za singleplayer experience...

a stejne je to nejrychlejc prodavana hra od ubisoftu, je to proste nechapu, jak lidem takovej prumernej kakanec muze stacit a jeste to vychvalovat jako buh vi jakou revoluci
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

No, uz po te hre tak moc netouzim :-) pockam az padne cena dolu a co prinesou DLC noveho.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Alfajk :sam sis odpovedel,pokud to mas s skym hrat,tak je to dobry.Pro solo hry se najdou urcite lepsi kousky.
Na druhou stranu ty nadavas snad na uplne vsechno :wink:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

posledni na co jsem nadaval, byl battlefront a to je snad jeste horsi, nez division, takze asi tak
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Rofl, hodnotit SP u MMORPG, jste normální? :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jasne, protoze aby to splnovalo kvality MMORPG, muselo by to vypadat sakra jinak, nez tenhle pseudo multiplayer, pro me ta hra z MMO neobsahuje nic, co dela MMO tim cim jsou, at uz jde o wow, guild wars nebo ted z novejsich black desert online (v tech samejch prvkach naprosto selhalo puvodni TES Online)
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Kvality WoWka? Jaký prosím tě? Od Wotlk to stojí za starou belu, je to už naprosto o ničem, poslední exp. byla tragédie.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ted jsem pul roku draenor hral a oproti pandam toho hodne vychytaly, verim ze legion se jim povede taky, od wotlk to sice jde lehce do kopru, ale jak rikam, po pandach to zase trochu srovnali, ale taky se me nelibi jak zabijeji tu podstatu MMO, ted je jakakoliv interakce se spoluhracema skoro az na skodu a vubec neni potreba, vsechno uhrajes sam a dungy? smesny oproti tomu, co bylo driv
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Alfajk píše:perfektne vystizna recenze, pak jeste na hrej http://www.hrej.cz/recenze/tom-clancys- ... enze-5377/

ta hra je pri nejlepsim prumerna a kdyz to nemas s kym hrat, klidne by to mohlo dostat 4/10 za singleplayer experience...

a stejne je to nejrychlejc prodavana hra od ubisoftu, je to proste nechapu, jak lidem takovej prumernej kakanec muze stacit a jeste to vychvalovat jako buh vi jakou revoluci

Tiež som bol skepticky ale hra je to celkom zabavna... Prirovnal by som to k Mad Max remaku tiez to bol klasicky zanrovy akcny film ale bola to pecka vdaka precizne odvedenej remeselnej praci. Division je primarne online hra takze hladat tu singleplayer kampan je proste divne. Treba do toho ist s tym ze to klasicku singleplayer kampan skratka neobsahuje.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Proč teda všude jinde na fórech (prolez jsem jich už fakt hodně) čtu, jak to lidi jedou sólo a jde to? I vývojáři se vyjádřili, že to jde v pohodě hrát sólo, že k tomu s ohledem na sólo hráče bylo přistupováno apod...? Jak lidi levelujou, tak už jsem i četl, že ani DZ není nemožná v sólo režimu atd. Hru zatím nemám, ale uvažuju o ní, všude vesměs čtu, že jako solo experience je to hodně slušný, jen u nás v tý český kotlině opět čtu spíše věci od lidí, který už mají zřejmě v popisu práce být neustále v negaci.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já mám nahráno asi 35 hodin a většinu jsem odjel solo a naprosto na pohodu, některý mise jsou solo až moc jednoduchý a když jsem to pak hrál ve skupině ve 4 tak nám ta mise trvala udělat třeba 4x déle.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“