ono ten vykon stejne uz neni moc zretelny mit 2.3Ghz nebo 2.5 je uz jenom o krase ze vam ukazuje win 2.5 a muzete se pochlubit ze vam to vali na 3500+

ale na druhou stranu koho to bavi tak proc ne ze

Moderátor: Eddward
moze to byt zdrojom??? tak ma napadlo..xmartinx píše:zdravim..
vie mi niekto poradit? problem je ten,ze mi to hadzalo "option rom invoke" tak som flashol z lejabeach 1Cbeta3 bios modovany sideeffectom.. lenze odkedy mam tento bios, tak nerozhybem komp na fsb vyssom ako 230.. uplne vzdy vytuhne pri akejkolvek frekvencii, okrem toho som aj zvysil napatie pre ddr a cpu, ale stale ten isty problem.. na stary bios sa vratit vsak nemozem, kvoli tomu problemu, ktory som spominal vyssie.. inak, este dodam tolko, ze moj proc daval prime stable 2700mhz t.j. 9x300fsb, takze si viete predstavit teraz, aka to je utrapa pre mnavopred dik za konstruktivne pripomienky a rady..
já sme je používal, připojel sem na své pc dva další pc a jelo to vše bez problému... hráli sme po síti a vše jelo spolehlivě....Visi píše:tak jak provozuje tu nekdo ty dve sitovky ? na tehle desce
freezer02 píše:Koupil jsem tuto desku a k tomu 3700+ San Diego a grafiku 6600gt a vůbec se mi nezdají výsledky v 3dmarku
01 20500 bodů
03 8900 bodů
05 3600 bodů
06 1450 bodů
zatímco v prvních dvou jsem si výrazně polepšil oproti mému předchozímu pc, tak v posledních dvou jsem si pohoršil (měl jsem předtím procák 3000+ XP) vůbec to nechápu, nemáte někdo podobnou sestavu?
možno sa ti niečo prehrieva pozri v SPEEDFANE alebo mas zle ovladace na grafiku možno?!Nerboard píše:mam taky problem s touto doskou:
sem tam sa mi restartuje komp
S toho si nič nerob to robi vsetkýmjokeeman píše:ahoj,
koupil jsem si tuto desku včera, instalace a vše proběhlo v pořádku, jen když jem chtěl PC vypnout, taxe mi znovu nastartoval. No a i když jsem ho natvrdo vypnul při rebooty, tak stále jde šťáva do USB. Setkal jste se s tím prosím někdo?
Díky za radu!
Mne to celkom višlo použil som modovaný bios 1d2 z 200mhz užidem na 237 bez zmeny napátiajokeeman píše:...jj mám v úmyslu vyzkoušet nový bios, tak uvidíme zítra. Buď to půjde, nebo vůbec;)