NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

figaro píše:Mam problem dokoncit NFS underground. Uspesne som skoncil 103 level. Problem je v tom, ze pri nacitavani nasledujuceho levelu mi hra spadne do Windows. Skusal som uz vsetko mozne, ale dalej ma nepusti. Mam najnovsie ovladace na grafiku, DX9.0b, najnovsi patch na NFS. Skusil som aj preinstalovat hru, ani to nepomohlo. Ani zaboha mi nenabehne 104 level. Mal niekto podobne problemy? V com by to mohlo byt? Poradte, chel by som to dohrat.

Alebo to moze byt zle napalenou kopiou? :D
Prave jsem taky dojel 103 level a dal mi to samozrejme normalne jede... Jestli chces poslu ti save.
Jinak cracky tady, prosim, fakt neřešte a "zlé kopie :lol: " už vůbec ne!!!! Dík.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

110 8) ale nemůžu najít klávesy: F4 a levej shift :oops:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:110 8) ale nemůžu najít klávesy: F4 a levej shift :oops:
Mi povídej - ja ten 103. závod jel snad 15x a klavesnice si fakt užila :evil: Fakt nejlepsi je, když te po 7mi minutovym zavode nekdo predjede v posledni zatačce...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:
Luke píše:110 8) ale nemůžu najít klávesy: F4 a levej shift :oops:
Mi povídej - ja ten 103. závod jel snad 15x a klavesnice si fakt užila :evil: Fakt nejlepsi je, když te po 7mi minutovym zavode nekdo predjede v posledni zatačce...
Zbožnuju, když se zastavim o růžek!!!! V 7 kole - v každym projedu jako první, mám celý NOS a stejně mi to je na HO*** Ještě že nemám nějakou bezdrátovku za 1500 :) TO by mě nas..... ještě víc :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Jakej je vlastne rozdil medzi easy a hard? Ja vidim jen taky, ze kdyz jedes na hard tak dostanes vice penez a nejake upgrady navyse. Ale ze by se chovali nejak mirumilovnej to se povidat neda. Ja sem v 103 kole(circuit 7laps) a uz mi leze na nervy. neexistuje nejakej patch, ktery by dobre rozskaloval obtiznoszi?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mtex píše:Jakej je vlastne rozdil medzi easy a hard? Ja vidim jen taky, ze kdyz jedes na hard tak dostanes vice penez a nejake upgrady navyse. Ale ze by se chovali nejak mirumilovnej to se povidat neda. Ja sem v 103 kole(circuit 7laps) a uz mi leze na nervy. neexistuje nejakej patch, ktery by dobre rozskaloval obtiznoszi?
Nojo - circuit 7 laps - to je ono - a oni jsou agresivní jak prasata. Nevěš hlavu - dej tomu par pokusu a taky to dojedes :roll: Jinak mezi easy a medium taky nevidim jinej než finanční rozdil...

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Hrajte to jenom na hard. na easy a med to nemá smysl, jezděj jak trotlové....
Apocalyptus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NFS Underground

Příspěvek od Apocalyptus »

ManchesterUnited píše:pokud mam dobre informace tak by melo vyjit NFS Underground zejtra.Kamos mi psal ze ho do nedele bude mit.Tak sem zvedavej jak mi pobezi plna :roll:
Alebo si z ceskeho jazyka hnup alebo si slovak ktoremu narodna hrdost hovno hovori (hanba). Preco ? "sem" sa pise cesky JSEM, zajtra sa pise "zítra", apod.

//Edit by Sentenced: No no, nemusi kazdej hned psát jak Karel Čapek a myslim, ze Manchesterovi tu každej rozumí - podobny veci si řešte pres SZ....
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Luke píše:Hrajte to jenom na hard. na easy a med to nemá smysl, jezděj jak trotlové....
Ja uz tu hru konečnč dojel až do konce, jednoznačne nejtežší bylo 103kolo - to odporúčam hrát na hard. To ostatní bylo proti tomu nic :D
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Ted sem v 85.levelu a je to pekelne tezky i na EASY!!!Celej vikend si s tim budu hrat!!!Uz mam SKYLINE takze si ted hraju se vzhledem..... :roll:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

ja to dohral 3 krat
jednou sem mel obtiznost jak se mi hodilo, podruhy hard a nekdy i easy, a po treti vsechno na hard 8)
je to nekdo kdo to dojel taky na hard??
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Já sem se dostal asi do 75 kola, jenomže pak sem musel formátovat a zapoměl sem si uložit save a ted když sem to hrál podruhý sem byl v 50 kole a zase format, takže to budu hrát potřetí a doufám že už to bud dohraju nebo nebudu muset formatovat :x .

Jinak měl sem problém že když sem zapnul notion blur, tak se celej pc lag a spadnul, a i bez něj to chodilo sekaně a blbá grafika, stačil novej catalyst a vše je ok, i s touhle starou grafikou to chodí na max detail 1280x1024 uplně krásně.
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

jinak max. rychlost si nepamatuju ale něco před 300km/h a jezdil sem hondou civic, podruhý sem zkusil peugeot 206, ale v jednom závodu kterej sem asi 10x neudělal sem si koupil zase civic a napoprvý sem vyhrál, asi budu zase hrát s civicem, z těch aut na začátku je nej.

A s tim patchem na Lan, jak to je? , docela by se hodil, ještě sem to proti někomu jinýmu než pc nehrál.

Hraju na medium, jen ty debilní smyky na easy, ty mě vubec nebavěj
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Dnes sem stahnul toto http://3priedez.net/nfsu/ a nevite nekdo jestli to funguje ja to nejak nerozchodil :( .Jestli to tu nekde bylo tak sory nemam cas to tu procitat.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Jirik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirik »

BoReC píše:ja to dohral 3 krat
jednou sem mel obtiznost jak se mi hodilo, podruhy hard a nekdy i easy, a po treti vsechno na hard 8)
ja sem to dojel "jen" 2* poprvy sem jezdil hlavne s miatou i ostatnima, podruhy sem jel vsechno na hard s golfem a jen na ty 6 a 7 kolovy zavody sem musel pouzit mazdu rx-7
jaka je vase top speed?
Obrázek
Thoroughbred 1,47Ghz@2GHz (12*166) 1,77V<|>Spire Falconrock II<|>epox 8k3a+<|>micron 256 MB ddr266@333 2.8V<|>Maxtor D740X 40GB<|>gigabyte radeon 9200-DH 64MB 250/200@281/230<|>microcom deskporte/w<|>planet 9504
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Tak to sem zvědavej, ted sem si koupil toho golfa, ale oprovi 206 a civic je to uplná šunka
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

Jirik píše:
BoReC píše:ja to dohral 3 krat
ja sem to dojel "jen" 2* poprvy sem jezdil hlavne s miatou i ostatnima, podruhy sem jel vsechno na hard s golfem a jen na ty 6 a 7 kolovy zavody sem musel pouzit mazdu rx-7
jaka je vase top speed?
Obrázek
poprvy sem to dojel s lancerem protoze s nim jezdil Bryan O´Conor ve 2fast 2furriors
po druhy s sem to stridal ruzne
a po treti sem jezdil ty drifty hlavne z Miatou, a zavody s Acurou a Skajlenem
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Tak sem si koupim tu mazdu miatu a je uplně super, ten golf je oproti ni sračka, už se těšim až budu mít nos 3 level kolik pojede
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mooroo píše:Tak sem si koupim tu mazdu miatu a je uplně super, ten golf je oproti ni sračka, už se těšim až budu mít nos 3 level kolik pojede
v dragu ji v 2ze3 pripadu uvaris, tak se moc netes. :twisted:
p.s. mam na mysli nejvic vytunenou..
..ale na sprinty a vubec "normalni" zavody je nejhustsi. jenom na drag a drift je krapet (vytunena) nepouzitelna :huh:
ASUS F3T
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jeden malej dotaz. Když jsem zkoušel NFS U na mým druhým compu(kufr pc) tak jsem narazil na jednu nepříjemnost.

Normálně to jede na 640x480 nebo 800x600 na střední detaily v pohodě.
Takže ten problémek je v tom, že když jedu nějakou trať první kolo, tak to občas nepříjemně cukne na některých místech trati.
Když pak jedu druhé a další kola, i když dám restart race, tak už to jede naprosto plynule. Jde jen o to první kolo. Načítá se ta trať do Ramky či do paměti grafické karty? Jinak si to asi nedokážu vysvětlit.
Když znovu spustím hru, tak to dělá pochopitelně zase, ale jen poprvé.

Díky za případné komentáře či zkušenosti.
Myslím, že nejsem sám s tímto "problémem", ale příjde mi zbytečné na to zakládat nové téma.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“