nesouhlasím, ale nebudu se rozepisovat, protože by tady vzniknul flameDigitaldoom píše:...
--
Takže hulana už nekomentujte a nesnažte se založit flame, nebo tu to budu muset trochu promazat.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

rozhodně jsem nechtěl flamovat jen jsem popisoval zkušenostiSmith píše:nesouhlasím, ale nebudu se rozepisovat, protože by tady vzniknul flameDigitaldoom píše:...![]()
--
Takže hulana už nekomentujte a nesnažte se založit flame, nebo tu to budu muset trochu promazat.

Obre ja mam nekdy pocit ze nasazujes ruzove a nekdy cerne bryle dle pro mne nepochopitelnych kriterii (no offense). Tve hodnoceni SanDiega oproti Venice bylo IMO silne nadhodnocene a X2 zase podhodnocujes. Vzdyt tam jsou 50% rusty v mnoha aplikacich (nekde i 90% ale to jsou hodne specificke veci). A je to skutecnych 50% a ne 50% pres ruzove bryle (narazim tady na to, ze narust v 3dm z 14k na 15k <> 10% nybrz 7%).OBR píše:Chci tym povedat, ze jsem si objednal za 15000 cpu a za tu cenu jsem si klidne mohl koupit dvoujadrovej cpu ale ten NIKDY nebudu chtit protoze je to uplne na nic! Vykonove koupi X2 neziskas nic,vykon neni nikde poznat,proste je to na nic.

V hrach je zatim narust opravdu o nicem a ani neni prilis velka nadeje ze se to brzy zlepsiOBR píše:ja chci vykon v gamesach a obcas encodovani dvd do xvid

Nikdy neříkej nikdyOBR píše:Chci tym povedat, ze jsem si objednal za 15000 cpu a za tu cenu jsem si klidne mohl koupit dvoujadrovej cpu ale ten NIKDY nebudu chtit protoze je to uplne na nic! Vykonove koupi X2 neziskas nic,vykon neni nikde poznat,proste je to na nic.
Když na to někdo má, tak ať si 4000+ kvůli těm 150MHz navíc při OC koupí, ono 3GHz je pěkná hraniceInfernal píše:ja s tym suhlasim...no teraz sa skor oplat kupa Athlon64 3700 SD oprot 4000 SD ked sa tam da ussetrit 6000 Kc....kupit SD4000 len za to, ze da o 150 MHZ viac, to je blbost, nie?

pžesně tak jedu i jáSmith píše: Nyní jedu na 250x9 = 2250MHz, maximum mam 2700MHz, ale těch 2250MHz mě teď bohatě stačí.

Já řeším podobné dilema a vzhledem k tomu, co jsem našel o těchto dvou technologiích, tak mě Venice nepřesvědčil těma pár procentama (někdy ani tím ne) na tolik, abych mu dal přednost ... raději koupím starší Winchester - beztak pochybuju o tom, že to poznášCrempa píše:Tak se ted rozhoduju mezi temahle jadrama a podle drivejsich postu sem byl rozhodnut pro Winchester ale tohle nahlodalo muj nazor http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... ce_14.html z grafu je jasne videt ze Venice ma vsude o par % navrch takze v realu je ta nizsi pametova propustnost asi stejne prd poznat, nebo se pletu, poradte.

Co teda mluvi proti Venice krom ty nepoznatelny propustnosti? Prece jen se me nechce kupovat "starsi" technologii. Kdo vi co vsechno je vylepseny.xsuchy09 píše: Já řeším podobné dilema a vzhledem k tomu, co jsem našel o těchto dvou technologiích, tak mě Venice nepřesvědčil těma pár procentama (někdy ani tím ne) na tolik, abych mu dal přednost ... raději koupím starší Winchester - beztak pochybuju o tom, že to poznáš