A jak jsi spokojenej??sacrifice píše:toledo je starsie jadro... a malo by ist lepsie taktovatja mam tiez toledo, a bezim na 2.6 Ghz bez zvysenia napatia... 2.7 Ghz na 1.45V...
Ja to budu menit za opterona a pridam 2000,snad to nekde poznam...
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

JJ to je mi jasný já začínám upgrade kvůli Crysis,ramky je dost,procík bude dobrej,jěště DX grafiku..sacrifice píše:no spokojny som len v cislach... prakticky to tazko vyuzijem, bo na PC hram iba hry a netujem... a je este malo hier ktore podporuju DC... na programy je to super, ale co sa tyka hier nic moc... aj tak najviac fps ti da grafika...

Momentálně opteron,na dvoujádro nejsou aplikace...Indy2 píše:Chtěl bych provést upgrade procesoru s. 939 na dualcore a v současné době jsou k dostání pod 6000 prakticky jen x2 4200+ a Opteron 165.
Liší se frekvencí 2,2GHz-1,8GHz, L2 cache 512MB-1024MB a rozdílem v ceně asi 500 kč ve prospěch opterona.
Otázkou zůstává, co je lepší X2 nebo Opteron, +0,4 GHz nebo +0,5 GB.

Já na dvoujádro aplikaci mám a Opteron 165 je dvoujádroRed Devil píše:Momentálně opteron,na dvoujádro nejsou aplikace...

Souhlasím, ceny u FoxPC super, ale Opterony 144 až 180 dodací lhůta 14 dní !?! - nejsou. Jinde jsou o 500 dražšíBaneshee píše:... Ale nesmis to kupovat v nejakym predrazenym noname shopu - ceny odpovidajici cenam ktery za si uctuje AMD mas ve FOXuhttp://foxpc.cz/detail/6001. Jinde nema smysl kupovat.

Grafikou ??? schvalne zkusim sehnat prispevky na cem to lidi rozjeli a jestli je 6600 (a nebo 1600 )lepsi nez 7600 GT tak sem asi vul opravdu ja !!Baneshee píše:Indy2: Netrvalo to ani 10 dni, ale pravda, aspon 144 a 146 by skladem byt mohly. Ale zadna hruza, tak par sem pockal no. S jednojadrem to bude mozna jeste rychlejsi.
gonsa: omg, to bude jiste procesorem. Jestli si ohulil detaily a vyhlazovani na plno tak to tva 7600GT proste nemuze utahnout a v ni bych hledal problem. Nastav si detaily nejak rozumne. Pokud si myslis ze problem dela dvoujadrovej CPU, nastav si u ty hry v task manageru ve winech affinitu jen na jedno jadro a bude se vuci hre chovat jako jednojadrovej. imho je ale problem ve slabe grafice a moc vysokych detailech

Jo a vse mam prave na min. detailech !A pochybuji ze Half life 2,Far Cry jsou oproti Splinetr cellu takove orezavatka,co se tyce grafiky....Baneshee píše:Indy2: Netrvalo to ani 10 dni, ale pravda, aspon 144 a 146 by skladem byt mohly. Ale zadna hruza, tak par sem pockal no. S jednojadrem to bude mozna jeste rychlejsi.
gonsa: omg, to bude jiste procesorem. Jestli si ohulil detaily a vyhlazovani na plno tak to tva 7600GT proste nemuze utahnout a v ni bych hledal problem. Nastav si detaily nejak rozumne. Pokud si myslis ze problem dela dvoujadrovej CPU, nastav si u ty hry v task manageru ve winech affinitu jen na jedno jadro a bude se vuci hre chovat jako jednojadrovej. imho je ale problem ve slabe grafice a moc vysokych detailech