Jakou VGA pro AGP 8x
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou VGA pro AGP 8x
Zkus sehnat nějakou tu GeForce 6800.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Andretti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na aukru je za 700 6600GT, co vy na to?
Motherboard: Soltek KT600-R, Procesor: AMD Barton 2600+, Pamět: 2*512 MB RAM, Grafická karta: Club ATI Radeon 9600 Pro, HDD: WD 800JB 80GB 8 MB cache, SATA disk Hitachi 160 MB, Mechaniky: Teac DV-516D a DV-W516GB, Monitor: AOC 9K+, Reproduktory: Genius 5.1 SW value
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsme tu už řešili, to je karta s můstkem = na VIA čipsetu risk.
- Andretti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě tomu moc nerozumím. Byl bych rád, kdyby mi někdo napsal nějaký výčet typů, co by se mi tam hodily.
Díky
Díky
Motherboard: Soltek KT600-R, Procesor: AMD Barton 2600+, Pamět: 2*512 MB RAM, Grafická karta: Club ATI Radeon 9600 Pro, HDD: WD 800JB 80GB 8 MB cache, SATA disk Hitachi 160 MB, Mechaniky: Teac DV-516D a DV-W516GB, Monitor: AOC 9K+, Reproduktory: Genius 5.1 SW value
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsem to psal na minulé stránce.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AGP mustek + VIA cispet blbne jenom nekomu tedka sem tohle resil u 2 lidi a obema to funguje bez problemu. Ani sme nemusely tahat specialni AGP drivery. TAkze bych se toho nebal. Dyz to tak vemem dneska karta do AGP tak jedine ATI protoze Nvidie ukoncila podporu pro AGP uz davno tj neni od nich nic aktualniho. Tedka sem stavel dvoum lidem HD3850 do AGP a chodi na tom i CRYSIS v obstojnych detailech coz je parada.
Naposledy upravil(a) Stratos dne ned 26. říj 2008, 10:25, celkem upraveno 1 x.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Já jsem třeba neměl s 7600GS(IHS můstek) na via (KT600) chipsetu žádný problém...
...
- spatnoch
- Nováček

-
Ahoj, mám tuto Graf. kartu - ati x1300pro a chtěl bych se zeptat, jestli ji má cenu vyměňovat za hd3650 ddr2 a taky jestli by jela na MB asus p4s800D a jestli by potřebovala víc než 400W zdroj....procesor mam p4 3.00ghz
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
polepsis si rapidne a zdroj bude stacit
- spatnoch
- Nováček

-
a žádnej jinej problém s kompatibilitou mi nehrozí?? Něco se základovkou, jak se řeší o pár postů výš??
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevidim duvod. Prinejhorsim pouzijes specialni AGP ovladac od ATi.spatnoch píše:a žádnej jinej problém s kompatibilitou mi nehrozí?? Něco se základovkou, jak se řeší o pár postů výš??
- spatnoch
- Nováček

-
hotfix, že?...jo a je velkej rozdil mezi hd3650 a hd3850, když cenově je to 1000,-??...jo a dík za pomoc
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vykonove je rozdil propastny.
- Defiant
- Nováček

-
Jakou grafiku do AGP pro PC s jednojádrovým Pentium4 3GHz?
Řeším takový problém:
Mam starší PC s procesorem Pentium4 3GHz, soc478, 1,5GB RAM a grafikou ATI Radeon 9550 AGP. Potřeboval bych výkonnější grafiku ale z finančních důvodů nemůžu koupit nové PC ale pouze upgradovat staré. Výběr mám velmi omezený a nemůžu se rozhodnout mezi Radeony HD3650 a 3850 v AGP verzích s 512MB paměti. Cenový rozdíl dělá cca 1000Kč a já nevím zda-li investovat do té dražší nebo do té levnější. Chtěl bych si zahrát i novější hry ale bojím se aby jednojádrový procesor celkový výkon ve hrách moc nebrzdil a tím pádem nebyla nová silnější grafika až zbytečně silná a nevyužitá.
Děkuji za vaše názory a odpovědi
//Stano - presun
Mam starší PC s procesorem Pentium4 3GHz, soc478, 1,5GB RAM a grafikou ATI Radeon 9550 AGP. Potřeboval bych výkonnější grafiku ale z finančních důvodů nemůžu koupit nové PC ale pouze upgradovat staré. Výběr mám velmi omezený a nemůžu se rozhodnout mezi Radeony HD3650 a 3850 v AGP verzích s 512MB paměti. Cenový rozdíl dělá cca 1000Kč a já nevím zda-li investovat do té dražší nebo do té levnější. Chtěl bych si zahrát i novější hry ale bojím se aby jednojádrový procesor celkový výkon ve hrách moc nebrzdil a tím pádem nebyla nová silnější grafika až zbytečně silná a nevyužitá.
Děkuji za vaše názory a odpovědi
//Stano - presun
- Stano K.
- Středně pokročilý

Na hry by som skorej bral ten HD 3850.
Bolo by dobré sa uistiť či máš dostatočný zdroj.
Bolo by dobré sa uistiť či máš dostatočný zdroj.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne HD3850 ale mej apson 400-450W zdroj.
- Defiant
- Nováček

-
Zdroj mam 500W takze v tom problem neni - spis jestli ta grafika nebude brzdena procesorem...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3ghz procik neni nic horznyho podle me to bude v pohode.Defiant píše:Zdroj mam 500W takze v tom problem neni - spis jestli ta grafika nebude brzdena procesorem...
- _FrOst_
- Nováček

-
Grafika do AGP - 2.000 Kč..... Jakou prosim Vás ??
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mic jinyho krome HD3650 a HD2600XT neni takze se rid svejma simpatiema k vyrobcum nebo cenou_FrOst_ píše:Grafika do AGP - 2.000 Kč..... Jakou prosim Vás ??