Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ok, takže tady jsou lsibované fotky. Už bylo na čase zapojit elektriku a tak jsem hledal vhodný vypínače, nakonec jsem koupil tyhle, tedy se zeleným podsvícením. Nejdříve jsem je zkoušel do 5,25" záslepky, ale přišly mi tam dost roztahaný, takže druhou na řadě byla 3,5" záslepka z Chiefa. Nechtěl jsem u tlačítek nechat ty černý okraje, takže přišly komplet zadělat a zakitovat do záslepky. Pak jsem vzal plechovou krabičku od staré disketovky a do ní umístil invertor a veškerý rozvody jsou vedeny z ní...o napájení celého "zařízení" se stará konektor k disketovce. Z toho zařízení jsou vyvedený kabely pro zadní fany, zespoda jsou dva 3piny pro přední fany a invertor pro katody je uvnitř. Celá krabička je pak obplepená tou folií a čelo bude samozřejmě taky, ale to budu dělat až spolu se zbytkem předku.

Pak následovalo umístění dvou UV katod. Jedna je tedy vzadu nastojato a druhá je v tom vodorovným sloupku na kterém leží zdroj. Tam jsem musel kus ze spodní strany odřezat, aby taky měla katoda kam svítit.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

No a tady už několik fotek ve tmě pod UV osvětlením, asi není třeba komenář...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Co? to je modrá UV lampa či to tak jenom vypadá?
Naposledy upravil(a) Dugles dne pon 19. čer 2006, 14:52, celkem upraveno 1 x.
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vypinace bych dal spis nejaky tlacitkovy a kruhovy aby koresponovali s power tlacitkem.
Sviti to ale pekne.
Invertor v disketovce? Bal bych se ze se upece. Sundal bych aspon horni kryt.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

super :up: ty vypínače tam sednou líp než ty klasický páčkový a UV osvětlení vypadá taky skvěle :worship:
jen se chci zeptat co je ta dírka v tý záslepce nad vypínačema?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Dugles: To je UV katoda... :-D

Při zasunutý bočnici není samozřejmě ani jedna vidět a navíc přes to zelený plexi vypadá, jako by svítila zeleně...

2Woyta: Krukový přepínače...mě se moc nelíběj, tyhle maj zaoblený hrany, takže mě příjde, že tam seděj perfektně, tedy podle mě... :oops:

Ten invertor se snad neupeče...má okolo sebe dost prostoru a i místo pro "nasávání vzduchu", takže snad to nebude tak hrozný... :oops:

2filletzz: Díky, ta horní dirka je po vypínači na katodu, který tam byl předtím...ten příjde samozřejmě zadělat...
:-D
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Nj mě překvapila ta barva... :oops:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Myslim ze vykuchny z nejaky novejsi pracky by taky nemusely byt spatne. :twisted:
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak podle mě tam nesednou ty vypínače takový hranatý ...dělal si celou bednu do oblých tvarů a teďka takový vypínače , když nesvítí tak mají jiný odstín zelené, ale jak se rozsvítí tak je už celkem pěkné ;)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

crug píše:Tak podle mě tam nesednou ty vypínače takový hranatý ...dělal si celou bednu do oblých tvarů a teďka takový vypínače , když nesvítí tak mají jiný odstín zelené, ale jak se rozsvítí tak je už celkem pěkné ;)
Notak odstín zelené na vypínačích si moc vybírat nemůžu, když se dělá jen jeden druh. Ale chtěl jsem tyhle svítící...a mají zaoblený hrany, takže mě tam příjdou adekvátnější, než ty kulatý...všechny tvary jsou zaoblený, ale ne kulatý...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no sviti to fakt pekne akorad by me zajimalo na co sou ty vypinace
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

jo tak ty vypinače tam podle mě sedí dobře :D
ale ta 3,5" pozice kolem těch vypinaču je jiné barvy ne? :?
akorát krom toho držáku a těch kabelů tam neni nic osvětlený tak mi přijde že kolem te desky je hodne tma ale jinak moc pěkny mod hrozne se mi libí :old5:
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

a co bude za větráky ve předku ? doufám že nějaký decent ! :)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

jak se na to dívám... tak mě napadá, jestli bys nemoh oba Artic Fany 3 otočit stejně... takhle je jeden "správně" a jeden "špatně"... jo, je to bezvýznamnej detail :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Je to gooooood :) , ty vypínače tam vypadaj celkem zajímavě, tak nějak akorát k tý skříni, ikdyž chtěl bych to vidět i s těma kulatejma jak by to vypadalo. No a co dál? Co tam ještě předěláš?
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

neni lepsi kabely schovat nez si na ne este svitit?
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Jako vzdy naprosto perfektni. Kde ty porad na ty napady chodis? Skvela prace
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mno..po delsi dobe koukam jak pokracujes a davam ti 1- (- za tvuj styl foceni..neni tak originalni jako muj :lol: :up: )
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

pekne akorat by to chtelo nejak dostat to uv svetlo i ktem zadnim mrizkam od vetraku(ted sviti ty mrizky jenom tak z 1/10 :roll:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2maart: Ta záslepka samozřejmě má jinou barvu, protože je stříklá jen plničem...jak jsem psal, tak přes to příjde folie, takže nemá cenu to stříkat nějakou stříbrnou.

2Xan: Vypínače jsou (zleva): 1: přední fan, 2: zadní fany, 3: vnitřní katody, 4:Zatím nevyužit, ale to příjde... :twisted:

2crash3r_cz: Už jsem psal, že vepředu budou nějaký UV zelený fany s UV diodama, předpokládám, že Sharkoony...zítra bych pro ně mel jet...

2Honny: Jo, vím, že jeden je tak a jeden tak...dával jsem to kvůli kabelům, aby byly vývody u sebe, ale asi ten jeden otočím...:) Máš pravdu...

Kulatý vypínače? Včera jsem byl u SaSi.k, kterej je doma má a koukal jsem na ně a oba jsme se shodli, že by to vypadalo strašně... :o :shock:

2Cujo: neměl jsem potřebu ty kabely nějak extra schovávat, tak jen jsem udělal ten držák a zbytek bude prostě normálně, samozřejmě v rámci možnosti uklizenej. Ale je škoda zazdít to UV flexo.

2Geeker: Díky...většina věcí mě napadá před spaním...:)

2amd.21: Nevím, jak bych ho tam dostal...:) Cpát tak kulatý Uv katody by byla blbost a stejně vzadu to nebude v podstatě vůbec vidět, takže nemyslím, že to je nějak extra nutný...
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

nutne to samozrejme neni,ale bylo by to krasne :roll:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Odpovědět

Zpět na „Projekty“