projekt: cierna diera in da StarGate

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

komercia je vsade :-D
no ale ta cierna je od veci :wink:
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no ja neviem co sa teraz nad tym vzrusujete ze to robim na zakazku :-) sak som to pisal hned na zaciatku a nikomu to nebolo divne :-). ale nevadi, ja len tak, ze nebudem robit pre seba mody, sak by som to nemal kam davat, takto urobim, predam spoluziakovi co si objednal a tesim sa z toho. nikomu cudziemu som este nepredal.

2 XeZ: preco od veci? pekna farba na taku bednu si myslim, preto som ju vybral :-). pacila by sa ti viac ruzova s fialovimi bodkami? nie ale vazne, aku farbu by si dal? este stale je moznost prestriekat....

dnesne fotky:
DHDcko namalovane, na fotke niesu dobre vidno farby, snazil som sa to spravit take trochu flakate podla predlohy
Obrázek

predloha
Obrázek

DHDcko
Obrázek

zatnaktel
Obrázek
nepochopil som preco mam na tej fotke tie blede flaky dole, volako blbo sa tam blesk odrazil, niekedy nafotim poriadne, chcel som aby ste videli krasny matny lak natom a nepodarilo sa.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

To DHDčko se ti fakt podařilo, moc fandím tomuhle modu, ale nebude to celý nějak moc přeplácaný? nahoře to DHD, na boku Zatniaktel...no uvidíme,doufám že ne držím palce
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

a jaka bude vubec cena tohoto kousku ??
Sheppix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sheppix »

A proč by to měl prodávat? :o
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

to dýejdždý je naprosto dokonalý, seš borec martine :worship: :)
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Sheppy píše:A proč by to měl prodávat? :o
Mluví tady někdo o prodávání! On se jen zeptal na kolik ho celej modd asi tak vyjde. :twisted: Jinak supr modd :wink:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

On to dělá pro kamaráda :wink:

Jináč moc pěkný, na tom zadávacím panelu a zatňaktelu se ty rýhy mohly třeba ještě vybrousit a pak nabarvit, ale i tak je to moc pěkný. Ještě bych se přimluvil, jestli by to šlo vyfotit celý naráz na casu, jsem zvědavej, jak to vypadá pospolu všechno :)
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Sir_-_Death píše:
On to dělá pro kamaráda :wink:

Jináč moc pěkný, na tom zadávacím panelu a zatňaktelu se ty rýhy mohly třeba ještě vybrousit a pak nabarvit, ale i tak je to moc pěkný. Ještě bych se přimluvil, jestli by to šlo vyfotit celý naráz na casu, jsem zvědavej, jak to vypadá pospolu všechno :)
2 Sir_-_Death: dakujem, jediny co konecne cital moj prispevok a pochopil, ze ja niesom majitel bedne, je kamaratova a robim to pre neho, nebude sa ani nijak komercne predavat, nerobim to ako zarobkovu cinnost, ved to sa ani neda pri mojom tempe :wink:

pre informaciu ten material mohol vyst tak na 2000-2500 Sk, mozno este 200 korun to bude ziadat.

tie ryhy na zatnakteli su vybrusene vsetky, tam je to 100%, neskor vam pofotim detaily, teraz som si uvedomil, ze som este nic take nefotil. Na DHDcku je vacsina na tej obruci vybrusenych, myslim ze len nejake 3 niesu co som pridal az ,,za pochodu" ked sa mi zdali moc na riedko.

Kostru case ma majitel doma, potom ked dorobim tlacitka na DHD a namalujem este branu vypytam od neho kostru a pofotim to pokope.

2 NViDiATOR: ano, přeplácaný to urcite bude :-), keby je moja je ovela cistejsia, ale majitel (nech sa neurazi (ze eliteHEAD? :-) )) ma jednoducho iny vkus ako ja a jemu sa to tak paci, on to tak chce, nuz mu urobim radost, sak on to bude mat doma :wink:

EDIT: este som zabudol: dakujem o5 za vsetky vase komentare a pripomienky
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
jasomjano
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jasomjano »

je to velmi pekne bude zadavaci panel funkcny ??? ak si to pisal tak sry ale nechce sa mi to cele citat :wink:
My ochotni, vedeni nevědomými,děláme nemožné pro nevdečné.
mechanici ČSA
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

Ještě dotaz k tomu DHD, ty tlačítka budou průhledný, nebo nabarvený? a budou podsvícený?

Mohl bys taky udělat, aby se při zmáčknutí tlačítka rozsvítil chevron na bráně, ale ta asi svítit nebude...?
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

hodne solidni mod, ten bych pak poslal nekam do souteze
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

NViDiATOR píše:Ještě dotaz k tomu DHD, ty tlačítka budou průhledný, nebo nabarvený? a budou podsvícený?

Mohl bys taky udělat, aby se při zmáčknutí tlačítka rozsvítil chevron na bráně, ale ta asi svítit nebude...?
martin850 píše:... na ozdobu nebude, bude sa s nim ovladat osvetlenie v bedni, kazde suhvezdie bude samostatne tlacitko, bude svietit suhvezdie a okraj tlacitka, strednym sa pusti pocitac...
Omluva Martinovi, že mu tu fušuju takhle do thredu, ale já si nemůžu pomoct :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

martin850 píše:ano, přeplácaný to urcite bude :-), keby je moja je ovela cistejsia, ale majitel (nech sa neurazi (ze eliteHEAD? :-) )) ma jednoducho iny vkus ako ja a jemu sa to tak paci, on to tak chce, nuz mu urobim radost, sak on to bude mat doma :wink:
:D aha, tak to potom jo, timto se muzu vyjadrit naplno k tomuto modu, protoze doted jsem si myslel ze je to az moc preplacany a nenavazuje to na sebe visualne (tematika stejna, budiz). Prace je skutecne precizni a je videt ze si davas zalezet, trocha skillu z modelu je jasne videt (taky jsem driv delal modely). Uz se tesim na tvuj - opravdu tvuj case a jak si s nim vyhrajes, pokud vyuzijes sve moznosti a znalosti jako ted. :wink:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
greckyn
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greckyn »

teda chlape .. moc se mi to libí
good work
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

M4r1hu4n3 píše:trocha skillu z modelu je jasne videt (taky jsem driv delal modely). Uz se tesim na tvuj - opravdu tvuj case a jak si s nim vyhrajes, pokud vyuzijes sve moznosti a znalosti jako ted. :wink:
aj som pisal ze robim modely? alebo si to tak odhadol?

asi sklamem, ale moj case sa bude modovat v neurcitej dobe, dokoncim tento, potom uvidim co dalej, je mozne ze sa pustim do mojho ale urcite to nebude tematicky mod. svoj by som urobil asi v style cold fusion http://www.bit-tech.net/modding/2006/11 ... streamer/1 a aj to len jemne. to este uvidime, otom je skoro diskutovat, ked dokoncim tento, potom to bude aktualne :-)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

ty na tom ještě pořád makáš? :) to by mě mohlo :wink: díval jsem se sem asi před půl rokem a čekal sem, že budeš jako stoobi, kterýmu to valí jak na běžícím pásu :lol: ale máš to pěkný, to se musí nechat
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

*EasY_TarGeT* píše:ty na tom ještě pořád makáš? :) to by mě mohlo :wink: díval jsem se sem asi před půl rokem a čekal sem, že budeš jako stoobi, kterýmu to valí jak na běžícím pásu :lol: ale máš to pěkný, to se musí nechat
bohuzial nemam stoobiho cas a peniaze :-( ale aspon ze to mam pekne :-)

tak som sa pustil do diodovania brany, toto som vytvoril, zajtra to zapojim, som strasne zvedavy jak to bude svietit. hadam sa nato bude dat kukat.
Obrázek

volakedy teraz by som mohol dokoncit aj DHDcko, uvidim jak sa mi bude chcet

EDIT: davam dobre rozmery fotiek? nejake sa mi zdaju male (mam 19" a 1280x1024). nemam davat vacsie? toto su na sirku 500pix.

//Stoobi: Můj čas a peníze? Času je kriticky málo a peněz ještě méně, takže jestli jsi na tom hůř než já, tak už musíš být homeless :-D
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

martin850 píše:davam dobre rozmery fotiek? nejake sa mi zdaju male (mam 19" a 1280x1024). nemam davat vacsie? toto su na sirku 500pix.
I ja mam 19" a je to OK.

Ako máš vyriešené, ak sa nejaká dioda spáli (prestne svietiť). dá sa to jednoducho rozmontovať (bude k nim prístup), alebo bude problém....
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
keraM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od keraM »

Tak jak se dívám asi je zatavil všechny, takže pokud to nebude mít vyřešené, což asi jo :D , bude to problém :o
Odpovědět

Zpět na „Projekty“