no ale ta cierna je od veci

Moderátor: L4mka
Mluví tady někdo o prodávání! On se jen zeptal na kolik ho celej modd asi tak vyjde.Sheppy píše:A proč by to měl prodávat?
On to dělá pro kamarádaSheppy píše:A proč by to měl prodávat?
2 Sir_-_Death: dakujem, jediny co konecne cital moj prispevok a pochopil, ze ja niesom majitel bedne, je kamaratova a robim to pre neho, nebude sa ani nijak komercne predavat, nerobim to ako zarobkovu cinnost, ved to sa ani neda pri mojom tempeSir_-_Death píše:On to dělá pro kamarádaSheppy píše:A proč by to měl prodávat?![]()
Jináč moc pěkný, na tom zadávacím panelu a zatňaktelu se ty rýhy mohly třeba ještě vybrousit a pak nabarvit, ale i tak je to moc pěkný. Ještě bych se přimluvil, jestli by to šlo vyfotit celý naráz na casu, jsem zvědavej, jak to vypadá pospolu všechno
NViDiATOR píše:Ještě dotaz k tomu DHD, ty tlačítka budou průhledný, nebo nabarvený? a budou podsvícený?
Mohl bys taky udělat, aby se při zmáčknutí tlačítka rozsvítil chevron na bráně, ale ta asi svítit nebude...?
Omluva Martinovi, že mu tu fušuju takhle do thredu, ale já si nemůžu pomoctmartin850 píše:... na ozdobu nebude, bude sa s nim ovladat osvetlenie v bedni, kazde suhvezdie bude samostatne tlacitko, bude svietit suhvezdie a okraj tlacitka, strednym sa pusti pocitac...
martin850 píše:ano, přeplácaný to urcite bude, keby je moja je ovela cistejsia, ale majitel (nech sa neurazi (ze eliteHEAD?
)) ma jednoducho iny vkus ako ja a jemu sa to tak paci, on to tak chce, nuz mu urobim radost, sak on to bude mat doma
aj som pisal ze robim modely? alebo si to tak odhadol?M4r1hu4n3 píše:trocha skillu z modelu je jasne videt (taky jsem driv delal modely). Uz se tesim na tvuj - opravdu tvuj case a jak si s nim vyhrajes, pokud vyuzijes sve moznosti a znalosti jako ted.
bohuzial nemam stoobiho cas a peniaze*EasY_TarGeT* píše:ty na tom ještě pořád makáš?to by mě mohlo
díval jsem se sem asi před půl rokem a čekal sem, že budeš jako stoobi, kterýmu to valí jak na běžícím pásu
ale máš to pěkný, to se musí nechat
I ja mam 19" a je to OK.martin850 píše:davam dobre rozmery fotiek? nejake sa mi zdaju male (mam 19" a 1280x1024). nemam davat vacsie? toto su na sirku 500pix.