Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Malý update (s.15)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
iwhy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwhy »

Ak iniciativa tak radsej hodit na youtube.com... :wink:

Pre obe strany by to bolo jednoduchsie
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM

IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

Nemoh bys to třeba dát na Edisk.cz?
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Takže, hodil jsem to ještě na uloz.cz (něco jako youtube)........:wink:

Musím upozornit, že je to v trochu horší kvalitě (hlavně zvuk), protože se přehrává přímo na internetu.......

Tady je odkaz : Video - uloz.cz
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

:up:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

nesel by ten edisk?

na tom uloz.cz (ci jak) se mi to neprehrava a na rapidshare zas nejaka lamka z my IP stahuje :oops:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Vaše přání je mým rozkazem.... :wink:

Takže tady to je : Video - edisk.cz
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

mas to good zatim :up:
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

ScH0ll_kIll3r píše:mas to good zatim :up:
OT řekl ScH0ll_kill3r a projevil tak svůj hluboký osobitý názor OT
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:? jen takovy slideshow... kdybys tam aspon dal video jak pracujes nebo jak jsi neco delal, ale tohle jsou jen fotky... nuda a zbytecnost
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Číst umíte?
Alan Wake píše:Takže, nejen pro ty, kteří něchtějí projíždět deset stránek jsem sestříhal video ze všech fotek.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 M4r1hu4n3 : Co tě můj milý zajímá? :twisted: Chceš vidět jak tmelím......?

Je to hlavně pro to, aby např. ti co neviděli žádné fotky nemuseli projíždět 10 stránek a jestli to pokládáž za nudu a zbytečnost, tak se na to nemusíš dívat a ani se tady vyjadřovat.........a rýpat :twisted:
Až budeš mít ty svůj mód (na který se hrozně moc těším a předem se před ním klaním....... :worship: ), tak si tam můžeš dát fotek a čehokoliv jiného kolik chceš.

EDIT : 2 honny : Konečně někdo, kdo to pochopil. :wink:

Nebo spíš tak : Pochopili to všichni až na M4r1hu4n3......
2 M4r1hu4n3 : Jo, nezapomeň se zase zmínit, jak jsi se u tohoto módu ztrapnil..... :wink:

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:lol: :razz: cist umim, cekal jsem nejakou akci :) ale to je ted jedno, ja vim ze tu jen rypu - o to vic si muzes vazit kladnych hodnoceni :)

Ztrapnil? nerek bych :wink:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

btw. mam takovy neblahy pocit ze jsem na tomhle projektu ze sebe udelal docela blbce :)
:wink: .........Tím jsem akorát chtěl říct, aby jsi nenapsal zase něco podobnýho.
a vim ze tu jen rypu - o to vic si muzes vazit kladnych hodnoceni :)
Tj, ale všimni si, že tady rýpeš jako jedinej........není ti to už trapný. :wink:
Né že bych proti tobě něco měl, ale připadáš mi divnej......... :lol: Tohle je thread o módu, ale ty jsi se k němu ani jednou nevyjádřil, pořád komentuješ něco jinýho, akorát odvedenou práci ne!!......No, to je jedno.

Až budeš mít někdy "třeba" taky rozdělanej mód a někdo ti tam bude rýpat (tak jak teďka ty), tak uvidíš, jak ti to bude příjemný. :wink:

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

tjn, verim ze je ti to neprijemny :oops:
trapny? ne, akorat si tvuj projekt porad dobiram, nerek bych ani ze to beru vazne :) (ani ty to tak neber :) )
kdybys neco jeste chtel tak pisni na my icq... cislo tu mam

(v tom videu by nebyl spatnej nejakej bonus, neco co tu na fotkach nebylo, neco ze zakulisi)
Pedro.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pedro. »

Me na tomlhe thredu furt rozesmiva ze se to takrka vubec neposunuje dopredu, ale pritom je tu porad neco "novyho". popravde receno tvoje dosavadni prace neni vubec spatna, jenze. prijde mi to trochu bez napadu, dobra, to prisudme tomu ze delas poprvy a je ti 14, nebo tak nejak, ale hlavne cele by to slo udelat za 1, slovy jeden den prace. Kdyby si z toho nedelal takovou silenou bublinu a nefotil kazde vrtani a tmeleni a buhvi co, tak by to bylo ok. Namitej co chces, ale takle to proste vidim
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No Pedro to vyjádřil perfektně. Mod sice není úplně nejhorší (ale zase nijak super). Je to prostě standart, který by šel vytvořit opravdu během jednoho dne (možná dvou při hodně hraní a vylaďování). A to jestli to někomu je nebo není příjemné je spojeno s rizikem když to tady zveřejňuje. A to že tu není vidět moc práce, alefotek víc než kdekoli jinde v projektech je také realita. Už i Stoobi ti to několikrát psal že sem nemusíš dávat nafocenou jednu blbost ze všech stran. Na druhou stranu se ale těším až zase uvidím fotky postupu, na kterých ale půjde vidět že se to vážně pohnulo kupředu.
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Musím souhlasit.... :wink:, ale pouze s tím, že sem dávám "všechno".
No, ale rozhodně to není práce na jeden den, nebudu se tady obhajovat, že to a ono. Ani se sváma dohadovat, že jsem na tom udělal hodně nebo málo práce. Myslete si co chce, je to váš názor a ten vám brát nebudu.

S tím rámeček jsem si hodně pohrál, takže zabral opravdu dost času!! Hlavně se tady hodně "učím", takže jsem nechtěl nic uspěchat nebo odfláknout.
Za druhé, je zatím udělaná spíše hrubá práce...., takže to podle toho také zatím vypadá.

2 Zdenek : Na módu už je udělaných několik věcí, které zde nejsou zveřejněny. (tím nemyslím např. tmelení)
Jedná se o úpravu, která bude na vrchní straně case. Jde o "systém žaluzií", které budou ovládány kolečkem. Pokud budu chtít "žaluzie" otevřít, tak zatočit kolečkem doprava (pokud se nepletu), pokud zavřít, tak na druhou stranu.......jak jednoduché. :wink: (ale práce to zabralo poměrně dost).
Chystám tam ještě něco (tím myslím na vrch case), ale o tom se zatím zmiňovat nebudu.
Potom ještě zbývá udělat rámečky pro výdechy v pravé bočnici a kompletně vnitřek.......myslím, že práce je myslím ještě víc než dost.
Doufám, že tímto se mód nebude řadit mezi standartní, ale mezi ty lepší. :wink:

ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No jsem zvědav jak to teda bude vypadat, a jak to bude funkční a praktické. Uvidíme až se s tím pohneš a zveřejníš další postupy.
Jinak k té složitosti výroby a času při tom stráveném - opravdu by to šlo sfouknout během max. dvou dnů. Vyřezání a vyfrézování rámečku je zhruba na dvě hodiny práce, a to je vlastně ta nejsložitější věc co se tam objevila. Vyřezání tvarování do bočnic je taky max. 2 hoďky se vším všudy.
Je mi jasné že ti to trvá déle protože to děláš poprvé a tak vše promýšlíš a postupuješ pro jistotu pomalu. To je jen chválihodné, protože něco zmrvit se dá hned. Myslím si ale že až se pustíš do dalšího projektu, budeš postupovat mnohem rychleji. Jak to člověk trochu chytne do ruky a využije zkušeností z předešlých úprav, kdy si dokáže spoustu věcí urychlit a zjednodušit, tak to jde fofrem.
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Tjn, ale než to potom dopiluješ, dobrousíš, zarovnáš atd., tak ti k tomu přibude hned o několik hodin víc a právě tyto práce (tmelení, broušení) jsou nejzdlouhavější a "nejotravnější".

Samozřejmě to bude dělaný tak, že se s tím nebude manipulovat každý dvě minuty, ale aby to splnilo účel, tzn. že se třeba jednou za několik hodin žaluzie otevřou nebo zavřou.

ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No samozřejmě. Tmelení a broušení jsou časově nejnáročnější práce. Když si pak ještě člověk vymyslí nějaký složitý tvarování, tak je to sranda. To znám moc dobře :oops: .

Jinak, k čemu tam vlastně budou ty žaluzie, že píšeš že mohou být chvíli otevřené, chvíli zavřené. Bude to regulace průtoku vzduchu?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“