Nějak tak...Recon píše:...tak by mela byt funkcni ne ze 70% skonci na reklamaci....
Asus Striker / Striker Extreme (775, nF680i SLI)
Moderátor: Eddward
- Shit
- Odborník PCT
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem rozhodnut, jedine MSI, nic jineho nechci. Klidne si koupim P6N, je mi fuk co to stoji ale at to funguje. Konec koncu mi stejne nic jineho nezbyde nez P6N protoze jina deska neni s NV680.Highlander píše:Lidi tak si kupte nejakej NV chipset od Gigabajtu....tam jsem myslel ze ty desky rozkopu a vyhodim rovnou z okna...
já asus desky taky nemam moc rad ale na trhu zase tak moc velkej vyber není no...
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Shit
- Odborník PCT
Na téma Asus: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
OBR píše:Takže všechny hráče našeho utkání znáte, pro úplnost jen uvedu že se ještě v testu měla objevit deska Asus P5K Deluxe osazená také novým čipsetem Intelu, P35 Express. Ale bohužel dorazila na test a byla ihned po vybalení nefunkční. Asi nefungoval PCI Express grafický slot..
Mám P6N SLI Pt. (nF650i) a nestěžuji si. Uznávám, že nastavení OC by mohlo být v BIOSu lepší, ale postavil jsem na tomto prkně více sestav a všechny makají zcela korektně a hlavně bez reklamací.Recon píše:.....
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dobra reklama pro asusOBR píše:Takže všechny hráče našeho utkání znáte, pro úplnost jen uvedu že se ještě v testu měla objevit deska Asus P5K Deluxe osazená také novým čipsetem Intelu, P35 Express. Ale bohužel dorazila na test a byla ihned po vybalení nefunkční. Asi nefungoval PCI Express grafický slot..
Recon píše:.....
Za tu cenu bych ji bral, ale podporuje jen FSB 1066 jenze to me chce 1333 coz je jasne ze musim jit do tohodle.Shit píše:Mám P6N SLI Pt. (nF650i) a nestěžuji si. Uznávám, že nastavení OC by mohlo být v BIOSu lepší, ale postavil jsem na tomto prkně více sestav a všechny makají zcela korektně a hlavně bez reklamací.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42938
nebo do intelu coz jak jiz sem psal, nechci.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
- KnOx
- Začátečník
-
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
heh co ja vim a pomohlo? Kdyz jsem se dival na tu desku co mas tak u te je primo psano ze to podporuje. Tak jsem z toho trochu zmetenyKnOx píše:ses si tim tak jistej??Za tu cenu bych ji bral, ale podporuje jen FSB 1066 jenze to me chce 1333 coz je jasne ze musim jit do tohodle.
ze by ani prehrani BIOSu nepomohlo...
jinak chipsety nF 650i podporuji 1333Mhz tam neni co resit..
sam mam nF 650i a cpu E6750 1333Mhz...
- KnOx
- Začátečník
-
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
Od kdy jsou zkušenosti brány jako OT?OBR píše:....
1) U P5N32 SLI Plus je E6x50 také podporován až od verze 0801 a přitom mně to makalo v pohodě (sice pouze 2 hodiny) i na původní 0501. Pokud se podíváš na XS, tak zjistíš, že ta podpora tam byla (možná neoficiálně) i u nižších verzí BIOSu.
2) Podle informací z Asus-fóra by to i tak mělo najet, byť na 1066FSB.
3) PCB je u obou desek stejné, takže si myslím, že se nejedná o OT. Spíš to vypadá, že nemám "smůlu" pouze já a že se nejedná pouze o "náhodu"...
- h4__
- Žlutá karta Bazar
-
Shit píše:Nj, ale tady je "řeč" na téma Asus a nV chipsety...h4__ píše:Zkus se podivat do threadu s ASUSama s Intel chipsetama...
Věřím tomu, že kombinace Asus a "Intel pod Intel" nedělá Asusu problémy, ale kombinace Asus + nForce chipsety asi nepatří mezi nejspolehlivější řešení - ono to v éře nF3 a nF4 platilo také... Zejména v éře nF3 mělo MSI znatelně "navrch" před Asusem.
Netvrdím, že to není výkonné řešení, ale...
nf3 a nf4 je kapitola sama pro sebe, navíc ne u intelu, ale u amd. Jinak vím, že tu je řeč o nV, ale předpokládal jsem, že jste dost chytří na to, abyste si odvodili co tim míním - Intel chipset a ASUS desky jsou špička v kategorii. Navíc 680i jsou problémová téměř všechna.
Ale už dost OT. Tak stane se, máš smůlu na desky, ale nebreč, až ti začne zlobit i MSI.
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a nechces mi rict jak muzu flashnout bios kdyz se do nej ani nedostanu? Jak pise shit, ta deska by s tim proceorem mela normalne chodit byt na nizsi FSB, coz nechodi. Na druhou stranu, nechapu jak si vubec obchody muzou dovolit napsat, ze procesor je podporovan pritom kdyz to tam strcis nepojede na plny vykon bez flashnuti biosu (v pripade ze nedostanes death mobo jako ja). To je asi tak jako kdyby mi ve skodovce rekli se octavka pojede klidne 350km/h ale musim vymenit motor.OBR píše:Po tom milionu OT ktery tu Reco a Shit ucinili (ja nemam s Asusama z 99 procent zadnej problem) reseni pro tvuj problem je samozrejme v BIOSu!
E6750 podporuje pouze BIOS 1301 BETA a ten tam z obchodu urcite neni! Dej ho tam a deska pojede, proto jsem se uz vcera ptal jakej mas procsor ...
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ok, doufam ze se snima domluvim a ze mi nereknou pockejte si 30 dni. dikOBR píše:Flashnou ti to zdarma tam kdes koupil. Neni jina cesta a nebo si pujcit cpu klasik. Asus nove cpu proste bez noveho biosu neumi. Uz jsem to tu na foru rikal 100x v milionech tredu. Stejne na tom jsou asusy s p35 cipsety. Updatuj bios a neplacej ptakoviny.
- Shit
- Odborník PCT
- Jumbik
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny majitele této desky. V pátek jsem neodolal a objednal jsem ji také. Dle postřehů zde budu muset flashnout bios hned jak příjde (Core 2 6750) což by ještě tak nevadilo (pokud se něco nepokazí), ale chtěl bych se zeptat na jednu věcičku, co tahle deska má.
Jak jste spokojení s SupremeFX zvukovkou? Podává slušné výkony? Vyrovná se neintegrovaným? Nebo by jste doporučili jinou?
Jak jste spokojení s SupremeFX zvukovkou? Podává slušné výkony? Vyrovná se neintegrovaným? Nebo by jste doporučili jinou?
- Gerimo
- Mírně pokročilý
- Jumbik
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 55#7322055Jumbik píše:No jde mi o to, že jsem nikde nenašel porovnávací testy, tak bych potřeboval nějaké info od lidí co ji mají. Mám doma ještě starší Audigy SL a nevím jestli se vyplatí více SupremeFX či ne.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 14#7323314
No a něco pozitivního - nový audiodriver na AD1988 je ke stažení tady.