The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- 1-Honza
- Začátečník

-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Čau, tak jsem se pustil do lovení achievementů a nedaří se mi najít legendárního draka. Na Youtube jsem koukal na návody, došel jsem na místo, ale byl tam jen starší drak. Asi musím nejdřív spustit nějaký quest ???
- PaulCZE
- Začátečník

-
Legendární drak je součástí DLC Dawnguard, je možné na ně narazit v dračích doupatech, kde nahrazují draky z původní hry, ale i při nahodilých situacích. Prvotně se ujisti, že máš Dawnguard nainstalovaný a pokud ano, tak se přesvědči, že máš odškrtnutou položku "Dawnguard.esm" v položce "Data Files", kterou najdeš ve Skyrim launcheru - jde o menu pro výběr datových souborů, kterým ovládáš přítomnost addonů ve hře. Jestli máš vše správně nastaveno a legendární dovah se stále neobjevuje, bude to nejspíše tím, že nesplňuješ podmínky pro zasazení tohoto druhu NPC do hry. Legendární drak se oficiálně začíná objevovat po dosažení 78. úrovně hráče, je však možné jej potkat i o něco dříve.
- 1-Honza
- Začátečník

-
PaulCZE píše:Legendární drak je součástí DLC Dawnguard, je možné na ně narazit v dračích doupatech, kde nahrazují draky z původní hry, ale i při nahodilých situacích. Prvotně se ujisti, že máš Dawnguard nainstalovaný a pokud ano, tak se přesvědči, že máš odškrtnutou položku "Dawnguard.esm" v položce "Data Files", kterou najdeš ve Skyrim launcheru - jde o menu pro výběr datových souborů, kterým ovládáš přítomnost addonů ve hře. Jestli máš vše správně nastaveno a legendární dovah se stále neobjevuje, bude to nejspíše tím, že nesplňuješ podmínky pro zasazení tohoto druhu NPC do hry. Legendární drak se oficiálně začíná objevovat po dosažení 78. úrovně hráče, je však možné jej potkat i o něco dříve.
Díky za info, DLC mám všechny (legendary Edition) i odfajfknutý, problém bude v tom že mám teprv 32 level. Kdybych si při reinstalaci systému nesmazal sejvy tak by se mi už brzo ukázal
- Hladis
- Moderátor

Jestli jsi zacal hrat ted nedavno a chtel bys nejaky texture mody, tak http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164672 
- 1-Honza
- Začátečník

-
Jo díky, už je používám docela dlouho, je to superHladis píše:Jestli jsi zacal hrat ted nedavno a chtel bys nejaky texture mody, tak http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164672
- Hladis
- Moderátor

Experience nepouzivam, protoze hry si nastavuju sam. Doporucuju ho neinstalovat.
Jaky problem jsi mel s ENB ? Byl nejaky technicky problem ?
- 1-Honza
- Začátečník

-
Hladis píše:Experience nepouzivam, protoze hry si nastavuju sam. Doporucuju ho neinstalovat.
Mizely mi textury v podzemí dwemerských rozvalin, ale asi si za to můžu sám, protože jsem přepsal jen soubory ve složce a kdo ví co tam zbylo z toho předchozího ENB za bordel. Pak jsem zkusil jiný a už to jelo normálně, tak jsem u toho zůstal.
- Hladis
- Moderátor

Huh ENB by nemelo nechat textury "mizet" a nikde jsem se s tim nesetkal. Divny.
- 1-Honza
- Začátečník

-
Tak jsem zkusil znovu tvoje ENB a už to funguje normálně, nevím čím to bylo. Každopádně odebral jsem Skyrim z Experience a stejně tam jsou ty spropadený písmena a je úplně jedno jaký ENB používám.
- Hladis
- Moderátor

Ukaz mi screen jaky pismenka myslis.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co textury, mě zmizela s enb voda
ale to bylo v počátku mejch experimentů, kdy se mi to tlouklo všechno dohromady, než se ze mě stal taky modovej guru 
- 1-Honza
- Začátečník

-
Hladis píše:Ukaz mi screen jaky pismenka myslis.
V menu to zmizí, tady to je: http://1-honza.rajce.idnes.cz/nastenka
- Hladis
- Moderátor

SKSE je uz verze 1.7.3 . Jinak z ceho jsou tam ty pismena fakt nevim
To tam mas nejaky mod, ktery je nejak zkripleny. Zkus vylucovaci metodu.
- 1-Honza
- Začátečník

-
Hladis píše:SKSE je uz verze 1.7.3 . Jinak z ceho jsou tam ty pismena fakt nevimTo tam mas nejaky mod, ktery je nejak zkripleny. Zkus vylucovaci metodu.
Asi udělám novou instalaci a začnu od začátku, stejně už to mám nějaká přeplácaný
- 1-Honza
- Začátečník

-
Takže, novej poznatek. Modama to nebylo, vlastně ničím ve složce Skyrim, byl to nějakej sajrajt zapsanej ve Skyrim.ini, nebo SkyrimPrefs.ini. Když jsem nahrál starou zálohu těchto souborů, písmenka zmizely.
- Hladis
- Moderátor

Jedno doporuceni. Nehrabejte se do neceho, o cem nemate predstavu, k cemu presne to slouzi a co to dela 
- Octopuss
- Začátečník

Podle mě to stejně bylo nějakým modem. Nic v konfiguraci nic podobnýho nezpůsobuje 
- 1-Honza
- Začátečník

-
No já jsem udělal novou instalaci bez modu, nahrál jsem jen ENB a použil celou původní složku Skyrim z dokumentů a ty písmenka tam byly zase. Z toho jsem usoudil, že to muselo bejt něčím z tý složky.Octopuss píše:Podle mě to stejně bylo nějakým modem. Nic v konfiguraci nic podobnýho nezpůsobuje
- 1-Honza
- Začátečník

-
Chybama se člověk učíHladis píše:Jedno doporuceni. Nehrabejte se do neceho, o cem nemate predstavu, k cemu presne to slouzi a co to dela
- 1-Honza
- Začátečník

-
Koukám, že to tu moc nežije, ale třeba mi někdo odpoví. Rád si hraju s texturama a tak by mě zajímalo, jestli funguje plugin pro DDS soubory v Adobe Photoshop elements 10. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?
Díky
Díky