S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Příspěvek od Patton »

Ty si možná skončil s rublíkama 7x víc než já, ale hrál si asi s nějakym modem
Ne. Žádný mod jsem neinstalil. Ale jak jsem psal, hrál jsem to přes půl roku (celkový počet zabitých lidí = 8 milionů :-D )
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Tak pak si ale nemohl tunit bouchačky, to původní Shadow of Chernobyl, neumožňoval.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

lol 8 milionu.....
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

veteran13 píše:Tak pak si ale nemohl tunit bouchačky, to původní Shadow of Chernobyl, neumožňoval.
Mozno pod slovom "tunit" mysli dat na nu tlmic, granatomet a optiku.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

veteran13 píše:Tak pak si ale nemohl tunit bouchačky, to původní Shadow of Chernobyl, neumožňoval.
Dali se najít. A neválelo se jich zrovna málo. Vezmi si, že jsem sprovodil ze světa 8 milionů ozbrojených lidí. A právě někteří z nich měli upravené zbraně. Problém byl s tím, že je nikdo neopravoval, takže časem skončili někde ve škarpě a nahradil jsem je těmi uschovanými. Neválčil jsem bezhlavě, ale s rozmyslem. A vždy jsem se staral, abych měl zbraň s tlumičem. Nosil jsem dvě velké zbraně a pistoli (i ta časem s tlumičem). Zbraň s tlumičem jsem používal v nutném případě. jak jsem byl vyzrazen, okamžitě jsem přepnul na tu druhou. Lepší zbraně jsem používal jen když to bylo nezbytně nutné. Granáty jsem používal velmi málo, spíše vzácně - dělají moc hluku.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Můžeš mi říct, jak jsi přišel na to nesmyslné číslo 8 milionů? Rozpočítej si to za ten půl rok na vteřiny a vyjde ti, že pokud by jsi osm hodin denně spal a v pracovní dny 8 hodin denně pracoval, tak by jsi ve svém zbývajícím volném čase musel cca každou vteřinu zabít jednoho nepřítele a to je jak asi uznáš nesmysl.
Goldnoob team proud member!
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

8 milionů a pár drobných. je to prostě tak. Jenom za několik vstupů do armádního skladu, kde je hafo vojáků Svobody jich odděláš několik desítek, až něco přes sto kousků. vlastně musíš vždy vybít celý armádní sklad.
Pokud chceš projít na území Monolitu, kteroužto hranici hlídá (a to vždy, i když je pobiješ - na spáteční cestě opět v plné síle) frakce Svoboda (byla vůči mě nepřátelská), musíš je všechny pobít. na zpáteční cestě to samé. Jenom během cesty od hranic do Pripjati potkáš velké množství vojáků z frakce Monolit a Svoboda. Kdykoli chceš zajít do pripjati, nutně tě čeká boj se značným množstvím vojáků Monolit. A to nejsou jen tyto lokality. Za pár hodin hraní klidně přes stovku pobitých (hodně přes stovku). Nikdy se mi nestalo, že bych vybil nějakou lokalitu a byl pokoj. Kdykoli jsem tam zašel, bylo zase plno.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Ty ale mluvíš o Clear Sky, ne o Shadow of Chernobyl...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

I kdyby to bylo jak říkáš a nedělal jsi celý ten půlrok nic jiného, než pobíjel nepřátele, tak tempem dejmežtomu 150 za hoďku (a to pomíjím "hluchá" místa ve hře, kdy zrovna někoho nepobíjíš) nedáš 8 mega ani kdyby jsi se zbláznil :sigh:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

jn podle toho co píše thellwin byses takovýho počtu dobral až za 24let...vyšlo mi že bys musel zabít v průměru 2 stalkery za vteřinu za ten celkovej půlrok a to bys musel hrát 24hodin denně :lol: :lol: :lol: :lol:

pokud bys hrál 8hodin denně půl roku, musle bys v průměru zabít 1stalkera za 1,5vteřiny...

//edit oprava v to prvním počtu sem se seknul někde nevim kde ale takhle by to mělo být správně :)
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Píšu o Černobilu. Hrajte to půl roku a pak mudrujte, chlapci. Jste jak teoretik Kalousek. Číslama dokazoval, jak jsme na tom teoreticky dobře a hups - praxe je jiná.
A abych to doplnil: mutantů se mi objevilo zabitých přes 10 milionů. (že jsem sem něco vůbec psal)
Tak si tu debatujte, provádějte teoretické výpočty. Ozvěte tak po půl roce hraní. Čus
Škoda, že jsem to tenkrát nevyfotil. Velká škoda. Dneska bych se bavil na vašimi teoretickými výkrutami.
Clear sky hraju zatím asi 3 týdny. Po půl roce si některá data asi blejsknu, ale hodím je sem až po těch teoretických propočtech. .... bude to zábavnější, pak :)
Apropó: Je tady, prosím, někdo, kdo to hraje tak dlouho a tudíž zjistil, že je pak vše trochu jinak, a hra se odvíjí trochu jiným směrem?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta politika má na tebe nějaké špatné účinky. 8 mega stalkerů, 10 mega mutantů. Pokud se ti někdy ve stats (jsou tam?) objevila tato čísla, tak to je tak maximálně chyba ve hře a nebo následek nějakých omaných látek, než realita ...

Končím tuhle diskusi, píšeš tu blbosti, které ani nedokážeš obhájit.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Patton píše:Za pár hodin hraní klidně přes stovku pobitých (hodně přes stovku).
Kdybys hral toho pul roku kazdej den, 24 hodin denne a zabil bys kazdou hodinu 200 lidi (pricemz sam tvrdis ze muzes zabit pres stovku za par hodin, coz je asi min nez 200 za hodinu) tak se dostanes sotva na desetinu tebou uvadenejech 8e6. A tos urcite nehral kazdej den, 24 hodin denne. Takze budto bug, nebo lzes jak sovetskej statistickej urad.

Zkus se povznest nad vlastni zraneny ego a sam si to spocitej a vysvetli nam to jak se ti to teda povedlo...
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

ObrázekObrázek
Asi bude nieco s tym pocitadlom. To je moja statistika, ked som robil len hlavne questy, ani jeden vedlajsi.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Pokud se ti někdy ve stats (jsou tam?)
Statistika tam je (člověče, hrál jsi to vůbec??, nebo jsi to prolít rychle k cíli, jako řada z vás ostatních a pak tu tvrdíte něco, co nevíte). Máš tam dokonce rozpracovanou statistiku na jednotlivce. Kolik jsi zabil nováčků, expertů, apod., a k jaké frakci patřili. Koukám, že to tu funguje stylem: Nevím, tak daleko jsem nedošel, ale musím k tomu mluvit, mluvit,...
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Asi bude nieco s tym pocitadlom. To je moja statistika, ked som robil len hlavne questy, ani jeden vedlajsi.
bez vedlejších úkolů (jakou dobu jsi to hrál?) 73 000 lidí. Jo, to odpovídá. Ale počkej si na zdejší teoretiky, kteří ti to spočítají, že jim lžeš, jak sovětský statistický úřad :-D
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ono pak těch nepřátel je stále více a více (což je zásluha barmana), a mnohdy se máš co otáčet. Ale to chce samozřejmě hrát mnohem déle, než jen dojít do plánovaného konce a šmitec. To se pak opravdu nedá diskutovat.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ak je to niekde v statistikach napisane, tak som to nenasiel, ale cista herna doba urcite nebude viac ako 24 hodin.

/nex
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

riXo píše:Ak je to niekde v statistikach napisane, tak som to nenasiel, ale cista herna doba urcite nebude viac ako 24 hodin.
Děkuji. Pro teoretické počtáře to bude, myslím, zajímavá informace. (jak říkám: Kalousek má hodně žáků :) )
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dohrál jsem to už cca 2 roky (možná i déle) zpátky a od té doby plno dalších her, takže si opravdu nepamatuji, co ve které hře bylo nebo ne. Ta otázka byla mířena spíš tak, jestli si to číslo vymýšlíš z hlavy a nebo ho máš někde v té hře napsané. Pokud jsi soudný, tak ti je jasné, že jsi tolik nepřátel nikdy zabít nemohl, ale pořád slepě věříš počitadlu a snažíš se na to najít nějakou šílenou teorii, která se dá ovšem velmi lehce vyvrátit.

Ten teoretický výpočet, který je dělán velmi nepřesně a narychlo sice není vůbec přesný, ale tvoje číslo se pohybuje úplně mimo tolerance chyb, které se při něm dají udělat. Ačkoliv je teorie a praxe dost často někde jinde, tak tohle tak bije do očí, že fakt nevím, jestli to myslíš vážně a nebo si děláš srandu. V prvním případě bych doporučil trochu soudnosti a v tom druhém jen že už by to asi stačilo :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“