Frostys píše:Já se teprve pustil do Srdce z kamene. Je to taky tak plnohodnotné DLC jako Blood and Wine? Já jen, že jsem si nevšiml nějakého humbuku okolo prvního DLC.
Je DLC které stojí 9 dolarů a přitom mi zabralo 18 hodin, obsahující jedny z nejlepších questů ve hrách vůbec, plnohodnotné ? Jo.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat píše:Dík, jsem level 8, jsem moc rád, že jsem se dozvěděl, jak hra končí....
Normalne si zdrveny z takejto informacie? Bolo to predsa predvidatelne pri prvom hrani som od začiatku očakaval že k tomu dojde. Ale neboj sa nič take hrozne som neprezradil lebo tak hra nekonči.
racecar píše:racecar: Potom ti napisem ako dlho to trvalo na niecom rychlejsiom ako tvojom braku v podpise.
Hral som to na GTX 780 moja sucasna HD 5870 je len prechodna karta pred kupou niecoho lepsieho eventuelne GTX 1080. Ked nemas motivaciu tu hru dohrať teraz tak neviem prečo očakavaš ze ju najdeš v buducnosti bud ta hra chytila alebo nie, tato hra je na desiatky hodin nemozes sa tak dlhy cas len nutit to hrať.
Teď mám jediné dilema a to,jestli pokračovat dál a nebo počkat na nový počítač a užít si to naplno ve fullHD od začátku moje gtx 770 už začíná ztrácet :D
ketos píše:Teď mám jediné dilema a to,jestli pokračovat dál a nebo počkat na nový počítač a užít si to naplno ve fullHD od začátku moje gtx 770 už začíná ztrácet :D
Já čekám na 1070 a zatím slintám
Still.Lord píše:"Srdce z kamane" je obsahově daleko "chudší" než větší bratříček "O víně a krvi".
A taky je dvakrát levnější, a obsahově kvalitou i kvantitou pořád drtí většinu konkurence
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ketos píše:Teď mám jediné dilema a to,jestli pokračovat dál a nebo počkat na nový počítač a užít si to naplno ve fullHD od začátku moje gtx 770 už začíná ztrácet :D
Tak savegame si nechaj a pokracuj tam kde si skončil, teda pokail nie si niekde uplne na zaciatku to by sa oplatilo dat odznova na plnu grafiku. Grafici CD ProjektRED spravili kus dobrej prace a nasvietenie niektorych scen je užasne mne sa velmi pači style Skellige a Kaer Morhen... Velen mi velmi nesadol co je skoda lebo je to dost dôlezita lokalita kde sa travi vela casu.
ketos: Jasně, až si někdy zase koupím novýkomp, budu se projíždět krajinou.... Podruhé komplet odznova už bych asi neměl nervy...nebo teda spíše tolik času
Potencionalny spoiler - zrovna ked som cakal misiu podobnu Through time and space, tak som vliezol do rozpravky Neskutocne podarene.
Celkovy dojem dobry, Touissant je velmi pekny(mozno az prilis farebny), zase raz mam co objavovat.
Plusy kazdy pozna, tak radsej napisem co mi vadi. Dabing niektorych postav sa mi naozaj nepaci a ani mi nesedi na tie postavy. Obcas mam pocit, akoby to vydali pred dokoncenim, domceky natvrdo vrazene jeden do druheho; v jednej podvodnej jaskyni som sa skoro prepadol pod, resp. nad texturu; niektore oblasti vyzeraju, ako nedokoncene/nepouzite.
Je to sice blbost a dufam, ze sa to zlepsi, ked dokoncim jeden quest, ale od levelu 37(na nom som zacal B&W) som proste nenasiel lepsi EQ na svoj build, jeden steel sword je o kvapku lepsi ako ten co mam. Teraz som 52.
Zase raz som tak zazraty do hlavnej linie, ze vsetky side questy budem mat sede
morke píše:Taky jsem si všiml pár bugů s texturami, ale není to nic hrozného. Jinak mám vždy polský dabing a tam jsem nezpozoroval nic nevhodného, právě naopak.
Hej, tomu verim, ze to chcu mat v rodnom jazyku uplne top, ale v tej anglictine je to obcas dost zle, hlavne ked sa snazia rozpravat s prizvukom.
Celkovo, co sa tyka charakterov, HoS sa mi pacilo ovela viac, teraz mi vacsina pride nezaujimava.