Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od HEAD »

No vetsine fandu D2 se D3 nelibi.
Me taky ne.
Loot system je strasne dementni a nici to hru.
V diablo 2 farmis gear.V diablo3 farmis goldy aby sis moch koupit gear v AH.
V d2 maji itemy pevne dane staty a kazdej ma sve vysnene itemy.V D3 je vse random dokonce i nejlepsi setovy veci maj random staty! a navic drop je daleko mensi jak v D2.
Nekde sem cet, ze tvurci D3 ve zkutecnosti D2 nikdy nehrali :roll: a je to pravda, protoze oni ani nevedej co lidi udrzelo u D2 tak dlouho.

Uvazuju ze si koupim D2 :)
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 10. čer 2012, 14:15, celkem upraveno 1 x.
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Nevím tedy jak vám, ale získat určitý setový item v MMORPG je daleko větší sranda, než rozbíjet květináče za účelem získání goldů, nebo chodit lehčí akt s farmícím gearem taky na goldy. Mě by třeba taky párkrát bavilo jít s wizardem nafarmit 5 stacků a jít zabít siegebreakera, ale tuhle možnost má v podstatě jen DH - tu snadnou cestu, pro ostatní je to velké peklo,.
Naopak když jdeš v raidu s 24 lidmi tak to hře dává úplně jiný rozměr, koordinace, správné užití skillů, časování atd. Raid je naplánovaný týden dopředu a všichni si na to udělají čas a dobrou náladu. Tady to je spíš na ten způsob:"jdem zase butchera? snad něco dobrýho padne i když to ani nečekám, lol".
Navíc budou nerfovat attack speed, takže soucítím s těmi, co mají andariel's visage za 5M, boj anglers a lacuni prowlers.

Diablo 2 jsem nehrál, nemůžu posoudit. Ale mám na cestě lebku a flasku, kde je dvojka i datadisk, tak vyzkouším :twisted:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Me se D3 libi z duvodu toho ze si to muzu zahrat sam bez vazby na dalsi lidi v grupe. Nebo maximalne s nejakymi lidmi z friend listu se kterymi se znam i osobne.
Nic me nikam nehoni, jedu si v klidku podle sebe.
To ze je treba nakoupit gear z actu na inferno co je jako dalsi aby slo vysolovat act co teprve clovek progressuje je vec druha.

Akorat bych privital moznost mit defaultne vypnuty general, to je jedna z veci po ktere se mi z wowka fakt nestyska a stve me to vzycky vypinat manualne pokazde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Siktrius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Siktrius »

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak si tak farmim act2 goblina a najednou bum z normalniho moba setova vec.
http://imageshack.us/photo/my-images/18/17882420.jpg/
Jakou to ma hodnotu?Za kolik to mam prodat?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Je fakt super na HP, ale na DMG mizernej a kámoš říkal, že ty granáty taky nic moc. Spíš bych si ho ale bejt tebou nechal (může se hodit :))
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Increased Discipline regeneration by 0 per Second :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Still.Lord píše:Increased Discipline regeneration by 0 per Second :D
op jak svine :-D

podle me je docela spatna,malo dex...hp ti jsou k nicemu stejne
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

A nema +10 Disc, ale myslim ze stejne by to za 1-2 M nekdo koupil, ja prodal legendarni Manticoru s 800 dps za dva
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

1-2M? :-D

Tak 10-20k max.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

je tu nekdo kdo uz dal inferno diabla ? potreboval bych s nim pomoct
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Mastodont: nevim, jen jsem hadal. Prodal jsem 860 dps Manticoru s 205 agi za 1,5M. Obratem jsem koupil 999dps modrej luk s 20% IAS za taky 1,5M. Dps se zvedlo asi o 5000. Takze nejakej hype faktor toho ze to je setovka nebo legendarka trochu funguje.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Když ještě sežene 2 věci do setu, má +160 Dex, kdz6 do toho brnka narve # super 3utrz na dex, tak to pk docela boostne imho... Bral bych to, kdybych na to měl :-D
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Kdyby to někoho už nebavilo, tak rád odkoupím. Jedno jestli krabicová verze či BT net účet.
ntb alzabook/rtx3070
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Alfajk píše:je tu nekdo kdo uz dal inferno diabla ? potreboval bych s nim pomoct
Co máš za staty? Jen tak pro zajímavost, mám taky wiza, ale nějak mě nic nežene zdolat diabla..

Head: cloak je pěkný, dal bych bid na 1M a buyout 2M, co ty víš, vždycky je možný, že to někdo koupí. Nacpi do toho největši dex gemy a s tím prodat.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

To neni moc dobrá logika do toho cpát gemy. Vždycky jsem nasranej, když mi vyjedou věci, co maj už nastrkaný gemy v socketech.
Strellok
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strellok »

Myslím že lidi budou spíš vyhledávat určitý počet dex než počet socketů. I s těmi gemy je té dex. málo. Když to tam nenacpe, tak to za moc neprodá imo.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nenasel by se nekdo na act2 farmeni goblina?
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Právě, že vyhledávám věci, které mají vysokou dex + možnost jí tam ještě docpat.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

HEAD píše:Nenasel by se nekdo na act2 farmeni goblina?
jakýho goblina?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“