Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kupca: tak pokud mas prachy, tak kup normalni cerpadlo...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

2keraM:Jasne, PC je samozrejme porad na stejnem miste, takze prenaset se nic nebude, bylo by to trvale, na lanky uz nechodim, uz jsem z toho vyrostl.

//Myom co tim myslis nejake normalni cerpadlo?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kupca: tak treba normalni zahradni, nebo pokud chces v zahranici hodne opevovane cerpadla, tak kukni sem

\\konkretne http://www.katko-cerpadla.cz/produkty/odstrediva/md/
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

ani sem netušil že se u nás dá sehnat iwaki :shock:
docela mazec...
nevýhodou je, že jsou na 24V DC, to znamená zbastlit nebo koupit zdroj = další investice...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

24V zdroj zbastlis za pak korun, nebo staci koupit stavebnici :)

edit: pripadne stridac/nasobic napeti/usmernovat...to sem uz nekde videl... , ale to by chtelo dobrej filtr na vstupni stranu
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Flegy píše:24V zdroj zbastlis za pak korun, nebo staci koupit stavebnici :)

edit: pripadne stridac/nasobic napeti/usmernovat...to sem uz nekde videl... , ale to by chtelo dobrej filtr na vstupni stranu
no nevim jestli 80W zdroj zbastlíš za pár korun...i kdyby tak je to jen další s***í

navíc si myslim že to nebude splňovat jeho podmínuku o nízký energetický náročnosti, ty iwaki žerou jak prase...ale ten výkon
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Gr8 Vivec píše:ani sem netušil že se u nás dá sehnat iwaki :shock:
docela mazec...
To už je 3/4 roku co jsem sem ( teda do minulý diskuze ) posílal odkaz. A to i s cenama, který jsou u 12V čerpadel velmi, velmi, velmi, velmi nepěkné. :) Tušim že to bylo kolem 6tis a víc.

Ale jestli to má tlačit tak vysoko, tak bych to viděl na OBI/BAUMAX a něco fontánkovýho, třeba Waterwerks.
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Ted zalezi, jestli zahradni cerpadla nebudou mit velky tlak na normalni bloky, nechtel by, aby mi to zacaly pres ty bloky protekat voda.
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

Používáte někdo AC Fluid? Myslel jsem, že má bejt bezbarvej, ale včera jsem ho smíchal s 3l destilky a udělal se mi tam takovej mléčněj zákal a smrdí to jak ořechy, dokonce to i trochu pěnilo...dělá vám to taky?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

wydlosh píše:Používáte někdo AC Fluid? Myslel jsem, že má bejt bezbarvej, ale včera jsem ho smíchal s 3l destilky a udělal se mi tam takovej mléčněj zákal a smrdí to jak ořechy, dokonce to i trochu pěnilo...dělá vám to taky?
jo ja, obr, vivec. mi a obrovi to nic nedela, ale vivecovi myslim to same co tobe...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

wydlosh píše:Používáte někdo AC Fluid? Myslel jsem, že má bejt bezbarvej, ale včera jsem ho smíchal s 3l destilky a udělal se mi tam takovej mléčněj zákal a smrdí to jak ořechy, dokonce to i trochu pěnilo...dělá vám to taky?
:lol: vítej ke mě do klubu, udělalo mi to samý, smrad po ořechách, pěna, radši to do okruhu nelij, budeš mít pak pěnovou vodu v okruhu a ještě tejden bubliny, nevim kde se stala chyba :(
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

No já už to tam právě včera nalil :oops: Všimnul jsem si toho až když už jsem toho měl plnou expanzku, kanystr byl taky mléčnej tak to nebylo vidět. Ale ta pěna už skoro zmizela, tak uvidim no...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nebylo to s proslou dobou spotreby?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Gr8 Vivec píše:a máš možnost nakupovat v zahraničí nebo jen čr?
a kolik chceš investovat?
Celkem to spěchá. Finance se dají zajistit. Holt na routeru a celé bráně je závislých cca 1500 lidí. Kolik by to vyšlo komplet? Nákup bych viděl u nás. Nabízí to někdo?
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

Woyta píše:Nebylo to s proslou dobou spotreby?
Teď koukám na tu lahvičku a doba spotřeby tam nikde není napsaná. Ale když jsem si k tomu čuchnul tak po těch oříškách to silně smrdí samo o sobě
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Na s771 ještě Koolance, ale to je všechno z USA ( a ten Swiftech je lepší ).
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Nebo posledni moznost viscool, ten by snad mel jit i na 771 bez problemu.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tak jsem z toho fuzionu jelen...

nevim jestli jsem ho na padesatej pokus nasadil lepe nez driv ale jedu ctyrjadro a v orthosu mam 52 stupnu, oproti 80 s dualcore ... tak uz nevim ... ale zda se ze ted konecne funguje ...
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

OBR píše:tak jsem z toho fuzionu jelen...

nevim jestli jsem ho na padesatej pokus nasadil lepe nez driv ale jedu ctyrjadro a v orthosu mam 52 stupnu, oproti 80 s dualcore ... tak uz nevim ... ale zda se ze ted konecne funguje ...
Mozes nejak poradit co znamena nasadil lepe ? Ja mam lapovany IHS, fuzion bez stoperov, backplate, skusal som rozne pasty a rozne pritlaky a stale mam s mojim E6700 dost zle teploty. Jedine co ma uz napada, je zle nasadeny IHS.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

zkusim ho dnes sundat a dat zpatky, bud se teploty zhorsi a nebo to neni blokem ale malo topivym cpu ...
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“