World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
No ono to kempení taky vždycky nefunguje, teďka sme s kámošem vyndali bandu vykempených sraček, co čekaly na smrt... ve 2 sme udělali průlom a sejmuli je 
- Mrtvola
- Začátečník

A taky se překopaly mapy, jsou trochu jiné, budu muset vymyslet jiné směry postupu či kempení (např s Obj.704 se jedině kempí díky jeho maskovacímu faktoru:-) Naopak jsem rád, že rád jezdím medium tanky, těžké tsnky to budou mít těžké, když pujdou flanknout doslova i ze shora (např. na Mines) a taky ubude fragů. Už vidím jak někdo v zoufalství ze smrti olovem raději skočí z Himmelsdorfu, aby neposkytl enemy frag 
Ve WoTu mám nick Quickyprd, kdyby měl někdy někdo zájem o četu a já nebyl zrovna v práci.
Ve WoTu mám nick Quickyprd, kdyby měl někdy někdo zájem o četu a já nebyl zrovna v práci.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku
), Seasonic X560W
- Blizzard
- Začátečník

-
Já mam nick Vtecpower, takže kdo chce, možem jít, ale často jezdím s kámošem ze třídy, takže jen někdy 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tezky tanky uz jsou ted lehky cil, staci jedna mirena strela od X TD a mas vymalovano..
Jezdit vsude se taky neda, ale ubude takovych situaci kdy se rozjedu na dalnici z kopce a zastavi me zlom kopce a roviny takze musim couvat do prudkyho kopce a zkouset kde uz to teda laskave muzu sjet...
I scouti si budou muset davat pozor kam jedou a pres co, zniceni pasu pri takovem prejezdu poustni duny uz nebude takova sranda a scoutovat bude chtit trosku citu a umeni..
Jezdit vsude se taky neda, ale ubude takovych situaci kdy se rozjedu na dalnici z kopce a zastavi me zlom kopce a roviny takze musim couvat do prudkyho kopce a zkouset kde uz to teda laskave muzu sjet...
I scouti si budou muset davat pozor kam jedou a pres co, zniceni pasu pri takovem prejezdu poustni duny uz nebude takova sranda a scoutovat bude chtit trosku citu a umeni..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Blizzard
- Začátečník

-
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá haluz 
včera sem měl 2 superskvělý bitvy za sebou s PZIII, jenom jsem tak jezdil, kroužil a střílel a pokaždý 5 mrtvejch a průzkumník
Nutno dodat, že tam nebyl ani jeden Tier V a v obou bitvách to odkakaly 2-3 artyny, zbožňuju, když se chudáci snažej ujet a zafunguje kontrolovanej náraz...
včera sem měl 2 superskvělý bitvy za sebou s PZIII, jenom jsem tak jezdil, kroužil a střílel a pokaždý 5 mrtvejch a průzkumník
Nutno dodat, že tam nebyl ani jeden Tier V a v obou bitvách to odkakaly 2-3 artyny, zbožňuju, když se chudáci snažej ujet a zafunguje kontrolovanej náraz...
- LoCo99
- Začátečník

... tak mam ELC AMX a nevim proč ale mam pocit že to je šílenej shit
eště se mi nepovedlo nikoho potrollovat s tou vejškou, a než to ukormidluju za jízdy tak to je taky něco... uvidime co udělá ten nejlepší kanón s kadenci 5 ran za minutu
- wallot
- Středně pokročilý

-
s ELC muzes na nemecky tanky - takovej tiger 2 je lahudka 
rusky jak kterej. kv cka se daji v pohode ukrouzit
ST-I sklopi kanon takze nedrazdit
IS-8 sklopi kanon jen v urcitym smeru mam dojem ze zepredu (zkouseli jsme to ale uz si to nepamatuju)
rusky jak kterej. kv cka se daji v pohode ukrouzit
ST-I sklopi kanon takze nedrazdit
IS-8 sklopi kanon jen v urcitym smeru mam dojem ze zepredu (zkouseli jsme to ale uz si to nepamatuju)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- RiCK
- Začátečník

kámoš s ELCčkom prestrelil Mausa do boku 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Goldem?
- RiCK
- Začátečník

práve že bez 
- LoCo99
- Začátečník

diky za tip, a jak bych to měl přesně udělat ? narvat ho zezadu nebo do boku ? musim bejt přímo u něj ?
Oproti T-50 je ovládání dost na nic.
Ale s IS se mi teď celkem daří
Oproti T-50 je ovládání dost na nic.
Ale s IS se mi teď celkem daří
- wallot
- Středně pokročilý

-
s ELC je nutne byt primo u tanku protoze ty dva dementi co to ridej jsou schopny z metru minout
(a to je mam na 100%), jen utne praktikovat taktiku prijet az k tanku, prask a zacit kolem nej krouzit, jakmile je nabito otocit delem k tanku .... nebo z dalky jako TD vklidu zamerit (coz trva vecnost) a je vhodne na vse co se neda ukrouzit.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Blizzard
- Začátečník

-
to mysliíš vážně? a já ho zrovna mámwallot píše:takovej tiger 2 je lahudka
- wallot
- Středně pokročilý

-
jo myslim. neudelas vubec nic jen se smutne vrtis. proti jednomu ELC te chrani hodne HP a vetsinou ti nekdo prijde na pomoc, ale jezdime ve smecce ve trech a to je rychly 
ale tak T-50-2 je mnohem horsi protoze je obratnejsi a ma vez a staci kdyz ti drzi pasy dole a ostatni ti rozstrilej
nemecky tanky maji aspon decentne rychlou vez oproti rusky KV rade. to je peklo. vcera jsem s typem 59 rozebral kv3 ze nevedel co ma delat a to byl na kraji kopce.
vzdycky zalezi na okolnostech. jednou jsem blbe vlitl na tigra, prijel mu pomoct tiger 2 a papa type59
ja mam vzdy v jedny bitve zavan geniality, ktery je v te nasledujici vyvazen totalnim zlamenim
ale tak T-50-2 je mnohem horsi protoze je obratnejsi a ma vez a staci kdyz ti drzi pasy dole a ostatni ti rozstrilej
nemecky tanky maji aspon decentne rychlou vez oproti rusky KV rade. to je peklo. vcera jsem s typem 59 rozebral kv3 ze nevedel co ma delat a to byl na kraji kopce.
vzdycky zalezi na okolnostech. jednou jsem blbe vlitl na tigra, prijel mu pomoct tiger 2 a papa type59
ja mam vzdy v jedny bitve zavan geniality, ktery je v te nasledujici vyvazen totalnim zlamenim
- Vokys
- Začátečník

-
ja uz to ted par mesicu nehraju ale jeste v bete se mi povedlo mit pruzkumnika s mausem. naspotoval jsem jich asi 10. rad bych si zase zajezdil ale abych mel 10 proher za sebou kvuli retardovanymu teamu tak se mi do toho moc nechce.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- RiCK
- Začátečník

10? Čo tak 20,30... Public je vážne nehrateľný
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Vokys To chce hrát dopoledne v četě se 3 Mausama... to je jak brát dětem lízátka 
Vždy prodávám i jinde.
- Blizzard
- Začátečník

-